Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
sensei_man
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8267 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 28/07/2004 00:41
sensei chllac tanie wina i pic browarek o 5 nad ranem O_o lige moc robic pozniej.........duzo pozniej :D

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 28/07/2004 09:52
sensej ale dobrze ze volve wyjerzdza..LIGA JEST NASZA i mozna nie uzupelniac:D:D

MW'03
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 28/07/2004 10:31
lissek-->> weż popraw bledy ortograficzne bo nie da sie tego czytac:P A sprobojcie nie uzupelniac, to zobaczycie jak wroce:P:D Zreszta i tak tą lige to ensei wymyslal, wiec to jednak jemu powinno najbardziej zależeć:D

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 28/07/2004 11:14
mi to nie przeszkadza volve:P

MW'03
L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 31/07/2004 23:27
Oki mam a wiec do rzeczy -
Juz nie dlugo drugi sezon ligi zachodnio-pomorskiej i mam prosbe- otoz prosze osoby ktore chca wystapic w drugim sezonie o pisanie do mnie na gg(5535904). Czyli tak jak przed utworzeniem ligi. Z gory dzieki.

A no i oczywiscie prosze napisac Login - nazwa team'u [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-07-31 23:28]

MW'03
Maly09
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 20/08/2004 13:55
kiedy mozna sie spodzoewac startu drugiego sezonu :)

Janie Pawle II - [*]
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 20/08/2004 14:34
postaramy sie wszystko zrobic, żeby liga wystartowala 31 sierpnia, ale to zalezy, czy do przyszlego wtorku zrobimy tabele i chociaz kawalek terminarza. Jesli sie nie uda, to liga wystartuje 7 wrzesnia

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 26/08/2004 12:22
dokladnie !!

Start ligi jest juz ustalony na7 wrzesnia. Volbe juz konczy robic ostatnie korekty i dzis ok 17 strona powinna byc do dyspozycji !!:)

MW'03
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 26/08/2004 13:22
lissek-->> Jako, że szaleje ostatnio gg, wiec ci tu napisze: nie chce zmieniac numeracji poszczegolnych lig, bo znowoz bede musial od poczatku wszystkie przyciski robic, a w dodatku bylo tak w poprzednim sezonie i jak teraz bedzie wygladalo, że ktoś byl w I lidze, a teraz bedzie w II?? Zreszta taka numeracja obowiazuje na MZ i w niektorych zagranicznych ligach(nie wiem czy dobrze pamietam, ale np. w Anglii).

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 26/08/2004 17:02
dobra stronka gotowa i wrzucona. Nie jest to moze super wygladajaca stronka, ale wedlug mnie napewnmo lepsza od poprzedniej. Terminarz poki co jest tylko Ekstraklasy, ale dzisjaj po meczach postaram sie zrobic I lige, a reszte pozostawiam lisskowi(podobno ma zrobioną III lige, a II cos nie mogl otworzyc, pogadam z nim pozniej). Rowniez zapoznajcie sie z nowym regulaminem:)

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 26/08/2004 22:11
o w dupe naprawde jestem pod wrazeniem. Mysle ze niema wiekszych problemow ze strona i podoba sie wam:)ja terminarz 2 ligi wrzucic jutro rano lub dzis w nocy.
pzdr

MW'03
L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 02/09/2004 15:46
Przypominam o starcie li9gi w dniu 7 wrzesnia jednak z tego co zdazylem juz zaobserwowac duzo druzyn ma juz te terminy pozajmowane i to nie z przeciwnikiem z ktorym miala sie zmierzyc w pierwszej kolejce. Prosil bym o pilnowanie terminow i potraktowanie tego na serio.

MW'03
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 02/09/2004 15:48
lissek -->> Ja wczoraj powysylalem do wszystkich, że liga zacyna sie 7 wrzesnia itp, wiec wszyscy sa napewno poinformowani. Jesli maja zajete terminy na wtorek, to moga rozegrac mecz w inny dzien.

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 02/09/2004 15:51
> lissek -->> Ja wczoraj powysylalem do wszystkich, że liga zacyna sie 7 wrzesnia itp, wiec wszyscy sa napewno poinformowani. Jesli maja zajete terminy na wtorek, to moga rozegrac mecz w inny dzien.

w moim przypadku typek ma zajety termin 7,8 a 9 mja gram w pucharze polski wiec lipa:P

MW'03
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 02/09/2004 15:52
jeszcze zostaje 10 :P Zaraz zobacze kto to jest:)

hmm...z tego co pamietam to Ty go sciagales, wiec jakby cos to bedzie na ciebie :P

Maly09
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 05/09/2004 21:09
No to zaczynamy 2 sezon
W tym sezonie chyba wszystkie mecze bede traktował powaznie wiec bojcie sie :)
Pierwsza liga moja :)

A tak na serio moge wszystko przegrac , ale z bratem UKS Kasztany Szczecin i sasiadem
MKS Kosmokwaki
musze wygrac :)

Pozdrawiam i zycze udanej zabawy

Oto wyniki 1 kolejki , gram duzo meczy wiec szybko moga zniknac :)

MKS Dragons Szczecin - Lucknitz 6 : 2
Lucknitz - MKS Dragons Szczecin 3 : 6

Janie Pawle II - [*]
Maly09
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 07/09/2004 13:54
Kiedy bedzie rozpiska drugiej kolejki w 1 lidze ??

Janie Pawle II - [*]
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 07/09/2004 16:57
Rozpiske I lige mam juz gotową u siebie na dysku. Jeszcze musze zrobic rozpiske III ligi, ale pewnie dzisjaj zdarze tylko na nastepny tydzien zrobic, bo koncze szkole o 19:(

Co do wynikow to w sumie sie zdziwilem, bo gladko wygralem pierwszy mecz z emsim 8-0, ale pewnie on tylko juniorami gral, a ja wystawilem I sklad:D

Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 07/09/2004 21:11
Pierwsza kolejeczka jakże udana:) Dwa mecze do przodu:

PomMernsdorfy - Szczecin City 5:0
Szczecin City - PomMernsdorfy 0:4

ale pojebało ich z tymi kontuzjami...3 graczy z podstawy mi w tym dwumeczu wypadło [dwóch napadziorów i jeden obrońca] i jeszcze nie wiadomo jakie to są kontuzje, bo mecze są niepodliczone...

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 07/09/2004 21:57
Kurde, sorki, ale dzisjaj jednak nie uda mi sie zrobic III ligi. Jutro na 100% zrobie przynajmniej przyszla kolejke, Dzisjaj po prostu dlugo siedzialem w tej szkole i wrocilem lekko zmulony:(

Co do ligi to drugi mecz rownież mialem udany, bo wygralem 0-6. Niestety stracilem w tym spotkaniu najlepszego napastnika, ale mam nadzieje, że bedzie to lekka kontuzja i bedzie mogl grac w meczu ligi MZ(juz jednego mam zawieszonego za czerwona kartke i jak bym jeszcze tego stracil to bylby dol)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772468262 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005