Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wybory prezydenckie 2005 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8451 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/10/2005 13:01
Nie bądź durny, idź do urny!

Ja zaglosowalem na Donalda Franciszka, choc moj glos jest praktycznie bardziej przeciw Kaczynskiemu, niz za Tuskiem.

Obrazek gif wstawiony na forum

Shee
Kibic
Na forum od 7555 dni

*

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/10/2005 13:19

Jay-J napisał:  

Ja zaglosowalem na Donalda Franciszka, choc moj glos jest praktycznie bardziej przeciw Kaczynskiemu, niz za Tuskiem.

hmm... skoro podoba Ci sie prezydent na ksztalt Olka K., to Tusk idealnie pasuje do obrazu asekuranta - marionetki. Znow bedzie to samo... I znow nikogo sie nie rozliczy. Zreszta co to za czlowiek "posrodku"? Nie ma zadnych pogladow i tyle... Miejsce miedzy jedna a druga opcja zajmuja tchorze i ludzie bez kregoslupa...

Poza tym nienawidze liberalow ...

...ale to Twoj wybor i Twoje poglady... ;)

PS... co nie podoba Ci sie w pogladach Kaczynskiego? mam nadzieje ze nie "wzrost", jak ostatnio slyszalam w tramwaju w boskiej rozmowie dwoch obywatelek... ;)

pozdr.

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
seeedzik
Kibic
Na forum od 8128 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/10/2005 13:22

Shee napisał:  

Jay-J napisał:  

hmm... skoro podoba Ci sie prezydent na ksztalt Olka K., to Tusk idealnie pasuje do obrazu asekuranta - marionetki. Znow bedzie to samo... I znow nikogo sie nie rozliczy. Zreszta co to za czlowiek "posrodku"? Nie ma zadnych pogladow i tyle... Miejsce miedzy jedna a druga opcja zajmuja tchorze i ludzie bez kregoslupa...

PS... co nie podoba Ci sie w pogladach Kaczynskiego? mam nadzieje ze nie "wzrost", jak ostatnio slyszalam w tramwaju w boskiej rozmowie dwoch obywatelek... ;)

pozdr.

Jak rozumiem kolezanka woli styl rzadow ala Bush junior :]

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Shee
Kibic
Na forum od 7555 dni

*

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/10/2005 13:41

seeedzik napisał:  

Shee napisał:  

Jay-J napisał:  

pozdr.

Jak rozumiem kolezanka woli styl rzadow ala Bush junior :]

hmm... Bush Jr. to "oszołom", sterowany przez zydostwo amerykanskie. Druga rzecz- osobiscie najlepsze i najbardziej odpowiadajace mi poglady ma J. Korwin - Mikke.

Kolejna sprawa- Kaczynski wie co chce i ja chce mu wierzyc, ze rozliczy sie on z zydokomuna. Tusk najbardziej odpowiada tym, co od lat smieja sie i pluja nam w twarz, a my musimy mowic, ze to deszczyk pada... odpowiednie fundusze na kampanie i tanie socjotechniczne chwyty i polowa Polaczkow lapie sie na to... Z wyksztalcenia jestem socjologiem (sama zaliczalam techniki manipulacyjne na zajeciach) i widze jak obie strony w kampanii przeginaja, ale Tusk juz wybitnie...

Glosuje na Kaczynskiego, bo nie chce Tuska i tyle... I nie zycze sobie- jako czlowiek pozbawiony tolerancji - marzszow rownosci, gdzie za raczki prowadza sie dwie delikatne panienki (tfuj, panow)...

pozdr...

seeedzik
Kibic
Na forum od 8128 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/10/2005 14:15

Shee napisał:  

hmm... Bush Jr. to "oszołom", sterowany przez zydostwo amerykanskie. Druga rzecz- osobiscie najlepsze i najbardziej odpowiadajace mi poglady ma J. Korwin - Mikke.

Kolejna sprawa- Kaczynski wie co chce i ja chce mu wierzyc, ze rozliczy sie on z zydokomuna. Tusk najbardziej odpowiada tym, co od lat smieja sie i pluja nam w twarz, a my musimy mowic, ze to deszczyk pada... odpowiednie fundusze na kampanie i tanie socjotechniczne chwyty i polowa Polaczkow lapie sie na to... Z wyksztalcenia jestem socjologiem (sama zaliczalam techniki manipulacyjne na zajeciach) i widze jak obie strony w kampanii przeginaja, ale Tusk juz wybitnie...

