Tak sie zlozylo ze mam ta plytke i powiem ze jak dlamnie gural wymiata swoim flow i ogolnie technika, bity tez w moj gust trafiaja ale teksty takie troche o niczym choc sa perelki ... Ogolnie za mocno sklada slowa i goraco polecam ...
aha jeszcze w ucho wpadl mi taki raczej bujajacy kawalek gdzie sa dobre zwrotki tedego- O$ka- Bezele Kochanie ...
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 07/02/2005 20:47
a ja polecam wszystkim cala dyskografie House of Pain zajebista sprawa. sa 3 albumy: Fine Malt Lyrics, Same As It Ever Was, Truth Crushed To Earth Will Rise Again i jeszcze EPka jedna jest. albumiki jedne lepsze od drugich i jeszcze Everlast i DJ Lethal w 1 ekipie miodzio. a jakby ktos nie wiedzial co to House of Pain to na sciezce dzwiekowej z THPS 2 jest ich kawalek I'm a swing it co by nie bylo polecam serdecznie
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 13/02/2005 11:34
Widze ze przewinal sie juz DonGURALesko to nie bede polecal calej plyty tylko konkretny utworek...mianowicie "Te Typy" gdzie na featuringu znalazl sie Sido z Aggro Berlin...dla mnie utwor - KOCIAK!
Jak lubi ktos niemiecki HH to polecam rowniez Samy Deluxe "Hamburg athem" jest to przerobka utworu Ja Rule'a(nie pamietam tytulu ale chyba "New York") zrobiona specjalnie na "Wojne landow" ktora jest, czy tez bedzie zorganizowana w Niemczech
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 13/02/2005 11:57
No to Ja polecam obie płytki Grammatika (Światła Miasta i EP+). Jak dla mnie są świetne, w sumie to Światła miasta są klasyką polskiego hh. Zresztą 17.02 premiera Grammatik 3 hehe zapowiada się dobra płyta...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 19/02/2005 20:22
plyta Wojtasa fajna, Peja - sredni, Małolat&Ajron - zajebista narazie to u mnie caly czas leci. No i HG ofkors zassalem jeszcze pare fajnych produkcji ostatnio mniej znanych ekip - np. PWRD, TZWM (Tak Zwani Młodociani) i Abirato. Calkiem dobre niektore utworki. No i plytka Endefisa tez dobra. Jak ktos chce link do ktorejs z tych produkcji to moze podbic na gadu.
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 20/02/2005 16:01
dzisiaj zostalem posiadaczem Grammatik - 3 (zalozmy ze kupilem). raz przesluchalem i chyba wiecej nie wlacze. tak jak mi sie EP+ i Światła Miasta zajebiscie podobaly (klasyki polskiego hh obok Efektu Fenomenu, Ksiegi Tajemniczej i W 63 minuty... Kalibra, Polepionych Dzwiekow Fisza, Konca Zartow Łony, Masz To Jak W Banku i Tabasko OSTRego i tam jeszcze kilku innych fajnych po ktore czesto siegam) tak mi sie ani reaktywacja ani 3 nie podoba... bity chujowe, z tego co przesluchalem to Ash sie nie udziela i wogole jakas taka bezplciowa ta plyta. zaden kawalek mi w pamieci nie utkwil
wogole sie przerzucilem teraz na hh made in usa bo polski przynajmniej dla mnie sie bez sensu zrobil.
dla takich co lubia stary porzadny hh made in usa to polecam KRS-One - Return of the boom bap i wogole stare plytki jego, cala dyskografia House Of Pain, stary Cypress Hill, Mobb Deep - The Infamous, stary Nas i Ice Cube.
jak ktos jeszcze cos takiego w tych klimatach zna to napiszcie to sobie chetnie hmmm zakupie i poslucham
Ostatnio edytowany przez: tribu, 20 lutego 2005, 16:38 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437449 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.