Odp: Fifa 2006 juz jest! - 28/10/2005 22:21
hmmm... mam mały problem z tą Fifą, mam nadzieje ktoś bedzię umiał na to zaradzić :/ ... instalacja przebiega OK tylko po zainstalowaniu i uruchomieniu gry wyskakuje błąd gre odpalam przez " deamon tools'a " ... niewiem co jest, może jakiś crack ale z tego co wiem takiego niema prosze o pomoc z góry thx
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
hmmm... mam mały problem z tą Fifą, mam nadzieje ktoś bedzię umiał na to zaradzić :/ ... instalacja przebiega OK tylko po zainstalowaniu i uruchomieniu gry wyskakuje błąd gre odpalam przez " deamon tools'a " ... niewiem co jest, może jakiś crack ale z tego co wiem takiego niema prosze o pomoc z góry thx
sciagnij sobie cracka bo jest chyba obowiazkowy :/
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
no dobra ale skad tego cracka wziąść ... masz może jakieś " zródło " bym byl bardzo wdzięczny
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
no dobra ale skad tego cracka wziąść ... masz może jakieś " zródło " bym byl bardzo wdzięczny
wejdz sobie na: osloskop i tam poszukaj sobie ,najlepiej wpisz Fifa 06 i chyba tam bedzie crack -tam masz linki do Emula
Odp: Fifa 2006 juz jest! - 12/11/2005 16:28
Napisze mi ktos dlaczego mnie wywalaja? Na poczatku tej strony napisalem co sie dzieje...
P.S. Lissek - to jest temat o fifie nie PES...Mam PES5 i mi sie duzo mniej podoba niz fifa06....na playu lepiej sie gra w PES5 na PC lepiej w FIFE.
Odp: Fifa 2006 juz jest! - 17/12/2005 13:46
niewiem co sie stalo, ale gdy wlaczam fife, to mi wyskakuje blad (wyslij raport o bledach i nie wysylaj raportu), i gra mi sie niechce odpalic, niewiem czemuco musze zrobic
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763458357 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.