Mam pytanie do tych bardziej juz doswiadczonych. co przynosi lepsze efekty w Pogońi za ludzmi. 60cio minutowe polowanie czy np 3 polowania po 20 minut?
najlepiej 6x10min
a mozesz to poprzec jakimis statystykami?
poprostu bedziesz dostawal wiecej kasy i krwi sam zobacz,,,
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Monsters Game - Klan PogonOnline - 21/07/2006 21:57
Kończe z tą grą... postanowiłem się usmiercić bowiem nie idzie mi w tym niesmiertelnym życiu, żadna wampirzyca mnie nie chce, dzieci do mnie sie nie przyznają Z Punią tez jest cos nie tak wiec czeka mnie kołek prosto w serce... powodzenia wam życze!
Kończe z tą grą... postanowiłem się usmiercić bowiem nie idzie mi w tym niesmiertelnym życiu, żadna wampirzyca mnie nie chce, dzieci do mnie sie nie przyznają Z Punią tez jest cos nie tak wiec czeka mnie kołek prosto w serce... powodzenia wam życze!
To daj mi swoje konto. Ty i tak nie masz nic do stracenia a jak zlikwidujesz konto to osłabisz POGOŃonline .
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
To daj mi swoje konto. Ty i tak nie masz nic do stracenia a jak zlikwidujesz konto to osłabisz POGOŃonline .
Czemu wiedziałem ze Ty pierwszy sie zgłosisz po mojego wampira...Wszyscy procz Ciebie... juz ja wiem jaki z Ciebie ojciec hehe... ale sie wczułeś w tą gre ojaaaa
Odp: Monsters Game - Klan PogonOnline - 28/07/2006 00:32
mam prośbę... taka tyci tyci... BŁAGAM zapamiętajcie, że tak owszem Shadow_flame została stworzona przez Vasyla ale... nie chce do PogońOnline. Dziękuje uprzejmie za wysłuchanie
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758193526 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.