Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> jakich telefonow komorkowych uzywacie?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
IP: zapisany
Na forum od 7336 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 27/08/2008 16:35

Cywil napisał:  
TeHaCe, mógłbyś napisać coś więcej o e51? Oczywiście od strony użytkowej, bo specyfikacje techniczną znam. Czy jesteś zadowolony? Planuję zmienić telefon i interesuje mnie właśnie ten model, więc wszelkie opinie będą cenne. pzdr.

Naturalnie jeśli ktoś inny może się podzielić uwagami na temat e51 to też będę wdzięczny :)

hmmm powiem ci szczerze, ze telefon jest dosc konkretny i solidny, aczkolwiek gdybym miał drugi raz kupować nie wiem czy bym sie własnie na niego zdecydował. głównie za sprawą tego, ze w moim przypadku nie dam rady wykorzystać nawet połowy jego funkcji, a ma tego mase. niektore rzeczy wydają się az nadto skomplikowane. wiadomo tel jest menadzerski wiec pewnie pod tym kontem będzie się sprawdzał elegancko. początkowo chciałem ją wymienic na 6300, głównie za sprawa prostoty, ale po głębszym rozeznaniu nie zrobilem tego. niby tamten nie ma symbiana, ale masakrycznie wolno chodzi w porownaniu do mojego. niby moj ma symbiana co miało być niby wadą, ale ani razu nie wyłapał zadnej zwiechy a mam go juz jakiś czas. co jeszcze ciekawego mozna powiedziec...napewno wlany to ciekawa propozycja, smigając na wyjazdy mozna sobie odpalić gg bez problemow. mysle ze trzeba sie do niehgo porządnie przyzwyczaic, co niestety mi sie jeszcze nie udało, ale po złomie jakim jest k700i to nic dziwnego. aha jeszcze jedna sprawa. nie wiem czemu, ale bluetooth troche dziwnie sie zachowuje nie zawsze i nie z kazdym moge sie połączyć... ale bateria zdecydowanie jest zacna:)
ogolnie telefon stwierdzam na +

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
dPS
Kibic
Na forum od 6348 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 27/08/2008 17:58
Jak dla mnie to tylko Sony Ericsson k800i lub k810

Ostatnio edytowany przez: dPS, 27 sierpnia 2008, 21:14 [2 raz(y)]

„żyjemy wszyscy w ekstremalnych sytuacjach,
nie w Ciechocinku w sanatorium na wakacjach!”

" Nie pytaj mnie, dlaczego myślę że.. .PS! ..że nie ma dla mnie innych miejsc.. !! "

FC Gryfice
YAKIN
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 27/08/2008 20:46

Mlody_91 napisał:  
Jak dla mnie to tylko Sony Ericsson k800i lub k810

mam SE k800i od ponad miesiąca i póki co nie mam problemów, choc przy dosc intensywnym użytkowaniu jego funkcji multimedialnych bateria jednak zdecydowanie za szybko wymięka... Biorąc pod uwage że moim ostatnim tel była Nokia 6020 to nie ma co porównywac choc rzeba przyznac że ta nokia to twarda sztuka była( właściwie nadal jest;))

POGOŃ 100% SZCZECIN
dPS
Kibic
Na forum od 6348 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 27/08/2008 21:13
k810i (maly blad sie wkradl) xD

„żyjemy wszyscy w ekstremalnych sytuacjach,
nie w Ciechocinku w sanatorium na wakacjach!”

" Nie pytaj mnie, dlaczego myślę że.. .PS! ..że nie ma dla mnie innych miejsc.. !! "

FC Gryfice
Dzn
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 27/08/2008 21:39

Cywil napisał:  
TeHaCe, mógłbyś napisać coś więcej o e51? Oczywiście od strony użytkowej, bo specyfikacje techniczną znam. Czy jesteś zadowolony? Planuję zmienić telefon i interesuje mnie właśnie ten model, więc wszelkie opinie będą cenne. pzdr.

Naturalnie jeśli ktoś inny może się podzielić uwagami na temat e51 to też będę wdzięczny :)

e51 bardzo dobry telefon najnowszy symbian stabilne środowisko pracy nie wiesza się bateria trzyma bardzo długo
do wad należy zaliczyć bardzo drogi unlock fona oraz brak kamery do rozmowy 3g

Mati.
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 27/08/2008 22:58
E 51 - także polecam.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Cywil
Kibic
Na forum od 7489 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 28/08/2008 01:56
dzięki wielkie za opinie :)

Musiek
Kibic
Na forum od 6693 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 24/09/2008 20:07
Może jakiś użytkownik noki n73 dać jakieś info o telefonie?;>

M_1948
Kibic
Na forum od 7095 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 24/09/2008 20:48
a ja sprzedam samsung SGH 720 z ładowarka i słuchawkami cena do uzgodnienia

gg 11725901

''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
kontiii
Kibic
Na forum od 8241 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 24/09/2008 22:13

Sziler. napisał:  

Powiem tak...wziąłem ten telefon na abonament w plusie jak była promocja być może trafiłem na jakiś trefny model bo po 2 ładowaniach bateria się przegrzała i wymieniali oprogramowanie, jeżeli piszesz dużo sms-ów i dzwonisz to bateria trzyma 2 dni max 3 ze względu na ten duży wyświetlacz. Ogólnie używałem ten telefon 2 tygodnie i go sprzedałem. Także osobiście nie polecam ale wiadomo co użytkownik to inna opinia;) Pozdro.

