polecam napastnika, Martin Kamburov, mialem go i w fm 2005 i teraz strzela mnostwo bramek, jest naprawde bardzo mocny, i silny, wspaniale uderza rzuty wolne
moim zdaniem wielki talent, polecam sie wykosztowac warto go miec
Miałem FM, ale cos mi się komp zepsuł i niestety gra poszła mi się jebać, a ten torrent co tu został podany już niemozna go ściagnąć, mógłby mi ktoś podać jakieegś innego co napewno działa Z góry dziękuję.
Macias Moze wrzuc linka do terrenta, jak mozesz sie zalogowac...
FM 2006-torrent
tam potem klikacie free i ściągacie, a potem otwieracie w programie typu BitComet, Azureus...
pozdro
Miałem FM, ale cos mi się komp zepsuł i niestety gra poszła mi się jebać, a ten torrent co tu został podany już niemozna go ściagnąć, mógłby mi ktoś podać jakieegś innego co napewno działa Z góry dziękuję.
Odp: FM 2006 - 04/01/2006 20:43
Macie może jeszcze jakiegos w miarę sprawdzonego torrenta do tej gierki niż ten tutaj wyżej napisany, bo ostatnio wyskakiwał jakis błąd przy instalacji z niego i dupa z grania
Macie może jeszcze jakiegos w miarę sprawdzonego torrenta do tej gierki niż ten tutaj wyżej napisany, bo ostatnio wyskakiwał jakis błąd przy instalacji z niego i dupa z grania
może chcesz żebym ci pożyczył gre ?
Powiem ci szczerze, że niepogardziłbym albo zebyś mi może przegrał. Jak cos podbij na moje gg które mam w profilu.
może chcesz żebym ci pożyczył gre ?
Powiem ci szczerze, że niepogardziłbym albo zebyś mi może przegrał. Jak cos podbij na moje gg które mam w profilu.
Odp: FM 2006 - 11/01/2006 16:11
Mam tą gierkę ponownie z netu, rozpakowałem, zainstalowałem i ciągle wyskakuje mi: Please insert the CD-ROM, select OK and restart application. Może coś źle wpisuję w tym anti-blaxie czy coś?? Ale wypełniłem wszystko tak jak już ktoś podał na tej stronce. A może poprostu znowu coś zjebałem, może ktoś się domysla o co chodzi? Jeszcze gdy wypełniałem jedno pole wantiblaxie i wpisałem tytuł fm wyskakuje takie coś: No protection was found, select it on your own! Notice: SecuRom 7 must be select manually.
Niby wszystko ok ale koszulki, loga jak i zdjecia nie chca dzialac za cholere.Podobny problem mialem z dodatkami do polskiej ligi, ale sie uporale, teraz sprawa jest trudniejsza Czekam na podpowiedzi :p
Odp: FM 2006 - 22/01/2006 17:10
Organizujemy Turniej w Football Manager 2006 Online.Chetnych Zapraszam na forum www.ragallmks.fora.pl i zapisywanie sie do udziału.
Odp: FM 2006 - 24/01/2006 12:29
skislak nie? Ciekawe to jest to: http://tinypic.com/mcw235.jpg - a co najlepsze pozniej przegralem w lidze u siebie 1:3 przez co mnie zdystansowali i zostali mistrzami.
Odp: FM 2006 - 26/01/2006 22:13
ani pierwszy ani drugi patch nie zmienia zasad dotyczacych obcokrajowcow w polskiej lidze... zajebiscie ze sie zorientowalem na dwa dni przed inaugaracja na 42 zawodnikow 31 to brazylijczycy werelacja normalnie... ma ktos pojecie czy wyszla jakas latka dotyczaca tej zmiany?
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431700 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.