Odp: temat ogórkowy - 16/12/2004 14:13
elo zna ktos moze jakis program do pobrania mp3 z seta bo mam set i chce dana nutke i przerobic na 1 mp3 slyszalem ze sie da bylbym wdzieczny
elo zna ktos moze jakis program do pobrania mp3 z seta bo mam set i chce dana nutke i przerobic na 1 mp3 slyszalem ze sie da bylbym wdzieczny
Nie wiem czy dobrze Cie zrozumialem ale jesli chodzi Ci o to ze nie znasz nazwy czegos co Ci sie podoba to sciagnij trackliste danego seta i wtedy bedziesz wiedzial co Ci sie podobało
A jakbys chcial ten kawalek koniecznie z tego seta to wrzuc go do jakiegos programu (np. Cool Edit Pro)i wytnij wszystko prócz tych paru minut i to wszystko
A jakbys chcial ten kawalek koniecznie z tego seta to wrzuc go do jakiegos programu (np. Cool Edit Pro)i wytnij wszystko prócz tych paru minut i to wszystko
Odp: temat ogórkowy - 16/12/2004 18:03
kto pomoze ?
mam problem malutkiego kalibru al wnerwiajacy .. mianowicie mam win XP i w Internet Exploler jest u gory opcje jak : zatrzymaj wstecz dalej ulubione multimedia itd. i niewiem jak ja to zrobilem (tak jest jak cos sie robi "na szybkiego") ale po prawej stronie pojawilo mi sie wstecz i obok taka "zakladka" dlugi panel i tam sa wszystkie te opcje schowane ... jak to przywrocic .. z gory thx
kto pomoze ?
mam problem malutkiego kalibru al wnerwiajacy .. mianowicie mam win XP i w Internet Exploler jest u gory opcje jak : zatrzymaj wstecz dalej ulubione multimedia itd. i niewiem jak ja to zrobilem (tak jest jak cos sie robi "na szybkiego") ale po prawej stronie pojawilo mi sie wstecz i obok taka "zakladka" dlugi panel i tam sa wszystkie te opcje schowane ... jak to przywrocic .. z gory thx
pogrzebaj w widok takie cos masz u góry tam masz pasek stanu pasek narzedzi i tam pogrzebaj powodzenia
ALL YOU DO WITH COMPUTER IS STORED FOREVER IN YOUR HARD DISK. WHEN YOU VISIT SITES, SEND EMAILS... ALL YOUR ACTIONS ARE LOGGED. AND IT IS IMPOSSIBLE TO REMOVE THEM WITH STANDARD TOOLS. YOUR DATA IS STILL AVAILABLE FOR FORENSICS. AND IN SOME CASES FOR YOUR BOSS, YOUR FRIENDS, YOUR WIFE, YOUR CHILDREN.
Every site you or somebody or even something, like spyware, opened in your browser, with all images, and all downloaded and maybe later removed movies or mp3 songs - ARE STILL THERE and could broke your life!
Mam problem.Mam Windowsa XP prof. i jako tapeta pojawia mi się taki oto tekst (nie da się go skasować):
WARNING!
YOU'RE IN DANGER!
ALL YOU DO WITH COMPUTER IS STORED FOREVER IN YOUR HARD DISK. WHEN YOU VISIT SITES, SEND EMAILS... ALL YOUR ACTIONS ARE LOGGED. AND IT IS IMPOSSIBLE TO REMOVE THEM WITH STANDARD TOOLS. YOUR DATA IS STILL AVAILABLE FOR FORENSICS. AND IN SOME CASES FOR YOUR BOSS, YOUR FRIENDS, YOUR WIFE, YOUR CHILDREN.
Every site you or somebody or even something, like spyware, opened in your browser, with all images, and all downloaded and maybe later removed movies or mp3 songs - ARE STILL THERE and could broke your life!
SECURE YOURSELF RIGHT NOW!
POMÓŻCIE LUDZIE!!!!!!
Wez uruchom i wpisz msconfig i przywracanie systemu najlepiej o 2 lub 3 dni jedna wada jest taka ze mozesz nie miec paru plikow. Mialem juz nie raz ten sam problem i zawsze przywracanie systemu mi pomoglo ch** z tym ze nie mailalem paru pilkow ale lepiej nie miec plikow niz robic formata
Odp: temat ogórkowy - 16/12/2004 22:31
Chyba coś o czymś takim było na stronie 106 właśnie tego tematu. Nie wiem dokładnie co tam było o tym napisane ale zawsze lepiej sprawdzić.
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: temat ogórkowy - 17/12/2004 19:22
Amatorski piłkarz z Irlandii Północnej został zdyskwalifikowany na 30 lat za pobicie sędziego. Do gry będzie mógł wrócić w wieku... 62 lat.
Amatorski związek piłkarski regionu Antrim tak surowo potraktował Victora Sproule'a za uderzenie głową sędziego. Do incydentu doszło w szatni, po tym jak arbiter przerwał mecz z powodu bójki na boisku.
źródło: Onet
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: temat ogórkowy - 18/12/2004 00:21
Mam maly problem, podlaczam do kompa nowa drukarke epsona, pod USB, wykrywa ze cos jest podlaczone - nieznane urzadzenie, chobym nie wiem, jakie sterowniki instalowal, samej drukary nie widzi, tylko tak jak bym sam kabel podlaczyl,prosze o jakas rade z gory wielkie dzieki
Naprawdę ? Kiedy widziałeś ? Ja ostatnio nic nie widziałem...jutro już pewnie nie będzie...A w jakiej cenie dokładnie ?
Byyłem gdzieś tak trzy tygodnie temu , szalik ten miał cene gdzieś miedzy 20-25 zł. Pamietam ze jeden leżał na widoku a pare takich samych było zapakowanych wiec myśle ze jak pojedziesz to powinieneś sie załapać. To w tym dużym sklepie na srodku turzyna z akcesoriami kibicowskimi ....
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.