Odp: temat ogórkowy - 08/12/2004 15:33
Ech wszystkie talenty se komplikują życie. Ale różnica jest jednak duża między Dudką a Kapsą - drugi był trzeźwy i nie zabił.
W związku z uzasadnionym podejrzeniem popełnienia przestępstwa w ruchu drogowym zarząd stowarzyszenia Widzew Łódź postanowił zawiesić Pawła Kapsę w prawach zawodnika.
Po wyjaśnieniu sytuacji zarząd podejmie odpowiednie decyzje.
I pewnie tak jak z Dudką bedzie-rozwiaza kontrakt i przyjma bo to talen i siediec nei pojdzie..... nie rozumiem dlaczego pilkarze sa pod jakims parasolem ochronnym......
A ja was nie rozumiem ... dajcie na luz z tym Dudką zdarzyło się i te texty " Ty MORDERCO" trochę sie ucywilizować .Jest wg mnie najlepszym obecnie polskim lewym obrońcą jest młody i zdolny .Pamiętajcie miał zabity miał 4 PROMILE , przechodził na czerwonym i jeszcze na dodatek nie po pasach .
I pewnie tak jak z Dudką bedzie-rozwiaza kontrakt i przyjma bo to talen i siediec nei pojdzie..... nie rozumiem dlaczego pilkarze sa pod jakims parasolem ochronnym......
A ja was nie rozumiem ... dajcie na luz z tym Dudką zdarzyło się i te texty " Ty MORDERCO" trochę sie ucywilizować .Jest wg mnie najlepszym obecnie polskim lewym obrońcą jest młody i zdolny .Pamiętajcie miał zabity miał 4 PROMILE , przechodził na czerwonym i jeszcze na dodatek nie po pasach .
Przeczytaj jeszcze raz co napisałes, pomyśl, pierdolnij sie w głowę a później zedytuj posta
Mogl nawet miec 10 promili we krwi,mogl by zlodziejem czy nawet bezdomnym milonerem-ale byl czlowiekiem, a zycie ludzkie jest bezcenne... Zedytuj posta bo zal dupe sciska jak sie takie cos czyta....
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca. Tylko ogień wybacza nam winy
Bramkarz Widzewa Łódź, Paweł K., który miał po pijanemu wypadek samochodowy powiedział Dziennikowi Łódzkiemu, że bardzo żałuje tego co się stało.
– Nie mogę nic mówić o wypadku, bo tak zdecydował wynajęty przez Widzew adwokat. Bardzo żałuję tego, co się stało. Po raz pierwszy jechałem samochodem w Łodzi, wcześniej korzystałem ze środków komunikacji miejskiej. Na dodatek pomyliłem drogę. Boję się, że Widzew rozwiąże ze mną kontrakt i będę skończony. Bardzo chcę zostać w Łodzi i zrehabilitować się za to, co zrobiłem.
Źródło: Dziennik Łódzki
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
jak można przechodzić na czerwonym świetle nie na pasachDla mnie jest to conajmniej niezrozumiałe......
Bramkarz Widzewa Łódź, Paweł K., który miał po pijanemu wypadek samochodowy powiedział Dziennikowi Łódzkiemu, że bardzo żałuje tego co się stało.
– Nie mogę nic mówić o wypadku, bo tak zdecydował wynajęty przez Widzew adwokat. Bardzo żałuję tego, co się stało. Po raz pierwszy jechałem samochodem w Łodzi, wcześniej korzystałem ze środków komunikacji miejskiej. Na dodatek pomyliłem drogę. Boję się, że Widzew rozwiąże ze mną kontrakt i będę skończony. Bardzo chcę zostać w Łodzi i zrehabilitować się za to, co zrobiłem.
Źródło: Dziennik Łódzki
Odp: temat ogórkowy - 09/12/2004 20:54
REGULAMIN:
3. Na forum zabrania się:
a. umieszczania reklam innych stron, w tym wszelkich konkursów polegających na głosowaniu na dany zespół [...]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.