Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
L.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 13/07/2004 16:03
A co do ligi 3.1 i 3.2 to wyniki z 10 kolejki zbieram do dziś do godziny 18.00!!. Zbieram do dzis poniewaz jutro nie bede mogl zajac sie to kolejka wiec jezeli nie dostane do 18.00 wynikow zaleglej-10 -kolejki to wiadomo -gospodarz ma po tylku. Zaden mail ani zadna wiadomsc do mnie nie naplynela wiec czekam jeszcze 2 godziny.

MW'03
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8191 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 13/07/2004 16:31
to juz odpusc sobie ta ekstraklase w tym sezonie wywal tych co maja same walkowery i tych co nie wyrazaja ochoty gry dodaj zasoply z nizszych lig i miejmy nadzieje ze w przyszlym sezonie bedzie lepiej

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 13/07/2004 16:48
ganja man-->> Dokladnie tak samo pomyslalem juz jakis czas temu. Bo w sumie nie oplacalo sie robic calej ligi dla powiedzmy 4 zespolow grajacych. W przyszlm sezonie po prostu wejdzie do ekstraklasy wiecej zespolow z 1 ligi. W ekstraklasie zostanie tylko kilka zespolow, ktore wiem, że graly regularnie i jeszcze niedlugo do nich napisze w ksiedze gosci o tym i poprosze o potwierdzenie gry w przyszlym sezonie. Obecnie pstaram sie z lisskiem prowadzic regularnie reszte lig i mozliwe że wykombinuje cos ze stroną(niczego nie obiecuje, ale postaram sie, wszystko zależy ile bede mial czasu:)

Maly09
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 14/07/2004 11:20
volve wiem ze masz duzo pracy , przy tej lidze , ale w tabeli pierwszej ligi sa błedy
druzyna MKS Kosmokwaki przy bilansie zwy 11 rem 5 por 4 ma 38pkt (a nie 32 , jak jest na stronce)
druzyna MKS Dragons Szczecin pyzy bilansie bramkowym 27-37 powinno byc - 10 (a nie -41)
pozdrawiam

Janie Pawle II - [*]
Maly09
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 14/07/2004 11:20
volve wiem ze masz duzo pracy , przy tej lidze , ale w tabeli pierwszej ligi sa błedy
druzyna MKS Kosmokwaki przy bilansie zwy 11 rem 5 por 4 ma 38pkt (a nie 32 , jak jest na stronce)
druzyna MKS Dragons Szczecin pyzy bilansie bramkowym 27-37 powinno byc - 10 (a nie -41)
pozdrawiam

Janie Pawle II - [*]
L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 14/07/2004 11:55
Maly09 ===> volve nie umie liczyc;)on ma pale z matmy:)

----------------------------------------------------------------------------------
Pogodno Band - Ochota FC
Kapec - AC Farma
CHWDP - Kleinschönau SSA
Koniuszowa - Pogon Bukowe Szczecin

a teraz mam pytanie - Kiedy druzyny maja rozegrac 11 kolejke?? chodzi mi o te co je wypisalem.

dajcie znac!!gg-5535904, mail - [email protected] , lub na ksiege gosci w MZ login -zbik(smocza street)

MW'03
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 14/07/2004 14:55
lissek-->> Zaraz dostaniesz kopa w zad to bedziesz cicho:P

Mały09-->> Robilem to wieczorkiem wiec pewnie mi sie pokercilo. Zaraz przelicze i poprawie. A nastepnym razem jakbys mogl to pisz moze najlepiej(nawet jak mnie nie ma) na gg, bo tutaj panoszy sie taki lissek...:P

edit

MKS Kosmokwaki mial dobrze policzone punkty, tylko w ostaniej kolejce zamiast wpisac mu 2 porażki wpisalem 2 wygrane:)

edit2:)

Maly09-->> dlacego Twoj brat nie gral w ostantije kolejce(bo on chyba prowadzi druzyne Camel Club Choszczno)??

[Ostatnio edytowane przez volve: 2004-07-14 15:05] [Ostatnio edytowane przez volve: 2004-07-14 15:09]

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 15/07/2004 14:44
W tym tygodniu liga 3.1 i 3.2 dos szybko stegowana na stronce.

