Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Fifa 2006 juz jest! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eFeM
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8081 dni

Odp: Fifa 2006 juz jest! - 28/10/2005 20:05

maniek^^ napisał:  

Sami napisał:  

maniek^^ napisał:  
Liga mistrzow zdobyta na amatorce (:D)
Pp i orange zdobyta
hehehhe ale wyczyn : )

ja tez zdobylem :P ale na poczatkujacym :p
-2 razy Orange
-2 razy Puchar Polski
- i 1 raz liga mistrzow :P ciezko bylo :P
3 sezon juz gram Pogonia i juz zaczela mi sie fifa nudzic :P bo w ciagu 4 dni to wszystko zdobylem :P

Przed chwila wlasnie skonczylem drugi sezon ;)
-tez dwa razy orange
-tez dwa razy puchar i raz liga mistrzow

za drugim razem zmienilem na sredni (?) poziom, :) poczekam az bede mial wszystko na maks (stadion itd itp) i przestane grac chociaz juz powoli zaczyna mi sie nudzic.. :)

Zawsze można zwiększyć poziom a nie zacieszać zwycięstwami na amator :) Ale i tak PES lepszy...

3l3m3nt
Kibic
Na forum od 8091 dni

Odp: Fifa 2006 juz jest! - 28/10/2005 22:21
hmmm... mam mały problem z tą Fifą, mam nadzieje ktoś bedzię umiał na to zaradzić :/ ... instalacja przebiega OK tylko po zainstalowaniu i uruchomieniu gry wyskakuje błąd :( gre odpalam przez " deamon tools'a " ... niewiem co jest, może jakiś crack ale z tego co wiem takiego niema :( prosze o pomoc z góry thx

Obrazek jpg wstawiony na forum
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Jey - M
Kibic
Na forum od 7507 dni

Odp: Fifa 2006 juz jest! - 28/10/2005 22:27

j0k! napisał:  
hmmm... mam mały problem z tą Fifą, mam nadzieje ktoś bedzię umiał na to zaradzić :/ ... instalacja przebiega OK tylko po zainstalowaniu i uruchomieniu gry wyskakuje błąd :( gre odpalam przez " deamon tools'a " ... niewiem co jest, może jakiś crack ale z tego co wiem takiego niema :( prosze o pomoc z góry thx

sciagnij sobie cracka bo jest chyba obowiazkowy :/ :)

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
3l3m3nt
Kibic
Na forum od 8091 dni

Odp: Fifa 2006 juz jest! - 28/10/2005 22:31

Sami napisał:  

j0k! napisał:  

no dobra ale skad tego cracka wziąść ... masz może jakieś " zródło " bym byl bardzo wdzięczny :)

Obrazek jpg wstawiony na forum
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Jey - M
Kibic
Na forum od 7507 dni

Odp: Fifa 2006 juz jest! - 29/10/2005 09:36

j0k! napisał:  

Sami napisał:  

j0k! napisał:  

no dobra ale skad tego cracka wziąść ... masz może jakieś " zródło " bym byl bardzo wdzięczny :)

wejdz sobie na: osloskop i tam poszukaj sobie ,najlepiej wpisz Fifa 06 i chyba tam bedzie crack:) -tam masz linki do Emula :)

Lrd
Moderator**
Na forum od 7578 dni

Odp: Fifa 2006 juz jest! - 29/10/2005 14:36
ja mamReal M. 3 razy Copa Del Rey 4 razy mistrz 2 razy LM i 1 UEFA. To wszystko na profesjonaliscie :)

Against modern wszystko!
L.
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: Fifa 2006 juz jest! - 29/10/2005 14:39
W co wy gracie...:) Ściagać sobie PES5 i w to grać a nie jakąś fife. Fifa to nie wyzwanie....

MW'03
V...
Kibic
Na forum od 8716 dni

*

Odp: Fifa 2006 juz jest! - 12/11/2005 16:28
Napisze mi ktos dlaczego mnie wywalaja? Na poczatku tej strony napisalem co sie dzieje...
P.S. Lissek - to jest temat o fifie nie PES...Mam PES5 i mi sie duzo mniej podoba niz fifa06....na playu lepiej sie gra w PES5 na PC lepiej w FIFE.

MKS
tomekwoj111
Kibic
Na forum od 7787 dni

Odp: Fifa 2006 juz jest! - 13/11/2005 19:56

Macias napisał:  

Pio091 napisał:  

Zainstalowałem nowego Daemona v3.47 i wyskakuje mi komunikat :

Wykryto oprogramowanie emulujace dzialanie CD/DVD. Prosze wyłaczyc oprogramowanie emulujace dzialanie CD/DVD i ponownie uruchomic gre . ;/

Próbowałem juz ok. 4 innymi virtualnymi cd-romami i LIPA;/

Nie wiem, a przypadkiem nie działa u Ciebie na kompie w tym samym momencie Alcohol120%, BlindWrite,VirtualHide,itd ?

Mam ten sam problem nie mam zadnych z tych programow.Jak ktos moze to prosze o pomoc

Pogon to my!!
skarbnik.
Kibic
Na forum od 7319 dni

Odp: Fifa 2006 juz jest! - 13/11/2005 20:11
Servicepack 2...

Dzn
Kibic
Na forum od 7431 dni

Odp: Fifa 2006 juz jest! - 13/11/2005 21:05

tomekwoj111 napisał:  

Macias napisał:  

Pio091 napisał:  

Zainstalowałem nowego Daemona v3.47 i wyskakuje mi komunikat :

Wykryto oprogramowanie emulujace dzialanie CD/DVD. Prosze wyłaczyc oprogramowanie emulujace dzialanie CD/DVD i ponownie uruchomic gre . ;/

Próbowałem juz ok. 4 innymi virtualnymi cd-romami i LIPA;/

Nie wiem, a przypadkiem nie działa u Ciebie na kompie w tym samym momencie Alcohol120%, BlindWrite,VirtualHide,itd ?

Mam ten sam problem nie mam zadnych z tych programow.Jak ktos moze to prosze o pomoc

niewiem poszukajcie se antiblaxa i tam skonfigórujcie wiem ze tak ludzie robią jak co to pytać

spagetti
Kibic
Na forum od 8076 dni

*

Odp: Fifa 2006 juz jest! - 13/11/2005 23:01
Zrob obraz na alkoholu...i zainstaluj program Safe Disc4 Hider v1.0 i w nim wtsarczy jak nacisniesz ,,hide,, i gra pojdzie:)

,,Vi är överallt,,- POGON
Jey - M
Kibic
Na forum od 7507 dni

Odp: Fifa 2006 juz jest! - 17/12/2005 13:46
niewiem co sie stalo:(, ale gdy wlaczam fife, to mi wyskakuje blad (wyslij raport o bledach i nie wysylaj raportu), i gra mi sie niechce odpalic:(, niewiem czemu???co musze zrobic???

Petar
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: Fifa 2006 juz jest! - 19/12/2005 21:21
Najlepiej jak kupisz sobie orginalana Fife, wtedy bez problemu bedzie ci chodzic ;)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763458357 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005