Poszukuje osób którzy wymienia monety kolekcjonerskie typu Nordic Gold 2 zł mam sporo powtórek i chciałbym zamienić na których nie mam
gg w profilu (na ogół jestem na niewidocznym)
Poszukuje osób którzy wymienia monety kolekcjonerskie typu Nordic Gold 2 zł mam sporo powtórek i chciałbym zamienić na których nie mam
gg w profilu (na ogół jestem na niewidocznym)
podbiłem do Ciebie czekam na odpowiedź
jak na razie nikt do mnie się nie odezwał
podbiłem na gg z profilu
no kurde jak na razie nikt się nie odezwał :/
jeżeli możesz podać meila to bym ci wysłał plik w wordzie, gdzie będzie lista moich monet powtarzających ( na wymianę ) oraz brakujących no i jakoś byśmy się dogadali
1)
Kurtka (Alpinestars Sniper Air Flo Jacket) sprowadzona z USA specjalnie dla mnie (musiałem zamówić drugi raz ale już rozmiar mniejszy).
Rozmiar XL - sprzedaję gdyż okazała się za duża.
Cena: 580zł (z wysyłką).
2)
Kurtka (Icon Contra Slate) sprowadzona z USA specjalnie dla mnie (musiałem zamówić drugi raz ale już rozmiar mniejszy).
Rozmiar XL - sprzedaję gdyż okazała się za duża.
Cena: 650zł (z wysyłką).
Odp: Pchli targ - 14/04/2010 00:23
Oddam buty za sklejke dobrego browara. Wkręty nike. Raz założone i za małe niestety. Rozmiar na metce 44 ale tak na prawde to jest 42-43. Na fotce może troszke przybrudzone po dzisiejszym graniu ale pachną nowością.
Odp: Pchli targ - 14/04/2010 10:53
Mam do sprzedania bluzę Pogoni noszona 1 dzień ( mecz Portowców ) sprzedaję gdyż przez pomyłkę wyprana została w pralce i się skurczyła Roz. L więcej info na gg
Odp: Pchli targ - 21/04/2010 20:40
Mam na zbyciu stare płyty z "klanu" trochę tego jest (paręnaście sztuk..) łącznie z archiwalnym pierwszym numerem.. jakby ktoś reflektował oddam za darmochę ewentualnie co tam kto będzie miał do zaoferowania (wlepki itp.)
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 13:42 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.