MW'03
L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 15/07/2004 18:49
A wiec tak :

Ja zaczolem a volve pewno wkrotce zacznie robic tak zwana CZARNA LISTE:D[/B]. Bedzie ona polegac na tym ze jezeli jakas druzyna przegrala 3 mecze (6 walkowerow) podziekujemy tej druzynie za rok grania w lidze zachodnio-pomorskiej. Jezeli jednak druzyna zglaszal ze nie mogla rozegrac meczu do ktoregos z organizatorow mozemy dac kolejna szanse (wtedy bedziemy liczyc temu zespolowi 4 mecze czyli 8 walkowerow).
Zaraz po zakonczeniu rozgrywek w lidze na stronie zostanie umieszczona czarna lista.
Pewne jest ze z liga 3.1 pozegna sie zespol Morawczyna - poinformowal mnie ze niema czasu wchodzic na MZ, oraz najprawdopodobniej zespol K.S. Pogodno Szczecin - ma na koncie 14 walkowerow czyli 7 meczy przegranych walkowerem w tym piec z rzedu!!!! Wkrotce wiecej na ten temat. Pozdro [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-07-15 18:50]

MW'03
borsuk
Kibic
Na forum od 8996 dni

**

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/07/2004 11:27
Siemka... soryy ze nie akceptowalem wyzwan ale bylem za granica , a pozatym niemam czasu wiec nie bierzcie mnie pod uwage w tym turnieju pozdro i jeszcze raz soryy

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/07/2004 14:00
botsuk-->> A mozesz powiedziec, jaką druzyne i w ktorej lidze prowadzisz??

ganja man
*zablokowany
Na forum od 8191 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/07/2004 18:55
jezeli to ten sam borsuk co gral w pucharze Pogoń on line
to
K.S. Pogodno Szczecin (15160Cfaniak
nick mz: tupacman
nick forum: borsuk

k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 8018 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 27/07/2004 17:52
Ja chęcią przyłączę się do gry w Lidze Zachodniopomorskiej. Oczywiście w najniższej lidze. W MZta pykam od 3 maja i nie zdążyłem się zapisać na 1 sezon. Dajcie znać na GB nick: kcompanypl drużyna: SSA Doer Szczecin.

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 27/07/2004 18:49
> Ja chęcią przyłączę się do gry w Lidze Zachodniopomorskiej. Oczywiście w
> najniższej lidze. W MZta pykam od 3 maja i nie zdążyłem się zapisać na 1 sezon.
> Dajcie znać na GB nick: kcompanypl drużyna: SSA Doer Szczecin.

Spoko znajdzie sie miejsce dla CIEBIE;) WLASNIE POSZUKUJEMY MASEK DO LIGI BO BARDZO DUZO OSOB SOBIE JA ODPUSCILO:)

MW'03
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 27/07/2004 21:41
dokladnie, tak jak lissek pisze:) A najlepiej, jakbys za jakies 3 tygodnie dal nam znac(moze byc rowniez tutaj na forum). Wtedy też pewnie bedziemy podnosic ten watek, aby wiecej ludzi moglo go zobaczyc i ewentualnie sie zapisac:)

I wiadomosc do wszystkich uczestnikow:) : W piatek wyjeżdzam na dwa tygodnie i liga bedzie zajmowal sie lissek:) Wszelkie zazalenia, pretensje i tego typu sprawy zglaszajcie wtedy do niego:P:D

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 27/07/2004 22:17
volve TY KANALIO !!!!!!

MW'03
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 27/07/2004 22:23
cicho lissek:P Ja przez pewien czas tez sam musialem radzic sobie z ta liga:) A i tak obecnie czasem sie zdarza, że po prostu z przyzwyczajenia pissza do mnie ludzie z lig 3.1 i 3.2:) Poradzisz sobie, a jakby cos to wolaj senseia:)

sensei_man
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 27/07/2004 23:14
sensei suxx, sensei pije tanie wina, sensei ma wszystko w dupie!!

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 27/07/2004 23:50
sensei dostanie w ryj, sensej skoczy pic tanie wino, sensei bedzie miec wino pod okiem, sensei wziac sie do roboty !!!!!!;)

MW'03
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 27/07/2004 23:59
sensei & lissek-->>idzcie dzieci spac, nie piszcie lepiej juz tu dzisjaj:)

PS. sensei, bo zamiast zezytow dostaniesz cos innego:P

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772468266 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005