Odp: temat ogórkowy - 13/12/2004 22:23
Gdzies na forum byl link, do stronki, z wypisanymi nazwami kawalkow muzy z reklam, nie za bardzo moge go znalesc ale jak by ktos pamietal, to bylbym wdzieczny, jak by tu napisal.dzieki
bez kitu szmulka za mocna.Ale jakiś hujowy był ten finał
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: temat ogórkowy - 14/12/2004 10:01
ta final ciulowy ... Kaisa za moca laska .. a z calego robinsona najbardziej podobaly mi sie : FAJERWERKI hehe a Lidka daleko zaszla i dobrze
Odp: temat ogórkowy - 14/12/2004 10:24
Piszę ze szkoły z sali informatycznej, ten virus co wcześniej pisałem zjebał mi kompa. Komp się nawet nie chce włączyć. Jak będziecie mieli coś takiego to rozjebcie to.
Odp: temat ogórkowy - 15/12/2004 20:41
Ej kto strzelił pierwszą bramkę dla Pogoni w histori występów w I lidze ? Biorę udział w konkursie Lotto na v.pl i tylko tego pytania nie wiem... Jak ktoś czegoś nie ma (jeżeli też bierze udział) to mogę się wymienić W końcu trzeba sobie pomagać Bardzo wielkie dzięki Jak ktoś chce niech pisze na na gg: 7442915
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 15 grudnia 2004, 20:53 [1 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 15/12/2004 21:16
dzieki Mikusie. Znalazlem jakis link do tej plytki ale wogole nie wchodzi mi on, a jak we flashget go wkleje zeby zasysalo to mi wyskakuje jakis error. oto link, jakby ktos umial z niego sciagac to niech napisze bede wdzieczny
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437592 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.