Odp: poranny temat agresywny - 12/02/2007 09:29
a ja nie marudze dzisiaj ze trzeba bylo wstac do pracy... jade sobie na 11. tylko kurwa chce czarne drogi a nie szklanke, mam nadzieje ze chujki sypaly sola, bo wieczorem -3stopnie i padajacy deszcz nie wrozyl nic dobrego !!!
Odp: poranny temat agresywny - 13/02/2007 07:34
nie dość, że pobudka przed 7 to zajebisty opis byłego przeczytany z samego rańca - coś idealnego na rozpoczęcie miłego i przyjemnego kurw* dnia. i jeszcze jutro to jeb*ne święto..
Odp: poranny temat agresywny - 13/02/2007 13:18
spagi rano bylo spoko oprocz tego ze po nocy woda mi w spryskiwaczach zamarzla dolac tez nie mialem co jedyne co mialem to zamarznieta woda mineralna pod siedzeniem... wogole kurwa fajnie by bylo przy takich mglach jak wczoraj zeby ludzie uzywali swiatel przeciwmgielnych przeciez po to sa zeby przy takiej pogodzie uzywac... ale nie po chuj lepiej byc niewidocznym i wpadkowac sie na czolowke...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763421241 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.