Odp: Pchli targ - 20/12/2009 11:48
Mam do sprzedania nowego, nieużywanego grilla gazowego firmy Weber. Jak ktoś byłby zainteresowany to pytać. Cena 1200zł.
Stan dobry. Samochód idealny do pracy i z powrotem, do jazdy po mieście lub jako pierwszy samochód. Posiada ślady korozji wszystko widać na zdjęciach . Progi jak to przy 15 letnim aucie są troche zardzewiałe. Instalacja gazowa założona w 2000 roku. Pierwsza rejestracja w kraju 2000-02-04.
Ułamana jest rączka od ustawiania prawego lusterka (ale nie jest to kłopotliwe). W aucie palą się kontrolki od oleju i temperatury, ale nic nie dzieje się z autem, a została wymieniona chłodnica, pompa wody i również filtr powietrza i paliwa, uszczelka pod głowicą.
Silnik pracuje równo i NIE BIERZE OLEJU.
Przegląd ważny jeszcze rok a ubezpieczenie do 29 grudnia.
Auto używane przez ojca do pracy i z powrotem.
kilka zdjec:
Odp: Pchli targ - 28/12/2009 18:02
Sprzedam kierownicę wraz z pedałami skrzynią biegów oraz ręcznym firmy Manta. Podłączenia : PC/PS3/Xbox. Zestaw nowy (raz podłączony pod PC w celu sprawdzenia) Niestety bez kartonu (został wyrzucony). Kupiony przeze mnie w Auchanie jako prezent na święta dla siebie samego. Lecz teraz stwierdziłem że mi się nie przyda. Zakupiony został za 199zł. Sprzedam za połowę ceny. Zainteresowani piszcie w temacie. MKS !
RALPH LAUREN, LACOSTE, BEN SHERMAN, FRED PERRY, BURBERRY, TOMMY HILFIGER, HUGO BOSS
VERSACE, TIMBERLAND, JACK & JONES, ZARA, NO FEAR, YSL, G-STAR, DIESEL, CALVIN KLEIN
Odp: Pchli targ - 12/01/2010 13:58
Prośba jest Potrzebne są drzwi przednie od kierowcy do Renault Megane Coupe rocznik 2000 kolor czarny. Jakby ktoś może miał albo widzial gdzieś to dajcie info na gadu
P.S
Chyba że ktoś wie co za pajac mojej dziewczynie dziabnął w nocy/rano (dziś) drzwi do tego Megana Od razu mówie że trzasnął czerwonym autem i tyłem bo jest wiele kawałków tylniej lampy na 5-go Lipca przy parku Jordanowskim. To nie chodzi o pieniądze tylko że o to że perfidnie trzasnął i spier***. Więc pomóżcie
Odp: Pchli targ - 17/01/2010 16:53
Sprzedam Motorolę V6 lekko uszkodzona! Uszkodzenie to zepsuta słuchawka (żeby słyszeć trzeba rozmawiać przez głośnik), koszt wymiany słuchawki to 20 zł! Ponadto szybka zewnętrzna jest lekko pęknięta. CENA ok. 70 zł (do negocjacji).
Odp: Pchli targ - 20/01/2010 12:45
Szukam w Szczecinie lub okolicy firmy , agencji, która robi długopisy wraz z nadrukami. Długopisy białe nadruk czarny, długopis czarny nadruk biały. Na długopisie i klipie. Ilość - po 500 szt.
Może ktoś pracuje lub zna , niech da znać na gg w profilu
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Drukarnia jak i cała grupa Zapol jet mi obca ideowo . Poza tym ceny które zaśpiewali, rozbawiły mnie do łez.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Szukam w Szczecinie lub okolicy firmy , agencji, która robi długopisy wraz z nadrukami. Długopisy białe nadruk czarny, długopis czarny nadruk biały. Na długopisie i klipie. Ilość - po 500 szt.
Może ktoś pracuje lub zna , niech da znać na gg w profilu
Jedyne co mi przychodzi do głowy to Zapol
Drukarnia jak i cała grupa Zapol jet mi obca ideowo . Poza tym ceny które zaśpiewali, rozbawiły mnie do łez.
Poszukaj firm "Gift" i "Butterfly"
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.