Glosuje na Kaczynskiego, bo nie chce Tuska i tyle... I nie zycze sobie- jako czlowiek pozbawiony tolerancji - marzszow rownosci, gdzie za raczki prowadza sie dwie delikatne panienki (tfuj, panow)...

pozdr...

Hah, co do gejostwa to sie zgodze, tego nie zniose, ale jesli mam glosowac na kaczora tylko dlatego to nie dziekuje postoje, bracia u wladzy to pachnie rzadami autorytarnymi z odpowiednia doza socjotechniki, vel pan Kurski zapewne dobrze znany :] pozatym ostatni cowboy III RP i wielki stroz prawa nada diablom w niebiskich mundurach takie uprawnienia ze ja po 22 nie bede wychodzil z domu, juz teraz ich mniemanie o sobie jest zbyt wysokie, jesli beda to mieli poparte odpowiednimi paragrafami to bedzie wesolo, aha co do Janusza Korwina to fakt czlowiek to inteligenty z 3 fakultetami ino ze LIBERAL, a tak wlasnie liberal, co prawda nieco radykalny ale to fakt, aha i jako wielki ekonomista a z tych 3 fakultetow zaden nie jest z ekonomii :]

pozdrawiam

Shee
Kibic
Na forum od 7555 dni

*

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/10/2005 14:36

seeedzik napisał:  

Shee napisał:  

pozdr...

Hah, co do gejostwa to sie zgodze, tego nie zniose, ale jesli mam glosowac na kaczora tylko dlatego to nie dziekuje postoje, bracia u wladzy to pachnie rzadami autorytarnymi z odpowiednia doza socjotechniki, vel pan Kurski zapewne dobrze znany :] pozatym ostatni cowboy III RP i wielki stroz prawa nada diablom w niebiskich mundurach takie uprawnienia ze ja po 22 nie bede wychodzil z domu, juz teraz ich mniemanie o sobie jest zbyt wysokie, jesli beda to mieli poparte odpowiednimi paragrafami to bedzie wesolo, aha co do Janusza Korwina to fakt czlowiek to inteligenty z 3 fakultetami ino ze LIBERAL, a tak wlasnie liberal, co prawda nieco radykalny ale to fakt, aha i jako wielki ekonomista a z tych 3 fakultetow zaden nie jest z ekonomii :]

pozdrawiam

Januszek jest konserwatywno-liberalny, co oznacza, że deklaruje zasady konserwatyzmu w życiu społecznym oraz liberalizmu w gospodarce. I to mi sie podoba... A liberalizmu w życiu społecznym nie zniose... (w szczegolnosci feminizmu i gejostwa, nie mowiac o wielu innych... )

Czemuz nie bedziesz mogl wychodzic po 22? nie masz ukonczonych 18 lat ;) :) A tak na powaznie - chyba najwyzsza pora zrobic z niektorymi osobami i sprawami maly porzadek... Mnie najbardziej zalezy na oczyszczeniu tego bagna korupcji i rozliczenie wszystkich swin... Wiem, ze brzmi to utopijnie, ale chce w to wierzyc...

pozdr. :)

seeedzik
Kibic
Na forum od 8128 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/10/2005 15:46

Shee napisał:  

Januszek jest konserwatywno-liberalny, co oznacza, że deklaruje zasady konserwatyzmu w życiu społecznym oraz liberalizmu w gospodarce. I to mi sie podoba... A liberalizmu w życiu społecznym nie zniose... (w szczegolnosci feminizmu i gejostwa, nie mowiac o wielu innych... )

Czemuz nie bedziesz mogl wychodzic po 22? nie masz ukonczonych 18 lat ;) :) A tak na powaznie - chyba najwyzsza pora zrobic z niektorymi osobami i sprawami maly porzadek... Mnie najbardziej zalezy na oczyszczeniu tego bagna korupcji i rozliczenie wszystkich swin... Wiem, ze brzmi to utopijnie, ale chce w to wierzyc...

