Odp: Andrzej Gołota - 24/10/2009 23:48
czego żeście sie spodziewali po dziadku? to nie hollyfield który obił giganta w syberii a przegrał z nim tylko bo sędziowie chyba spali po zakrapianej imprezie zgotowanej przez promotora walujewa. Adamek nie pokazał nic wielkiego,walił w worek aż przykro było na to patrzeć. to tylko mi uswiadomiło jakim gołota jest teraz człowiekiem bez ambicji i honoru. dać sobie wpuscić wpierdol byle by tylko solidnie zapłacili. az dziw że ludzie sie jeszcze na to łapią.
Odp: Andrzej Gołota - 24/10/2009 23:55
Żal było na to patrzeć, żal że Gołota tak kończy. Dzisiaj równie dobrze mogli zamiast Gołoty wrzucić na ring worek treningowy, Adamek pewnie by nie zauważył różnicy.
Dziękuję Andrew za wszystkie te walki, ale kończ już do cholery karierę i nie pokazuj się już na ringu bo to jest przykre
P.S. Gdyby Colonna był rzeczywiście kumplem Andrzeja to rzuciłby ręcznik już po drugiej rundzie.
Odp: Andrzej Gołota - 24/10/2009 23:58
Dzisiaj u buka można było wygrać drugą pensję Walka nudna, jednostronna, Adamek wyszedł na kolejny trening. Andrew kurna... ubierz już te ciepłe kapcie i siądź przy kominku z butelką dobrej whisky. Wyjdzie to na dobre kibicom i galom przy pożal się Boże kolejnych walkach stulecia
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Recznik to powinni rzucic przed walką,albo wystawic białą falge. Adamek po pierwszej rundzie widział że ma go na widelcu,więc dał publiczxności troche podelektować sie tym "widowiskiem",przeciez zapłacili a on szanuje kibiców
na szczęście po dzisiejszej walce ten wątek umrze raz na zawsze. rzucam garść piasku .ciszej cad tą trumną.
Odp: Andrzej Gołota - 25/10/2009 00:03
Gołota juz dawno dla mnie kariere zakończył. On dla mnie zawsze był zagadką, od tych wszystkich kompromitacji z Lewisem, Tysonem czy Brewsterem po naprawde dobre walki z Ruizem i Byrdem. Czasem brakowało szczęścia, czasem rozumu.. ale definitywnie aż przykro na to patrzeć od jakiegoś czasu. On juz chyba boksuje tylko dla kasy i sama ta walka zdaje sie to potwierdzać, ale na siłe wskrzeszanie nieboszczyka jest bezsensu. Szczerze mówiąc nie myślałem że Gołota bedzie AŻ tak wolny dzisiaj, ale w wywiadzie dla Borka jakoś nawet specjalnie sie tym nie przejął.
Dzisiaj to miało być po prostu Show i nawet ten debil Ibisz musiał swoją wesołkowatą gębe pokazać i kiepsko mu wychodzi robienie poważnego napięcia...
Brawo dla Adamka bo pokazał kawał dobrego boksu, chociaz przy takiej postawie Andrzeja inaczej być nie mogło. Nie wiem czy przejście do ciężkiej to najlepszy pomysł, bo jest w takiej formie że mógłby z powodzeniem jeszcze troche powalczyć w tej której był dotychczas.
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 25 października 2009, 00:22 [1 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Ja też się spodziewałem, że Gołota chociaż raz trafi Adamka, ale i to było za dużo.
Sama gala Polsatu bardzo fajna i udana. Jedyne minusy to ten nieszczęsny Ibisz, który robił z siebie kretyna i niestety sama walka wieczoru, która okazała się być bardziej żałosnym widowiskiem niż walką bokserską.
Poprzednie walki były niezłe. Wyrównane i nawet ciekawe, przynajmniej Polakom nie podstawiali jakichś kelnerów ze Słowacji czy Ugandy, którzy walczą za 200$.
Dziś jedynym kelnerem na gali był niestety Gołota.
szkoda Andrzeja mimo wszystko...Adamek jedzie dalej,oby sie mu powiodło-nieiwem czy dobrze usłyszałem w TV ale rękawice Gołocie rzucił .... Riddick Bowe ciekawe starcie do 3 razy sztuka?(chociaz dla mnie 2 poprzednie wygrał)
Odp: Andrzej Gołota - 25/10/2009 00:24
Gołota z Bowe to może jeszcze powalczyć, ale na konkursie recytatorskim. Wtedy była by chociaż kupa śmiechu bo i jeden i drugi nie potrafi powiedzieć normalnie zdania.
Sama walka tych dwóch panów byłaby jeszcze bardziej żałosnym widowiskiem niż to dzisiejsze.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763368676 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.