Cos nie moge sciagnac... wogole ta strona nie chce mi sie zaladowac (strona bez linku do angielskiego - cos z serwerem?). Jak mozesz to skontaktuj sie ze mna na GG
Cos nie moge sciagnac... wogole ta strona nie chce mi sie zaladowac (strona bez linku do angielskiego - cos z serwerem?). Jak mozesz to skontaktuj sie ze mna na GG
spróbuj skopiować tego linka do getrighta tylko że jak powiedział BarcisH trzeba troche poczekac na połączenie
spróbuj skopiować tego linka do getrighta tylko że jak powiedział BarcisH trzeba troche poczekac na połączenie
Ale to tylko język do gry To nie jest to z czym Ty masz problem...
Aczkolwiek sprobuje
Cos nie moge sciagnac... wogole ta strona nie chce mi sie zaladowac (strona bez linku do angielskiego - cos z serwerem?)
mam coś podobnego ( a czekałem troche czasu )... niemoże ktoś kto to ściągnoł wcześniej umieścić na jakimś innym serverze ?? z góry bede bardzo wdzięczny ( chodzi o j.angielski)
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 03/11/2004 21:15
Moj kumpel sciagnal obraz .img z emula (715 mb), ale po zainstalowaniu wyskakuje mu "Please insert cd", a podobno gra miala dzialac bez cracka.Wie ktos co zrobic?
Moj kumpel sciagnal obraz .img z emula (715 mb), ale po zainstalowaniu wyskakuje mu "Please insert cd", a podobno gra miala dzialac bez cracka.Wie ktos co zrobic?
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 03/11/2004 23:28
Tak, tak... Wy ściągajcie a ja Wam już powiem że na początku się dostaje od Ptaka 500,000 tys Euro i trzeba sie na początek utrzymać w lidze. A więc jak na moje oko można spokojnie powalczyć o puchary tym bardziej że Grzelak jest b. dobry Ech... nie chce mi sie więcej pisać - ide grać
Aha... Kaźmierczak i Łabędzki na rozpoczęcie w rezerwach, Terlecki całkiem całkiem z umiejętności bo jeszcze sobie za dużo nie pograłem i jak gra to nie powiem.
Czekam na update'a...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448315 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.