Chrobry ma i jeszcze ktos,wzor jest zaczerpniety od jakies ekipy zachodniej.Co do projektow to wypas gratuluje autorowi obycia w programach graficznych
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 14/04/2006 22:34
Projekty bardzo dobre, ale te napisy po środku każdego motywu bardzo denerwują. Moim zdaniem dobre motywy na wstawki do flag Pogoni, vlepek itd. Gratulacje!!!
Projekty bardzo dobre, ale te napisy po środku każdego motywu bardzo denerwują. Moim zdaniem dobre motywy na wstawki do flag Pogoni, vlepek itd. Gratulacje!!!
Dziekuje. Ja zrobiłem a w jaki sposob juz ktos kumaty w tych sprawach to wykorzysta to nie moja sprawa. Oddam AntyCowi i bedzie spokoj ;]
Dla mnie najlepsza jest z tym dzieciakiem,zajebista jest...
O ile sie nie myle to Chrobry Głogów ma flagi z tym bobasem
Chrobry ma i jeszcze ktos,wzor jest zaczerpniety od jakies ekipy zachodniej. Co do projektow to wypas gratuluje autorowi obycia w programach graficznych
No a ja sie wypowiem co do tego bobasa. Bardzo latwo znalesc ten img w necie, a to, ze wiele ekip go wykozystuje na swoj sposob to chyba nie zaden grzech. Na tej samej stronie co bobas mozna znalesc łysego "ziomala" z fany Bełchatowa. A sraxa wykożystuje szal od bobasa ;]
projekty zajebiste tak delikatnie mówiac (piszac), ja mam pytanie gdzie chcecie je wykorzystać,
bo jeśli mysleliście o nadruku #1 (z tym sercem) na białym t-shirt'cie to ja biore dwa w ciemno ;] jak cos potwierdze w inny sposob.. co by nie bylo że pusta deklaracja =p
ps. jakby nie wyszlo to chociaż podrzuccie projekt sam zrobie ;]
Wciagnalbym koszulke z Asterixem i Obelixem / sercem przebitym strzala (na bialej koszulce obowsiazkowo )
w pozniejszych latach 'Dlonie zacisniete' i 'Ultras Pogon' (chodz nie jestem pewien na stan dzisiejszy )
Ja proponowalbym zrobic fane z 1 z tych symboli (ale to tylko takie moje spostezezenie), a fundusze wysylac na czyjesc konto czy cos ..
Rownie chcialbym ujrzec Jakis nowy szaliczek bo na stan dzisiejszy ''fajnych'' mamy nei za duzo ..
pozdrawiam
PS to takie moje indywidualne przemyslenia przelane za pomoca klawiatury ; D
Antyc prosil mnie o wykonanie paru projektow, bo z tym to u nas kicha. Wiec wzialem sie do roboty i wyszlo co wyszlo. Najlepiej bedzie jak sami ocenicie.
PS. Oczywiscie wszystko da sie poprawic. Wiec jak jakies bledy to walic smialo
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 15/04/2006 13:11
Tylko taka mała...być może nie istotna uwaga co do Asterixa i Obelixa...Polonia Warszawa kiedyś ( nie wiem jak obecnie) wykorzystywała w/w postacie na transparenty vlepki...ale to taka drobna uwaga...pamiętam mecz derbowy gdzie przygotowali troche transparentów z Asterxim i Obelixem.. a na płocie transparent - "ale głupi Ci Legioniści"... zresztą..to tak po za tematem..wesołych świat..
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Michal, a co ze starym kontem:>...wlasnie ton wypowiedzi wskazywal na CIebie, ale pewien nie bylem - podejrzewalem plagiat
Hehe ... zaden plagiat , to ja we wlasnej osobie
A co do starego konta to niestety zapomnialem hasla a jako ze stesknilem sie za forum to postanowilem zalozyc nowe
Pozdrawiam serdecznie i juz nie rozmywajmy tematu szanowni koledzy z G.
Antyc prosil mnie o wykonanie paru projektow, bo z tym to u nas kicha. Wiec wzialem sie do roboty i wyszlo co wyszlo. Najlepiej bedzie jak sami ocenicie.
PS. Oczywiscie wszystko da sie poprawic. Wiec jak jakies bledy to walic smialo
...być może nie istotna uwaga co do Asterixa i Obelixa...Polonia Warszawa...
więc taki motyw powinien "odpaść". Tak samo jak ten z bobasem. Na necie jest pełno różnych niewykorzystanych obrazków/postaci i może warto poszukać, a nie iść na łatwiznę...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362672 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.