Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Zaslyszane, Polecone... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
A. Strzelba
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7749 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 30/01/2005 00:55
chodzilo mi bardziej o ekipy jakie tam wystapia.

Jay-J
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 30/01/2005 09:39
Przecież będzie Kontrargument... Co jest?

Obrazek gif wstawiony na forum
mem
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 30/01/2005 16:30
Właśnie dzisiaj, a raczej wczoraj otrzymałem płytkę Hemp Gru i stwierdzam, że jest NAPRAWDĘ ZAJEBISTA

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Cinek
Kibic
Na forum od 8092 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 30/01/2005 20:44
polecam posluchac sobie utworow szczecinskiego rapera Robson'a,
mozna je sciagnac z Robson,
szczegolnie polecam: "Gdybym wiedzial..." i "Szacunek",
pozdro

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Jarasija
Kibic
Na forum od 8712 dni

*

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 30/01/2005 23:04
Choć lubię techniawkę to czasami H-H można posłuchać bo czasami fajne teksty są.

Ostatnio edytowany przez: Jarasija, 31 stycznia 2005, 11:12 [1 raz(y)]

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Pit.
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 07/02/2005 16:14
8.02. lub 12.02.- premiera nowej płytki Gurala - "Drewnianej małpy rock"
17.02. - premiera Grammatika "3"

Zapowiada się dobry miesiąc w tej kwestii...;)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Borys
Kibic
Na forum od 8069 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 07/02/2005 16:36

PiteRek napisał:  
17.02. - premiera Grammatika "3"

Zapowiada się dobry miesiąc w tej kwestii...;)

No no na grammatika czekam już od dawna ;]
A kiedy będzie nowy Peja ? Żekomo premiera miała być wczoraj...

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
AlterB
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 07/02/2005 16:49
Ma ktos jakies namiary na "Słowo dla ulicy" Firmy??

Szymek
Kibic
Na forum od 8515 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 07/02/2005 17:38
Skoro znam tytul i wykonwace polece "Ta piosenka jest dla Jurka", zaspol Kulturka

EsPEraNtO
Kibic
Na forum od 8042 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 07/02/2005 17:50
Hemp Gru - Na krawędzi
PCP- Globertrotter
Meditop (Glon & Gandziol) - Jestem stąd
to na dzien dzisiejszy poecam... :]

WYROK ULICY KAPUŚCIE MÓWI GIŃ!
loker
Kibic
Na forum od 7885 dni

*

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 07/02/2005 19:42

PiteRek napisał:  

Tak sie zlozylo ze mam ta plytke i powiem ze jak dlamnie gural wymiata swoim flow i ogolnie technika, bity tez w moj gust trafiaja ale teksty takie troche o niczym choc sa perelki ... Ogolnie za mocno sklada slowa i goraco polecam ...

aha jeszcze w ucho wpadl mi taki raczej bujajacy kawalek gdzie sa dobre zwrotki tedego- O$ka- Bezele Kochanie ...

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
tribu
Kibic
Na forum od 7873 dni

*

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 07/02/2005 20:47
a ja polecam wszystkim cala dyskografie House of Pain:D:D:D zajebista sprawa. sa 3 albumy: Fine Malt Lyrics, Same As It Ever Was, Truth Crushed To Earth Will Rise Again i jeszcze EPka jedna jest. albumiki jedne lepsze od drugich:D i jeszcze Everlast i DJ Lethal w 1 ekipie:] miodzio. a jakby ktos nie wiedzial co to House of Pain to na sciezce dzwiekowej z THPS 2 jest ich kawalek I'm a swing it:) co by nie bylo polecam serdecznie

100% PD
borsuk
Kibic
Na forum od 8892 dni

**

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 13/02/2005 11:34
Widze ze przewinal sie juz DonGURALesko to nie bede polecal calej plyty tylko konkretny utworek...mianowicie "Te Typy" gdzie na featuringu znalazl sie Sido z Aggro Berlin:)...dla mnie utwor - KOCIAK!

