Odp: Pchli targ - 25/01/2010 17:59
Orientuje sie ktos z was czy jakis ponton z silniczkiem (tak 25KM) do 6000zl kupie? Taki wiadomo nie wypasiony ale dobry. Albo ewentualnie czy chcialby ktos sprzedac albo poradzic co wybrac.
Odp: Pchli targ - 28/01/2010 19:16
Sprzedam PSP FAT! Stan wizualny bardzo dobry, techniczny idealny(żadnych wad systemowych, technicznych) do zestawu dołączę:
-karte pamięci 1gb
-kartę pamięci 4gb(nowa jest warta 90zł)
-ładowarkę
-pokrowiec(bardzo solidny)
-programy do psp( ultumate psptube, mp3light etc.)
PSP jest przerobiona także wystarczy ściągnąć sobie gre z internetu. Co nie zmienia faktu ze orginalne gry z płyt UMD śmigają elegancko
Odp: Pchli targ - 02/02/2010 10:29
Wie ktoś czy w Polsce dostępna jest biografia Onyszki ' fucking Polak ' ? (na allegro i w empiku nie znalazłem i zastanawiam się czy w ogóle książka była dystrybuowana poza Danią).
W wywiadzie dwa (trzy) tygodnie temu w Cafe Futbol, sam Onyszko mówił, że ta książka jest wydana tylko w języku duńskim - ale poważnie się zastanawia nad wersją na Polskę.
Odp: Pchli targ - 02/02/2010 11:21
Oglądałem ten wywiad, ale jakoś mi umknęło - dzięki. W nowej Piłce Nożnej Plus jest z nim dość obszerny wywiad (i teraz doczytałem na końcu mówi, że możliwe że pojawi się przedruk biografii właśnie w Polsce). Facet ma ciekawe podejście do życia i dość konkretne poglądy.
Odp: Pchli targ - 03/02/2010 13:28
sprzedam 39 monet 2zł kolekcjonerskich sa to monety dosyc nowe wszystki powyzej 2000 roku i zalezy mi na czasie wiec sprzedam je po nominale za 80zł zainteresowanych prosze o konatakt [email protected]
sprzedane
Ostatnio edytowany przez: luki_717, 5 lutego 2010, 14:26 [1 raz(y)]
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Odp: Pchli targ - 05/02/2010 20:20
RALPH LAUREN, FRED PERRY, LACOSTE, BEN SHERMAN, BURBERRY, TIMBERLAND, TOMMY HILFIGER, D&G
HENRI LLOYD, LONSDALE, YSL, NO FEAR, G-STAR, HUGO BOSS, LEVIS, QUIKSILVER, ZARA, PIERRE CARDIN
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.