| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 31/07/2004 23:27
Oki mam a wiec do rzeczy -
Juz nie dlugo drugi sezon ligi zachodnio-pomorskiej i mam prosbe- otoz prosze osoby ktore chca wystapic w drugim sezonie o pisanie do mnie na gg(5535904). Czyli tak jak przed utworzeniem ligi. Z gory dzieki.
A no i oczywiscie prosze napisac Login - nazwa team'u [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-07-31 23:28]
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 26/08/2004 13:22
lissek-->> Jako, że szaleje ostatnio gg, wiec ci tu napisze: nie chce zmieniac numeracji poszczegolnych lig, bo znowoz bede musial od poczatku wszystkie przyciski robic, a w dodatku bylo tak w poprzednim sezonie i jak teraz bedzie wygladalo, że ktoś byl w I lidze, a teraz bedzie w II?? Zreszta taka numeracja obowiazuje na MZ i w niektorych zagranicznych ligach(nie wiem czy dobrze pamietam, ale np. w Anglii).
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 26/08/2004 17:02
dobra stronka gotowa i wrzucona. Nie jest to moze super wygladajaca stronka, ale wedlug mnie napewnmo lepsza od poprzedniej. Terminarz poki co jest tylko Ekstraklasy, ale dzisjaj po meczach postaram sie zrobic I lige, a reszte pozostawiam lisskowi(podobno ma zrobioną III lige, a II cos nie mogl otworzyc, pogadam z nim pozniej). Rowniez zapoznajcie sie z nowym regulaminem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 02/09/2004 15:51
> lissek -->> Ja wczoraj powysylalem do wszystkich, że liga zacyna sie 7 wrzesnia itp, wiec wszyscy sa napewno poinformowani. Jesli maja zajete terminy na wtorek, to moga rozegrac mecz w inny dzien.
w moim przypadku typek ma zajety termin 7,8 a 9 mja gram w pucharze polski wiec lipa
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 05/09/2004 21:09
No to zaczynamy 2 sezon
W tym sezonie chyba wszystkie mecze bede traktował powaznie wiec bojcie sie 
Pierwsza liga moja 
A tak na serio moge wszystko przegrac , ale z bratem UKS Kasztany Szczecin i sasiadem
MKS Kosmokwaki
musze wygrac 
Pozdrawiam i zycze udanej zabawy
Oto wyniki 1 kolejki , gram duzo meczy wiec szybko moga zniknac 
MKS Dragons Szczecin - Lucknitz 6 : 2
Lucknitz - MKS Dragons Szczecin 3 : 6
|
Janie Pawle II - [*]
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 07/09/2004 16:57
Rozpiske I lige mam juz gotową u siebie na dysku. Jeszcze musze zrobic rozpiske III ligi, ale pewnie dzisjaj zdarze tylko na nastepny tydzien zrobic, bo koncze szkole o 19
Co do wynikow to w sumie sie zdziwilem, bo gladko wygralem pierwszy mecz z emsim 8-0, ale pewnie on tylko juniorami gral, a ja wystawilem I sklad
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 07/09/2004 21:11
Pierwsza kolejeczka jakże udana Dwa mecze do przodu:
PomMernsdorfy - Szczecin City 5:0
Szczecin City - PomMernsdorfy 0:4
ale pojebało ich z tymi kontuzjami...3 graczy z podstawy mi w tym dwumeczu wypadło [dwóch napadziorów i jeden obrońca] i jeszcze nie wiadomo jakie to są kontuzje, bo mecze są niepodliczone...
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 07/09/2004 21:57
Kurde, sorki, ale dzisjaj jednak nie uda mi sie zrobic III ligi. Jutro na 100% zrobie przynajmniej przyszla kolejke, Dzisjaj po prostu dlugo siedzialem w tej szkole i wrocilem lekko zmulony
Co do ligi to drugi mecz rownież mialem udany, bo wygralem 0-6. Niestety stracilem w tym spotkaniu najlepszego napastnika, ale mam nadzieje, że bedzie to lekka kontuzja i bedzie mogl grac w meczu ligi MZ(juz jednego mam zawieszonego za czerwona kartke i jak bym jeszcze tego stracil to bylby dol)
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8