Odp: Gdzie na prawko? - 12/05/2008 00:23
Wszystkich wahających się zapraszam jutro czyli poniedziałek 12 maja o godz. 17:00. Cena nadal przystępna. Zapraszam do odwiedzenia naszej strony internetowej bo jest PROMOCJA !!! NAUKA JAZDY AUTOMANIAK ZAPRASZAM
Odp: Gdzie na prawko? - 18/05/2008 14:26
Od 16 lat to mozesz sobie zrobic prawo jazdy na kat. A1 czyli motocykl o pojemności skokowej nie przekraczającej 125 cm3 i mocy 11 KW a także na kat. B1 czyli pojazd trzy lub czterokołowy o masie własnej nie przekraczającej 550 kg. Są szkoły w Szczecinie które robią B1 i pozniej te 2 lata do normalnego prawka musiałbyś się przekulać takim np. pojazdem POJAZD NA KAT B1
Odp: Gdzie na prawko? - 24/05/2008 16:50
ile teraz sie czeka na prawo jazdy? mi sie jakos we wrzesniu konczy i nie wiem kiedy zlozyc papiery zeby mi nowe wydali. w ogole glupota totalna z tymi okresowymi prawkami. stare pierniki po 80 lat jezdza samochodami gowno widzac i stwarzajac zagrozenie na drodze i maja bezterminowe a ja tu, i pewnie inni forumowicze tez, musza wymieniac co 5 lat ze wzgledu na wzrok. zaluje cholernie ze nie zrobilem takiego wala jak niektorzy kombinuja i zakladaja szkla kontaktowe i dostaja bezterminowe. czlowiek chce uczciwy byc a inni to wykorzystuja i co chwile klody pod nogi rzucaja.
btw. zeby mi wymienili prawko to musze isc "zbadac wzrok" do takiego kursowego lekarza ktory przychodzi, pyta sie: "czy jest pan zdrowy", bierze 30zl i wypisuje swistek; a pozniej do UM od razu czy jak?
Heh.. ja dla mojego i przede wszystkim innych bezpieczeństwa poszedłem w okularach na badania(oczywiście Pani Doktor chciała mi wcisnąć terminowe prawko jednak .. uległa mi ).
Ps. Tak to właśnie dziś jest, człowiek chce być uczciwy i dostaje po dupie :/
Tego niestety nie wiem
Powiedzcie mi jak wygladaja egzaminacyjne eLki w Szczecinie bo w Wawie jak zdawałem to zdawałem białą corsą(taki kolor tylko z L na dachu maja auta osrodkow egzaminacyjnych )
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 24 maja 2008, 19:14 [1 raz(y)]
Nie taki co pyta czy jest pan zdrowy tylko są normalne badania lekarskie czyli ankieta, badanie wzroku i pomiar cukru
i na tej podstawie wystawiane jest orzeczenie. Badanie wzroku ma to do siebie, ze jesli ktos nosi okulary lub soczewki ale przeczyta wszystko poprawnie to zwykle dostaje bezterminowo. Takie badanie będzie sie odbywało u mnie w najbliższym tygodniu, wiec jakby co to zapraszam. Badanie powtórne chyba nie 30, a 60 kosztuje a co pozniej z tym się robi to dokladnie nie wiem, ale doktor na pewno Ci powie.
Odp: Gdzie na prawko? - 30/05/2008 11:53
zdane za pierwszym razem tak wyczekiwane C
pięknie się łykend zaczyna
ps oczywiscie szkole Nauki Jazdy AUTOMANIAK polecam jak najbardziej!
Ostatnio edytowany przez: ktn, 30 maja 2008, 12:04 [1 raz(y)]
Co prawda z nia nie jezdzilem, ale powaznie ona ma na twarzy wypisane "idz do domu i tak nie zdasz". Ja przedwczoraj zdalem, jezdzilem z takim malym kolezka z wasikiem. Mogl mnie ujebac, ale tego nie zrobil, nie meczyl mnie parkowaniami - jedno bodajze robilem. Zadnych walow, zadnego grunwaldzkiego, mialem po prostu fart Powodzenia innym zdajacym.
Odp: Gdzie na prawko? - 29/06/2008 17:00
Gdzie na prawko:
generalnie prawko na "B" polecam w NJ Hes, Na "C" i "C+E" NJ Bravo, a na "D" NJ Jezierski
brałem jeszcze dodatkowe godzinki przed każdym z egzaminów w takich szkołach jak: As,Fedeńczak,Lok-ale te nie sa tak dobre nom ale to zalerzy od instruktora dużo.pzdr Spokojności, Szerkokości, Przyczepności(po zdanym prawku)
Odp: Gdzie na prawko? - 10/08/2008 14:37
Czy ktoś może więcej poiwedziec o nauce jazdy na prawobrzeżu dokladniej na słonecznym chyba AutoDar?a gdzie najlepiej na kurs?rady,opinie z góry dzięki.najlepiej bym chciał na prawobrzeżu ale może i być w centrum
Odp: Gdzie na prawko? - 10/08/2008 14:48
Kolega uczył sie w AutoDarze, samochodu w domu nie ma, dodatkowych godzin nie brał i zdał za pierwszy razem. Kilku znajomych chodziło do szkoły która placyk ma na terenie boiska LO3 w Dąbiu, i pozdawali za 2-5 razem. Wybierajac szkole na prawobrzezu bierz pod uwage ze bedziesz tracil czas na dojazd do miasta(chyba ze sie w miescie umowisz odrazu) to tez czesc osob wybiera szkoly z lewobrzeza.
Heh droga do Polic czyli standardowa trasa na pierwsze godziny jazdy W zasadzie normalka, że znosi ich "delikatnie" do prawej. Trzeba nieźle uważać. Najlepsze jest to, że kursanci często tego nie widzą No ale w zasadzie nie ma sie czego dziwić, w końcu dopiero łapią sobie ten swój tor jazdy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.