Odp: Pchli targ - 07/02/2010 18:31
http://www.allegro.pl/item879385531_skladana_lawka_hms_spartakus_3401_50_kg.html -> to nie moja aukcja ale własnie taką ławeczke posiadam , złożona nie uzywana, możliwość dogadania się co do dowozu tej laweczki. Sprzedam ją w dobrej cenie , to tego mam także gryf łamany oraz 1 hantle z obciążeniem 7kg .
chętni pisać tutaj lub na [email protected] . Pozdro.
Odp: Pchli targ - 12/02/2010 21:21
Sprzedam aparat cyfrowy Sony H7 po atrakcyjnej cenie. Aparat praktycznie nowy, nie ma żadnych rysek czy zadrapań. GG w profilu.
Więcej o aparacie klik
Odp: Pchli targ - 16/02/2010 15:52
Duzo pudelek na cd: slimy, zwykle, niektore jak nowe, inne z lekkimi ryskami ale w ogolnym bdb stanie tanio sprzedam
Odp: Pchli targ - 16/02/2010 21:21
No to tak przy okazji może zapytam, czy ktoś ma do odsprzedania Fifę 10 na Xboxa360 ? Albo doradzicie gdzie można tanio kupić nową, lub używaną ?
Ile razy zakupiona biżuteria okazywała się nietrafionym prezentem? Z tym bonem Nasza Pani sama może wybrać na co ma ochotę, albo po prostu my kupimy jej coś oszczędzając 100zł na jednym bonie
Odp: Pchli targ - 21/02/2010 17:55
gry na ps2:
Test Drive
God of War
Driver Parallel Lines
Comandos Strike Force
Warrior
NFS Pro Street
GTA SA
Champions League 2006-2007
Sprinter Cell
po 10zł za sztuke
oraz: Fifa Street 2 za 50zł
" Choćby Was tu było, jak na drzewach liści, będziecie spierdalać idą POGONIŚCI"
Odp: Pchli targ - 22/02/2010 23:35Z bólem serca sprzedam grubo ponad 100 szalików [ jestem zmuszony sytuacja materialna + syfnowiec + karnet ]
Zaznaczam ,że nie ma wśród nich żadnych szalików POGONI ,LEGII ,FLOTY ,FALUBAZU , i szalików Pogoń/Legia pół na pół wydanych w ramach zgody. Tych za żadne skarby nie oddam.
Ligi :
- angielskie [ Liverpool , ManU , ManCity , Newcastle , Everton i inne ]
- niemieckie [ Borussia Dortmund , Hertha Berlin i inne ]
- szaliki reprezentacji [ Holandia , Francja , Czechy , Dania i inne ]
- szkockie [ Celtic , Rangersi? i inne?]
- hiszpańskie [ Barca , Deportivo , Real i inne ]
- chyba wszystkie nasze kosy / wrogowie / kluby głownie z ekstraklasy [ lech , craxa , wisła , śląsk , arka , lechia , korona i inne ]
- znajdą się też takie rodzynki jak Darzbór Szczecinek czy astra Ustronie Morskie , Jarota Jarocin , FC Steaua Bukareszt , Sokół Pyrzyce , Ina Goleniów , Fenerbahce Stambuł , Olimpia Elbląga
Sporo tego nie mam czasu tego wypisywać. Najlepiej odbiór osobisty bądź na mieście... Ale jak będzie trzeba to i na Allegro można wystawić
Jeżeli macie pytania, chcecie więcej informacji, chcecie zdjęcie, szukacie czegoś konkretnego napiszcie na GG 267358 .
PS. Nie interesuje mnie wymiana. Tylko gotówka...
Edit. Jeżeli jestem na niewidoku pisz odpiszę jak będę. Swoją drogą dość duże zainteresowanie jest więc jeżeli masz coś na oku decyduj się zanim ktoś Cię wyprzedzi
Ostatnio edytowany przez: Bajla, 23 lutego 2010, 21:15 [1 raz(y)]
Śródmieście to Pogoń - tutaj nic na pokaz
wokół sami swoi więc szacunek okaż!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.