Odp: temat ogórkowy - 26/12/2004 18:52
mam pytanie
czy orientuje sie ktoś czy za carefourem u piratów mozna kupic gry na Play Station 2. Jak tak to za ile??
Z góry dzieki PozdrO
Maciej Żurawski może mówić o wielkim szczęściu. Polski piłkarz skrócił urlop na Malediwach, a dzień później fala tsunami zabiła tam tysiące osób, w tym turystów – pisze Super Express.
Dzień przed atakiem fal Maciej Żurawski postanowił skrócić urlop i wracać. Przeczucie?
- Powiedział: widzisz mama, miałem nosa, że wyjechałem wcześniej. A po chwili dodał: miałem wielkie szczęście. Ominęła mnie ta ludzka tragedia - relacjonuje Barbara Żurawska.
Trzech kolegów Żurawskiego z Wisły Kraków miało z kolei szczęście, bo opóźnili wylot.
Obrońcy Marcin Baszczyński (27 lat) i Arkadiusz Głowacki (25 lat) oraz napastnik Marcin Kuźba (27 lat) wylecieli do Malezji w pierwszy dzień świąt, na miejscu byli kilka godzin po ataku żywiołu. A wylot pierwotnie planowali na Wigilię...
- U nas wszystko w porządku. Pozdrawiamy! - takiej treści SMS-a przysłał do naszej redakcji Baszczyński.
Co się stało z forumcm ? - 28/12/2004 10:40
Co się stało z www.forumcm.net/forum ?
Pół godziny temu wszystko grało, a teraz jak wchodze to wyskakuje błąd.
Czy ktoś może wejść na forum (na podany przeze mnie adres) i sprawdzić czy u niego też wyskakuje ten błąd?
Odp: temat ogórkowy - 28/12/2004 13:40
Grzegorz Rasiak wyrasta na gwiazdę angielskiego Derby County. Dziennikarze chwalą go, a kibice wymyślili mu przydomek: Razor Man czyli Człowiek Brzytwa – czytamy w Super Expressie.
W ostatnim ligowym meczu przeciwko drugiemu w tabeli Wigan, polski napastnik strzelił bramkę przy stanie 0:1, a jego zespół wygrał ostatecznie 2:1. Było to dziewiąte trafienie Rasiaka w tym sezonie.
- Strzelałem na raty. Najpierw uderzyłem głową po dośrodkowaniu z lewej strony. Już wtedy widziałem piłkę w siatce, ale obrońcy jakimś cudem wybili ją z linii bramkowej na piętnasty metr, wprost pod moje nogi. Zamarkowałem więc uderzenie z lewej, przełożyłem piłkę na prawą i strzeliłem "po długim rogu".
Bardzo mnie to ucieszyło, bo ostatnio dużo pracuję nad grą prawą nogą - opowiada Rasiak. Rasiak zapewnia, że w Anglii robi postępy. Nie tylko świetnie gra w powietrzu (co zawsze było jego atutem).
- Przed sezonem założyłem, że zdobędę 15 goli. I osiągnę ten cel! Nastrzelam ich tyle, by zapewnić Derby awans do Premiership! - zapowiada
Odp: temat ogórkowy - 28/12/2004 13:43
pewnie Rasialdo teraz żałuje że wystąpił już w reprezentacji Polski, bo aspirowałby do gry w reprezentacji Anglii hehe co za drewniak
Może faktycznie Rasiak jest w formie a nie wiem czy tzw "drewniak" strzelalby bramke za bramką w 1 lidze angielskiej. Myśle że Janas ponownie powienien dać mu szanse , może sie przełamie
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Odp: temat ogórkowy - 28/12/2004 19:27
wszystko ok tylko :
jak opowiadal ze strzelal na raty markowal itp. to sie smialem ze h0h0 przypominaly mi sie autorzy ktorzy robili odcinki "rasialdo"
Ooo żesz ty w mordę no to zajebisty z niego technik (mechanik) musi być, skoro on takie rzeczy potrafi wyczyniać... Ciekawe czy umie też "tygrysi strzał"...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437622 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.