"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Pchli targ - 14/07/2010 15:58
jesli ktos zainteresowany to mam serial EKIPA na plytach,bylo do kupienia w kioskach kiedys.13 tomow,zapakowane w foli i to wszystko w pudelku
Odp: Pchli targ - 21/07/2010 10:11
SPRZEDAM - konsole PS2 (mała) z kartą, bezprzewodowym padem (plus jeden nieori), kilka gierek (Fight Nigft 3, jakaś Fifa, jakiś PES, Gran Turismo, Black, moze jakieś jeszcze jak znajde) cena 200 zł
gg 4875895
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Dodatkowa informacja, że w wekend będę robił zamównieni więc jak ktoś byłby zainteresowany jakims produktem (Everlast, Lonsdale lub Umbro) niech daje znać na meila: [email protected].. co do cen się ugadamy
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.