Odp: The Lost-Zagubieni - 25/01/2007 12:11
ehhh mogliby od razu PB wydac cal aserie tak sie najlepiej oglada, odcinek po odcinku
ostatnio wlasnie mnie wcaignal 4400 i 2 serie i s3X01,02 w kilka dni sie obejzalo
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: The Lost-Zagubieni - 25/01/2007 22:36
Powrot Prison Break ehh warto bylo tyle czekac,jak zawsze ZAJEBISTE! Szczegolnie Bellick,ciezko chlopak bedzie teraz mial po tym co zrobil,teddiemu juz kompletnie odwalilo a koncowka powalila doslownie juz myslalem ze wszystko sie ulozy a tu takie cos....Mahone i Kellerman antyKIM Ciekawe jak do dalej sie potoczy najblizszy odcinek juz we wtorek...
Odp: The Lost-Zagubieni - 26/01/2007 09:48
kurde ja tu sie staram nie zdradzac fabuly a Ty walisz prosto z mostu... nauczylem sie ze jak nie obejrzalem jeszcze LOSTa lub PB a juz jest na sieci od kilku dniach to pomijam ten temat
kurde ja tu sie staram nie zdradzac fabuly a Ty walisz prosto z mostu... nauczylem sie ze jak nie obejrzalem jeszcze LOSTa lub PB a juz jest na sieci od kilku dniach to pomijam ten temat
jak zawsze we wtorek pojawil sie PB i dopiero jak obejrzalem wszedlem w ten dzial zeby moc pogadac o tym odcinku,a nie czekac jaka kazdy obejrzy 2 dni od premiery PB wydaje mi sie rozsadnym terminem(napisalem to w czwartek wieczorem) aby powiedziec cos wieciej niz tylko zachwalac zreszta nic konkretenego nie zdradzilem...alez mnie wkurw... ten Lincoln i ciekawi mnie co z Patoshikiem...pewnie pokaza go na pelnym morzu u wybrzezy Holandii
a koncowka powalila doslownie juz myslalem ze wszystko sie ulozy a tu takie cos....
przeciez to bylo oczywiste ze sie nie ulozy zalozylem sie po poprzednim odcinku o browara ze osobnik o ktorym mowimy nie pozyje dlugo no i sobie we wtorek saczylem darmowe piwko tworcy juz na chama probuja wszystko zapetlic i utrudnic i tak na oko to s3 bedzie jak nic chyba ze wszystko w 1 odcinku rozwiaza w co watpie. tak samo dobija mnie watek czarnego. to mialbyc serial trzymajacy w napieciu a przy jego watku robi sie "m jak milosc". ten pieprzniety pewnie juz pod wiatrakami lezy, ciekawe co z sucre i sarah. w ogole 2 sezon jest idealnym przykladem tego jak mozna serial spieprzyc. niby trzyma poziom bo to przyznam ale jest to juz tak naciagane ze sie oglada z przymruzeniem oka. powinni skonczyc to po s1 - to by wtedy siekiera byla by sie wracalo z przyjemnoscia do tego tak jak do niektorych odcinkow X-Files. a tak robi sie opera mydlana tak jak s3 Losta (ktory tez powinien sie skonczyc po 1, gora 2 sezonie). ale zlotej kaczki sie nie ubija poki kase przynosi z takich najnowszych seriali to w sumie najlepszy jest Rzym(leci wlasnie s2, s1 byl rok z hakiem temu), dobry byl Day Break ale jebaki lesne go sciagnely z anteny bo niska ogladalnosc byla (a serial byl taki kozacki ze 6 odcinkow na raz sie ogladalo bez zadnego znudzenia)
edit: a i 24 s6 leci - tez pewnie naciagane, nie wiem bo jestem na s4 wlasnie ale serial swietny. za niedlugo jack bauer przerosnie chucka norrisa
Ostatnio edytowany przez: tribu, 28 stycznia 2007, 10:20 [1 raz(y)]
Odp: The Lost-Zagubieni - 28/01/2007 10:48
A mi się właśnie 2 sezon podoba, dużo fajnych rozwiązań i nowych wątków. Również trzyma w napięciu, i z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek.
