Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> poranny temat agresywny << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tribu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7873 dni

*

Odp: poranny temat agresywny - 05/02/2007 07:47
glowa boli a tu zaraz na egzamin trzeba isc:D

100% PD
Orło
Kibic
Na forum od 8252 dni

*

Odp: poranny temat agresywny - 12/02/2007 07:15
Dupa dupa dupa i po feriach. Kurwa, co za pojeb wymyślił tą szkołę na 7.30??? Jeszcze 2 w-fy na początek, pojebane. I tak się spóźnie :D :P

Babilon Team
M_1948
Kibic
Na forum od 7096 dni

Odp: poranny temat agresywny - 12/02/2007 07:23
I po feriach :/ i znowu trzeba zacząć wstawanie 6:00 :/ ehh idę do szkoły zamulać do 16 :((

''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Pit.
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: poranny temat agresywny - 12/02/2007 07:58
'i znowu poniedziałek, jak mnie to wkurwia...'

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
KaCZoR
Kibic
Na forum od 8892 dni

**

Odp: poranny temat agresywny - 12/02/2007 09:29
a ja nie marudze dzisiaj ze trzeba bylo wstac do pracy... jade sobie na 11. tylko kurwa chce czarne drogi a nie szklanke, mam nadzieje ze chujki sypaly sola, bo wieczorem -3stopnie i padajacy deszcz nie wrozyl nic dobrego !!!

spagetti
Kibic
Na forum od 8076 dni

*

Odp: poranny temat agresywny - 12/02/2007 10:40

KaCZoR napisał:  
a ja nie marudze dzisiaj ze trzeba bylo wstac do pracy... jade sobie na 11. tylko kurwa chce czarne drogi a nie szklanke, mam nadzieje ze chujki sypaly sola, bo wieczorem -3stopnie i padajacy deszcz nie wrozyl nic dobrego !!!

po 23 nie moglem zamarznietego deszczu z szyb zeskrobac w aucie przesada byla:/

,,Vi är överallt,,- POGON
bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7749 dni

Odp: poranny temat agresywny - 13/02/2007 02:57
kurwa znowu mi sie sni ten jebany ufoludek z faktu lol

Ko nie pije,ten kapuje
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7886 dni

Odp: poranny temat agresywny - 13/02/2007 07:34
nie dość, że pobudka przed 7 to zajebisty opis byłego przeczytany z samego rańca - coś idealnego na rozpoczęcie miłego i przyjemnego kurw* dnia. i jeszcze jutro to jeb*ne święto..

ZCH 1948
Kibic
Na forum od 7961 dni

*

Odp: poranny temat agresywny - 13/02/2007 08:27
Co dzień kurwaa wstaje zajebiście wcześnie rano, dziś jak mam wolne nie moge spać.Ale to wkurwiające ze nigdy nie moge sie wyspać.

Kobietko jak bym spał tyle co ty to nic by mnie nie wkurwialo.Nawet te zjebane poganskie swieto.

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
KaCZoR
Kibic
Na forum od 8892 dni

**

Odp: poranny temat agresywny - 13/02/2007 13:18
spagi rano bylo spoko oprocz tego ze po nocy woda mi w spryskiwaczach zamarzla :] dolac tez nie mialem co jedyne co mialem to zamarznieta woda mineralna pod siedzeniem... wogole kurwa fajnie by bylo przy takich mglach jak wczoraj zeby ludzie uzywali swiatel przeciwmgielnych przeciez po to sa zeby przy takiej pogodzie uzywac... ale nie po chuj lepiej byc niewidocznym i wpadkowac sie na czolowke...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763421241 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005