No to za dużo ich nie ma... ...no ale zawsze coś. Zlat osiemdziesiątych rzadko kto ma, a jak ma to napewno się nie wymieni, a w ostatnim z Fylkirem to chyba tylko z meczu u siebie bo z wyjazdu napewno nikt nie ma
Odp: Pchli targ - 26/02/2005 10:32
a ja kupie wszelkie bilety (tylko nie z 2003-2005r.) musi byc bdb stan no ewentualnie dobry bilety czym starsze tym lepsze oczywiscie ... nie tylko liga polska ...
BILETY Z LM I UEFA ORAZ ME I MS OBOJETNIE Z KTOREGO ROKU !
a ja kupie wszelkie bilety (tylko nie z 2003-2005r.) musi byc bdb stan no ewentualnie dobry bilety czym starsze tym lepsze oczywiscie ... nie tylko liga polska ...
BILETY Z LM I UEFA ORAZ ME I MS OBOJETNIE Z KTOREGO ROKU !
proszę moderatora żeby wrzucił te skany do działu bilety postaram sie zeskanować coś jeszcze
to podrzuc je na maila w wiekszym rozmiarze
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Mam do sprzedania gre DSJ3 z odblokowanymi wszystkimi skoczniami. Cena 15 zl Z dostawa sie dogadamy numer gg w profilu
hahaha
ja mam do sprzedania gre saper i pasjans ze wszystkimi kartami odblokowanymi, cena to 5 zl.
tak ?? to do twojej wiadomosci dsj kosztuje okolo 40 zl na oficjalnej stronie www.mediamond.fi a na allegro ceny dochodza do 20 zl, no dobra spzredam za 10 zl
Odp: Pchli targ - 26/02/2005 23:09
Siemka ! Jak ma ktos do sprzedarzy / wymiany szaliki to niech podbije do mnie na GyGy ! poszukuje pilnie szali Iskry śmierdnica i ogniwa babinek
Odp: Pchli targ - 26/02/2005 23:26
DSJ3 pełna wersja z kodem jes do sciagniecia na emulle . Czas sciagania około 40 min przynajmniej tyle czasu sie umnie sciagało
LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
Jak ktos chce kupic ten kod to zycze powodzenia.
Jest on w necie tylko trzeba go poszukac bo sam go mam [MODERATOR: tnijcie cytaty..]
No niezupełnie masz rację, w necie jest tylko ten kod co ktoś podał na forum. Espen Lund coś tam coś tam. Ten kod jest do wersji 3.11 w której to nie można wyłączyć skoków oddawanych przez komputerowych rywali. Skoki te można wyłączyć w wersji 3.12 ale do niej nigdzie nie można znaleść tego keya.
[cytat=Mlody_86]No niezupełnie masz rację, w necie jest tylko ten kod co ktoś podał na forum. Espen Lund coś tam coś tam. Ten kod jest do wersji 3.11 w której to nie można wyłączyć skoków oddawanych przez komputerowych rywali. Skoki te można wyłączyć w wersji 3.12 ale do niej nigdzie nie można znaleść tego keya.
Można i to bez problemu . Wystarczy mieć eMule albo Kazę i sprawa załatwiona
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.