Również denerwuje mnie postać C-Note (czarny) - imo pieprzy to cały serial, bo tu niby wszystko trzyma w napięciu aż tu nagle pojawia się wątek rodzicielstwa i miłości, dla mnie bezsens.
A 3 sezon będzie napewno już dosyć dawno podali tą informację.
Odp: The Lost-Zagubieni - 28/01/2007 11:13
Widac nie tylko mnie drazni C-Note,co go pokaza w odcinku to tylko jak kocha i teskni za rodzina,strasznie gosciu smuci jak byli w pudle nawet niezly byl teraz taki pantofel sie zrobil..brakuje mi tu takich swirow jak T-bag(rewelacyjna postac)..zobaczymy jak dzis PB wypadnie w polsacie z lektorem...
zobaczymy jak dzis PB wypadnie w polsacie z lektorem...
dla mnie to bez sensu jest tak z lektorem, serial traci na tym polowe wartosci. tak samo nie wyobrazam sobie ogladac z lektorem z filmow np. Sin City a z seriali m.in. Friendsow, Rozowych lat 70tych, Futuramy, Family Guya i jeszcze paru innych. caly swoj urok traca przez nieudolne czasami proby tlumaczenia i nie tylko. z lektorem to mozna sobie mode na sukces ogladac i filmy obyczajowe typu niedokonczone zycie
zobaczymy jak dzis PB wypadnie w polsacie z lektorem...
dla mnie to bez sensu jest tak z lektorem, serial traci na tym polowe wartosci. tak samo nie wyobrazam sobie ogladac z lektorem z filmow np. Sin City a z seriali m.in. Friendsow, Rozowych lat 70tych, Futuramy, Family Guya i jeszcze paru innych. caly swoj urok traca przez nieudolne czasami proby tlumaczenia i nie tylko. z lektorem to mozna sobie mode na sukces ogladac i filmy obyczajowe typu niedokonczone zycie
Święte słowa...już nie pamiętam, kiedy ostatni raz obejrzałem film z lektorem?
Już za chwile Premiera "PB"
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
i co bedziemy zasmiecac ogóra co tydzien naszymi opiniami na temat nowych PB i innych seriali?
filmy z lektorem w ogole nie maja klimatu, odkad zapanowala era divx'ow juz praktycznie nie ogladam film w tv. denerwuje mnie glosny glos polskiego czytacza, to ze nie trafia on z czasem w tlumaczenie, a ponad to cale otoczenie jest wyciszone :/ zero klimatu!
seriali m.in. Friendsow, Rozowych lat 70tych, Futuramy, Family Guya i jeszcze paru innych. caly swoj urok traca przez nieudolne czasami proby tlumaczenia i nie tylko.
dokladnie! jak w tv smiali sie z akcentu Feza, to zupelnie nie kumalem o co chodz...., no ale tv4 pozostalo przy jednej serii that 70's show, a na necie przeciez 8 jest
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
1.odkad zapanowala era divx'ow juz praktycznie nie ogladam film w tv. denerwuje mnie glosny glos polskiego czytacza
2.no ale tv4 pozostalo przy jednej serii that 70's show, a na necie przeciez 8 jest
1.a mnie jeszcze dobijaja reklamy co chwile a np. ostatnio z braku laku chcialem obejrzec Jericho na AXNie zeby lektora posluchac to myslalem ze mnie szlag trafi. serial 40min a do niego byly chyba 3 przerwy reklamowe takze wyszlo ze rowno godzine trwalo i jak tu sie nie wkurwic. a na kompie zadnych ograniczen nie ma, reklam i temu podobnych bzdur
2.tak wlasnie i pozniejsze serie sa fajniejsze od 1 sezonu, ogolnie serial na bombe dobry
edit: jeszcze zapomnialem dodac ze wiekszosc zartow(z wiekszosci seriali ktore wymienilem wyzej) po przetlumaczeniu robi sie niesmieszna i z serialu komediowego robi sie dramat
Ostatnio edytowany przez: tribu, 29 stycznia 2007, 08:43 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.