POGOŃ SZCZECIN MKS
Cz
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 24/09/2008 22:54

Sziler. napisał:  

Jako ze dlugo sie tym telefonem bawilem, moge co nieco skrobnac. Bardzo dobry model, funkcje full zestaw do tego mozliwosc zaladowania nawigacji, ktora sprawuje sie idealnie. Bardzo dobrej jakosci sluchawki oraz dzwiek. Wada jest dlugosc baterii ale przy telefonach z wyzszej polki tak juz jest, przy dobrze sformatowanej baterii max. 4 dni, oraz niekiedy zawieszanie sie telefonu przy duzej ilosci aplikacji i zajetej pamieci. Telefon jak najbardziej godny polecenia.

www.sectorshop.net
Musiek
Kibic
Na forum od 6693 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 25/09/2008 07:07

Czarny napisał:  

Sziler. napisał:  

Jako ze dlugo sie tym telefonem bawilem, moge co nieco skrobnac. Bardzo dobry model, funkcje full zestaw do tego mozliwosc zaladowania nawigacji, ktora sprawuje sie idealnie. Bardzo dobrej jakosci sluchawki oraz dzwiek. Wada jest dlugosc baterii ale przy telefonach z wyzszej polki tak juz jest, przy dobrze sformatowanej baterii max. 4 dni, oraz niekiedy zawieszanie sie telefonu przy duzej ilosci aplikacji i zajetej pamieci. Telefon jak najbardziej godny polecenia.

Dzięki za info :D

1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 25/09/2008 14:00

Sziler. napisał:  

Miałem (n73 ME) niecały rok i sprzedałem,generalnie nie byłem zadowolony...ktoś tam wspominał że wystarczyło przeinstalować soft,całkiem możliwe choć tego już nie sprawdziłem... tak jak już ktoś napomknął ; gdzie dwóch Polaków tam trzy opinie :D

Castaway
Kibic
Na forum od 6795 dni

*

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 26/11/2008 23:50
wie ktoś jaki format javy powinien byc instalowany do samsunga j760? Ściągam ten niby prawidłowy (176 x 220) i ucina mi dół danej aplikacji.. To samo z formatem 176 x 208 :/ wie kto o co chodzi? To kwestia konfiguracji samego koma czy co? z góry dzieki

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Pit.
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 03/12/2008 19:37
nokia n82 czy n95 8gb?

nokie n95 8gb znam mniej wiecej, ale bardziej chodzi mi czy ktoś używa n82. I jak to jest z tymi zdjęciami (n82 podobno robi lepsze)?

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
SL
Kibic
Na forum od 6365 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 18/01/2009 16:24
chce zmienić tel. napewno będzie to nokia... zastanawiam się tylko jaka. do 1000zł może jesteście zadowoleni ze swoich tel i polecacie jakiś lub odradzacie?

zch
Pit.
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 18/01/2009 18:14
zależy do czego Ci ona będzie potrzebna. Jaki aparat, jakie funkcje (np. wifi)...

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Jarasija
Kibic
Na forum od 8711 dni

*

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 18/01/2009 18:22
Ja mam N95-1 i jest telefon wyjebany w kosmos... jedyne czego mi tam brakuje to ekranu dotykowego...

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
SL
Kibic
Na forum od 6365 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 18/01/2009 23:06

Pit. napisał:  
zależy do czego Ci ona będzie potrzebna. Jaki aparat, jakie funkcje (np. wifi)...

potrzebna będzie żeby od czasu do czasu zrobić fote bo sytuacja warta uwiecznienia czy krótki filmik. muzyczka wiadomo w razie nudy zapuścić. Ważny internet ale zdaje mi się ze obecnie na rynku wszystkie działają tak samo. wygodny w użyciu...
Gadałem z kumplem który ma nokie N95 i N73 oczywiście stwierdził ze 95 lepsza ale jeśli nie potrzebuje wypasu na maxa to powinienem wziąć 73 bo co dla mnie jeszcze ważne bateria w 73 lepiej trzyma. tylko że każdy ma inne zdanie i wole zapytać większej grupy osób. więc jeśli N73 to dobry wybór czy coś podobnego?

zch
Pit.
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 18/01/2009 23:30

siedemnasty napisał:  

Pit. napisał:  

potrzebna będzie żeby od czasu do czasu zrobić fote bo sytuacja warta uwiecznienia czy krótki filmik. muzyczka wiadomo w razie nudy zapuścić. Ważny internet ale zdaje mi się ze obecnie na rynku wszystkie działają tak samo. wygodny w użyciu...
Gadałem z kumplem który ma nokie N95 i N73 oczywiście stwierdził ze 95 lepsza ale jeśli nie potrzebuje wypasu na maxa to powinienem wziąć 73 bo co dla mnie jeszcze ważne bateria w 73 lepiej trzyma. tylko że każdy ma inne zdanie i wole zapytać większej grupy osób. więc jeśli N73 to dobry wybór czy coś podobnego?

Wiesz, n73 a n95 to spora różnica w cenie. N73 ma aparat 3,2 mpix, a n95 5mpix. No i jeden to slider, drugi nie...
Z tego co patrze w specyfikacje to n73 nie obsługuje sieci bezprzewodowych, co dla mnie jest ważne. A za cene n95 to ja osobiście skłaniałbym się bardziej do n82 (ma i wifi i w dodatku aparat 5mpix z ksenonową lampą błyskową, której nie ma żadna Nka - co robi różnice w jakości zdjęć, szczególnie w nocy. Minusem jest za to według serwisantów jakość wykonania samego telefonu).
Ale to są jakieś moje osobiste odczucia, tak jak piszesz każdy może mieć inne. Proponuje jeszcze w googlach powpisywać np "n73 vs n95" czy tam inne kombinacje, napewno pełno fachowych porównań będzie (na komenty pod nimi to raczej patrz z przymróżeniem oka;-))

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763362767 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005