pozdr. :)

Hah o moje 18 lat nie masz sie co martwic :] co do pogladow nie ma sie co spierac, kazdy ma swoje i bedzie ich bronil, co do rozliczen to jest to czysta utopia i fantazja u nas juz nie da rady tego zrobic, to trzeba bylo zrobi 89-90-91 najpozniej teraz wszyscy juz tak osiedli w kapitalizmie i nabrali takich znajomosci ze juz nie niestety nie da, ale wierzyc warto bo marzenie to piekne rotfl

Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/10/2005 16:02
Poglady Kaczynskiego? Zbyt radykalne i populistyczne (ta IV RP...). Ale przede wszystkim chodzi mi o to, ze to nie jest osoba ktora moglaby reprezentowac panstwo na arenie miedzynarodowej. Wiem za sam chcialby zwiekszyc uprawnienia prezydenta (a najchetniej wprowadzic dyktature), ale Polska w jego rekach i z jego pomyslami moglaby przypominac Bialorus. Jak to ktos napisal wczesniej - prostak. A poki prezydent moze jedynie rozdawac ordery i jezdzic w zagraniczne delegacje niech bedzie nim ktos pokroju Kwasniewskiego czy Tuska.

bos_man
*uciszony
Na forum od 7673 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/10/2005 16:57
ja byłem głosować na Kaczyńskiego tylko dlatego żeby nie wygrał Tusk a ogólnie to mi sie nie podoba że w finale są dwie głupie kaczki

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7593 dni

*

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/10/2005 19:44
tak samo jak ktos wczesniej glos oddany bardziej przeciwko Kaczynskiemu&Lepperowi niz dla Tuska. Zawsze bylem za Korwinem Mikke:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/10/2005 20:08
[

pozdr...[/cytat]

widze tu podobne poglady do moich :D pozdro

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/10/2005 20:19
Przecież nowy prezydent tak naprawde nie wprowadzi nagle takich zmian, ze wszyscy beda szczesliwi... Prezydent to taki reprezentant kraju na arenie miedzynarodowej, a nie wydaje mi sie, ze dobrym pomyslem jest aby reprezentowal Nas czlowiek,który sepleni i ma na imie Donald... :/

chrisxx
Kibic
Na forum od 8646 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/10/2005 20:29
eh czas chyba uciekac z Polski...Kaczor + Lepper + Radio Maryja przejely wladze...:( Swoja droga TVN ostro dostanie o kieszeni za wczesniejsze ogloszenie wynikow

Maroon 55
Kibic
Na forum od 7725 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/10/2005 20:29
Hura!!
wygrał mój faworyt narazie nieoficjalnie:
Niech zyje Prezydent IV Rzeczypospolitej Lech Kaczyński

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
Pilar
Kibic
Na forum od 8177 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/10/2005 20:31

chrisxx napisał:  
eh czas chyba uciekac z Polski...Kaczor + Lepper + Radio Maryja przejely wladze...:( Swoja droga TVN ostro dostanie o kieszeni za wczesniejsze ogloszenie wynikow

100% racji

Ptasia grypa zaatakowala nasz kraj po całości

Mati.
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/10/2005 20:34

piLAr napisał:  

chrisxx napisał:  

100% racji

Ptasia grypa zaatakowala nasz kraj po całości

Załamany jestem...choć Tusk też nic ciekawego ale już lepszy od Kaczora...pora emigrować jak najszybciej..

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7990 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/10/2005 20:37
KWAAAAAAA KWA KWA KWA....
I Tyle na temat ;/

Ps. Dzieki i buziaczki Mat ;) :*

MaT
Kibic
Na forum od 8063 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/10/2005 20:39

drops_ona napisał:  
KWAAAAAAA KWA KWA KWA....
I Tyle na temat ;/

dokladnie .... :) pozdrawiam kolezaneczke :D

eJay
Kibic
Na forum od 7891 dni

**

Zajebiscie. IV Rzesza i prezydent-dyktator....

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
mike
Kibic
Na forum od 8078 dni

*

opis kumpla odzwierciedla moje uczucia:

"Dzizas Kurwa Ja Pierdole..."

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772443838 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005