Mam pytanie do tych bardziej juz doswiadczonych. co przynosi lepsze efekty w Pogońi za ludzmi. 60cio minutowe polowanie czy np 3 polowania po 20 minut?
najlepiej 6x10min
a mozesz to poprzec jakimis statystykami?
poprostu bedziesz dostawal wiecej kasy i krwi sam zobacz,,,
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Monsters Game - Klan PogonOnline - 21/07/2006 21:57
Kończe z tą grą... postanowiłem się usmiercić bowiem nie idzie mi w tym niesmiertelnym życiu, żadna wampirzyca mnie nie chce, dzieci do mnie sie nie przyznają Z Punią tez jest cos nie tak wiec czeka mnie kołek prosto w serce... powodzenia wam życze!
Kończe z tą grą... postanowiłem się usmiercić bowiem nie idzie mi w tym niesmiertelnym życiu, żadna wampirzyca mnie nie chce, dzieci do mnie sie nie przyznają Z Punią tez jest cos nie tak wiec czeka mnie kołek prosto w serce... powodzenia wam życze!
To daj mi swoje konto. Ty i tak nie masz nic do stracenia a jak zlikwidujesz konto to osłabisz POGOŃonline .
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
To daj mi swoje konto. Ty i tak nie masz nic do stracenia a jak zlikwidujesz konto to osłabisz POGOŃonline .
Czemu wiedziałem ze Ty pierwszy sie zgłosisz po mojego wampira...Wszyscy procz Ciebie... juz ja wiem jaki z Ciebie ojciec hehe... ale sie wczułeś w tą gre ojaaaa
Odp: Monsters Game - Klan PogonOnline - 28/07/2006 00:32
mam prośbę... taka tyci tyci... BŁAGAM zapamiętajcie, że tak owszem Shadow_flame została stworzona przez Vasyla ale... nie chce do PogońOnline. Dziękuje uprzejmie za wysłuchanie
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.