To nie miało być smieszne wiem że głupio wyszło :/ Soory za ten post ....;/
Hmm...skoro nie miało być śmieszne,to co to miało być??.
Wiem ze zachowałem sie jakbym maiał gdzies rodzicow ale bardzo ich szanuje ale ja nigdzie nie pisałem ze to jets smieszna ani nic
no to po co,tutaj to wpisywales , zastanow sie dziesiec razy zanim cos napiszesz !!!
Dobra nie najezdzajcie juz na chlopaka zle napisal i moze zrozumie co napisal jak go troche po ciupaliscie.. RYSIEK a Ty co masz taka sama sygnature co ja?:> Czyzby pozerstwo?
To nie miało być smieszne wiem że głupio wyszło :/ Soory za ten post ....;/
Hmm...skoro nie miało być śmieszne,to co to miało być??.
Wiem ze zachowałem sie jakbym maiał gdzies rodzicow ale bardzo ich szanuje ale ja nigdzie nie pisałem ze to jets smieszna ani nic
no to po co,tutaj to wpisywales , zastanow sie dziesiec razy zanim cos napiszesz !!!
Dobra nie najezdzajcie juz na chlopaka zle napisal i moze zrozumie co napisal jak go troche po ciupaliscie.. RYSIEK a Ty co masz taka sama sygnature co ja?:> Czyzby pozerstwo?
Takim tekstem mozna sypnac jak rodzice daja ci szlaban na wszystko a w tym tygodniu akurat masz studniowke...w innym przypadku jest to faktycznie brak szacunku
a niewiem czemu mam taka sama,nawet nie zauwazylem ze to masz,ale napewno nie zgapilem tego od ciebie
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
a niewiem czemu mam taka sama,nawet nie zauwazylem ze to masz,ale napewno nie zgapilem tego od ciebie
Odp: Opisy GG - 17/02/2006 22:57
tez bez podtekstow ze blondynki czy cos
Daj przyklad - NIE BIERZ ... do buzi byle komu
Bierz przyklad - NIE DAWAJ ... dupy byle gdzie
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
u Kolezanki:
Drogi Amorze! Ja ci tą strzalę w dupę włożę!
oii moze mamy wspolna kolezanke
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Opisy GG - 24/02/2006 18:05
POGOŃ (-(-_(-_-)-_-(-_-)_-)-) SZCZECIN ja urzywam takiego niezmieniam go od ... nawet niepamietam
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763397240 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.