| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 13/07/2004 16:03
A co do ligi 3.1 i 3.2 to wyniki z 10 kolejki zbieram do dziś do godziny 18.00!!. Zbieram do dzis poniewaz jutro nie bede mogl zajac sie to kolejka wiec jezeli nie dostane do 18.00 wynikow zaleglej-10 -kolejki to wiadomo -gospodarz ma po tylku. Zaden mail ani zadna wiadomsc do mnie nie naplynela wiec czekam jeszcze 2 godziny.
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 13/07/2004 16:48
ganja man-->> Dokladnie tak samo pomyslalem juz jakis czas temu. Bo w sumie nie oplacalo sie robic calej ligi dla powiedzmy 4 zespolow grajacych. W przyszlm sezonie po prostu wejdzie do ekstraklasy wiecej zespolow z 1 ligi. W ekstraklasie zostanie tylko kilka zespolow, ktore wiem, że graly regularnie i jeszcze niedlugo do nich napisze w ksiedze gosci o tym i poprosze o potwierdzenie gry w przyszlym sezonie. Obecnie pstaram sie z lisskiem prowadzic regularnie reszte lig i mozliwe że wykombinuje cos ze stroną(niczego nie obiecuje, ale postaram sie, wszystko zależy ile bede mial czasu
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 14/07/2004 11:20
volve wiem ze masz duzo pracy , przy tej lidze , ale w tabeli pierwszej ligi sa błedy
druzyna MKS Kosmokwaki przy bilansie zwy 11 rem 5 por 4 ma 38pkt (a nie 32 , jak jest na stronce)
druzyna MKS Dragons Szczecin pyzy bilansie bramkowym 27-37 powinno byc - 10 (a nie -41)
pozdrawiam
|
Janie Pawle II - [*]
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 14/07/2004 11:20
volve wiem ze masz duzo pracy , przy tej lidze , ale w tabeli pierwszej ligi sa błedy
druzyna MKS Kosmokwaki przy bilansie zwy 11 rem 5 por 4 ma 38pkt (a nie 32 , jak jest na stronce)
druzyna MKS Dragons Szczecin pyzy bilansie bramkowym 27-37 powinno byc - 10 (a nie -41)
pozdrawiam
|
Janie Pawle II - [*]
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 14/07/2004 11:55
Maly09 ===> volve nie umie liczyc on ma pale z matmy
----------------------------------------------------------------------------------
Pogodno Band - Ochota FC
Kapec - AC Farma
CHWDP - Kleinschönau SSA
Koniuszowa - Pogon Bukowe Szczecin
a teraz mam pytanie - Kiedy druzyny maja rozegrac 11 kolejke?? chodzi mi o te co je wypisalem.
dajcie znac!!gg-5535904, mail - [email protected] , lub na ksiege gosci w MZ login -zbik(smocza street)
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 14/07/2004 14:55
lissek-->> Zaraz dostaniesz kopa w zad to bedziesz cicho
Mały09-->> Robilem to wieczorkiem wiec pewnie mi sie pokercilo. Zaraz przelicze i poprawie. A nastepnym razem jakbys mogl to pisz moze najlepiej(nawet jak mnie nie ma) na gg, bo tutaj panoszy sie taki lissek...
edit
MKS Kosmokwaki mial dobrze policzone punkty, tylko w ostaniej kolejce zamiast wpisac mu 2 porażki wpisalem 2 wygrane
edit2
Maly09-->> dlacego Twoj brat nie gral w ostantije kolejce(bo on chyba prowadzi druzyne Camel Club Choszczno)??
[Ostatnio edytowane przez volve: 2004-07-14 15:05] [Ostatnio edytowane przez volve: 2004-07-14 15:09]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 15/07/2004 18:49
A wiec tak :
Ja zaczolem a volve pewno wkrotce zacznie robic tak zwana CZARNA LISTE [/B]. Bedzie ona polegac na tym ze jezeli jakas druzyna przegrala 3 mecze (6 walkowerow) podziekujemy tej druzynie za rok grania w lidze zachodnio-pomorskiej. Jezeli jednak druzyna zglaszal ze nie mogla rozegrac meczu do ktoregos z organizatorow mozemy dac kolejna szanse (wtedy bedziemy liczyc temu zespolowi 4 mecze czyli 8 walkowerow).
Zaraz po zakonczeniu rozgrywek w lidze na stronie zostanie umieszczona czarna lista.
Pewne jest ze z liga 3.1 pozegna sie zespol Morawczyna - poinformowal mnie ze niema czasu wchodzic na MZ, oraz najprawdopodobniej zespol K.S. Pogodno Szczecin - ma na koncie 14 walkowerow czyli 7 meczy przegranych walkowerem w tym piec z rzedu!!!! Wkrotce wiecej na ten temat. Pozdro [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-07-15 18:50]
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 27/07/2004 18:49
> Ja chęcią przyłączę się do gry w Lidze Zachodniopomorskiej. Oczywiście w
> najniższej lidze. W MZta pykam od 3 maja i nie zdążyłem się zapisać na 1 sezon.
> Dajcie znać na GB nick: kcompanypl drużyna: SSA Doer Szczecin.
Spoko znajdzie sie miejsce dla CIEBIE WLASNIE POSZUKUJEMY MASEK DO LIGI BO BARDZO DUZO OSOB SOBIE JA ODPUSCILO
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 27/07/2004 21:41
dokladnie, tak jak lissek pisze A najlepiej, jakbys za jakies 3 tygodnie dal nam znac(moze byc rowniez tutaj na forum). Wtedy też pewnie bedziemy podnosic ten watek, aby wiecej ludzi moglo go zobaczyc i ewentualnie sie zapisac
I wiadomosc do wszystkich uczestnikow : W piatek wyjeżdzam na dwa tygodnie i liga bedzie zajmowal sie lissek Wszelkie zazalenia, pretensje i tego typu sprawy zglaszajcie wtedy do niego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|