Jak lubi ktos niemiecki HH to polecam rowniez Samy Deluxe "Hamburg athem" jest to przerobka utworu Ja Rule'a(nie pamietam tytulu ale chyba "New York") zrobiona specjalnie na "Wojne landow" ktora jest, czy tez bedzie zorganizowana w Niemczech

Deutchland - Polen...Stettin - Berlin:P

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
mem
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 13/02/2005 11:57
No to Ja polecam obie płytki Grammatika (Światła Miasta i EP+). Jak dla mnie są świetne, w sumie to Światła miasta są klasyką polskiego hh. Zresztą 17.02 premiera Grammatik 3 hehe zapowiada się dobra płyta... :D

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
smerfi
*zablokowany
Na forum od 7584 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 13/02/2005 12:07
Rammsteinn- America

P.S. Nie wiem czy dobrze napisałem nazwę zespołu.

Balcerowicz musi odejsc
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8093 dni

**

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 16/02/2005 02:11

Borys napisał:  

A kiedy będzie nowy Peja ? Żekomo premiera miała być wczoraj...

Ja już posiadam :P

Narazie powstępnym przesłuchaniu ;)
Uważam, że płytka udana, warta polecenia...

Jak by ktoś nie miał jeszcze, a chciałbym zapraszam na priv :P

Z daleka nie będzie widać.
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8893 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 16/02/2005 13:40
a ja dla fanow muzyki elektronicznej polece Amon Tobin - Splinter Cell Chaos Theory Soundtrack
plyta jest niesamowita
Obrazek jpg wstawiony na forum

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
.
Kibic
Na forum od 7848 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 19/02/2005 16:36
street terror - Legia warszawa

polecam

.
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7749 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 19/02/2005 20:22
plyta Wojtasa fajna, Peja - sredni, Małolat&Ajron - zajebista :) narazie to u mnie caly czas leci. No i HG ofkors ;) zassalem jeszcze pare fajnych produkcji ostatnio mniej znanych ekip - np. PWRD, TZWM (Tak Zwani Młodociani) i Abirato. Calkiem dobre niektore utworki. No i plytka Endefisa tez dobra. Jak ktos chce link do ktorejs z tych produkcji to moze podbic na gadu.

tribu
Kibic
Na forum od 7873 dni

*

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 20/02/2005 16:01
dzisiaj zostalem posiadaczem Grammatik - 3 (zalozmy ze kupilem;)). raz przesluchalem i chyba wiecej nie wlacze. tak jak mi sie EP+ i Światła Miasta zajebiscie podobaly (klasyki polskiego hh obok Efektu Fenomenu, Ksiegi Tajemniczej i W 63 minuty... Kalibra, Polepionych Dzwiekow Fisza:D, Konca Zartow Łony:D, Masz To Jak W Banku i Tabasko OSTRego i tam jeszcze kilku innych fajnych po ktore czesto siegam) tak mi sie ani reaktywacja ani 3 nie podoba... bity chujowe, z tego co przesluchalem to Ash sie nie udziela i wogole jakas taka bezplciowa ta plyta. zaden kawalek mi w pamieci nie utkwil

wogole sie przerzucilem teraz na hh made in usa bo polski przynajmniej dla mnie sie bez sensu zrobil.
dla takich co lubia stary porzadny hh made in usa to polecam KRS-One - Return of the boom bap i wogole stare plytki jego, cala dyskografia House Of Pain, stary Cypress Hill, Mobb Deep - The Infamous, stary Nas i Ice Cube.
jak ktos jeszcze cos takiego w tych klimatach zna to napiszcie to sobie chetnie hmmm zakupie;) i poslucham:)

Ostatnio edytowany przez: tribu, 20 lutego 2005, 16:38 [1 raz(y)]

100% PD
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763437449 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005