już kilka razy kibice wchodzili na murawę nawet w trakcie meczu
dziwie się, że po tym co powiedział ten szef komitetu organizacyjnego jeszcze nikt nie rzucił takiej trąbki... Co to w ogóle jest kurwa za "doping"?
Za godzinę Holandia
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 14/06/2010 14:17
Póki co wbrew pozorom Dania - Holandia na razie jednym z najsłabszych meczów tych mistrzostw, oby w drugiej połowie się obudzili bo na razie strasznie słabe widowisko.
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 14/06/2010 14:33
strasznie asekurancko zaczynają te mistrzostwa praktycznie wszyscy w tym i Holendrzy z Duńczykami przez co ta gra wygląda chujowo co by nie mówić... Może teraz po tej przypadkowej bramce gra się trochę otworzy
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 14/06/2010 15:56
heh, właśnie w wiadomościach podali, że wczoraj po meczu na miasto wyszli...ochroniarze, którzy protestowali, że robią ich w chuja z sosem za ochrone, no i porozganiała ich psiarnia, paru pozawijano bez kitu, czemu w takich miejscach robią zawody, o trąbkach to już szkoda gadać:/
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 14/06/2010 20:31
no to czas na Włochów. Czuje ze w końcu czekają nas duże emocje )) Paragwaj tez się wydaje ciekawym zespołem stawiam 1 ale moze Paragwaj zaskoczy? Poczekamy, zobaczymy
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 14/06/2010 21:13
I Paragwaj prowadzi! No no, zapowiada się na najlepszy mecz na tych mistrzostwach Włosi pewnie jeszcze śmielej ruszą teraz do ataku, zostawiając miejsce z tylu i dawać sposobność do kontr. Najlepiej nie tylko na boisku ale i na trybunach, jakies okrzyki słychać, fale widać... w końcu !
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763361669 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.