Oblookaj jeszcze G600 U nas stosunkowo mało popularny ale daje radę, aparat 5 mpix, 16 mln wyświetlacz itp .Za ok 600 zł na allegro chodzą, wiem bo sam niedawno go wciągnąłem.
Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 21/07/2008 23:55
I od jakiegoś czasu juz jestem posiadaczem N95 Noki.Bałem się tego symbiana i było pełno opini że wolno chodzi,a teraz powiem g**** prawda.Wszystko śmiga,robi dobre zdjęcia ogólnie super.
Żeby nie było że jestem fan boyem,byłem posiadaczem:Ericsson T10S,Siemens C35i i dwóch Sony Ericssonów.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 22/07/2008 08:16
Ja mam od kilku miesiecy Nokie N82 i musze powiedziec, ze z lepszym telefonem sie jeszcze nie spotkalem w swoim zyciu!! Bardzo prosty w obsludze, poreczny (troche duzy ale ja takie telefony wlasnie lubie) a jesli chodzi o funkcje no to chyba bije wszystkie telefony na glowe. Aparat 5mpx z lampa ksenonowa (lepsza niz w czarnej n95) no i mozliwosc rozszerzenia pamieci do 32GB!! Szczerze polecam, ja nie zmienie tego telefonu na inny jeszcze baaaaardzo dlugo!
Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 22/07/2008 14:18
Jako, ze jakis czas pracowalem w lombardzie i mialem duza stycznosc z telefonami moge doradzic tak: jak telefon to tylko SE i NOKIA. Zalezy do czego jeszcze tel jest potrzebny, dla nalogowo sluchajycych muzyke polecam SE z seri W(walkman) dla biznesmenow Nokia to najlepszy wybor jak i dla budowlancow (wytrzymale i pelno roznorodnych aplikacji ulatwiajacych prace). W tej chwili N95, SE K810,850itd. oraz IPhone 3g (wychodzi we wrzesniu, bedzie o polowe tanszy niz obecny+nawigacja i cos tam jeszcze) to najlepsze telefony na rynku. Udajac sie po zakup telefonu z daleka omijam motoROLE, samsunga(chociaz niektore sa calkiem dobre) i sagema. pozdrawiam
Ja posiadam Samsunga U600 i jestem z niego bardzo zadowolony. posiada wszystko potrzebuje od telefonu. dzwoni, wysyla smsy, ma aparat, jakas tam kamerke, Radio i MP3. drazni mnie tylko ten dotykowy panel ale z czasem sie do niego przyzwyczailem. I szczerze Polecam!
Dotykowy ekran jest rowniez po rozsunieciu ? I jak z jego czuloscia, mozna ustawic?
Ja posiadam Samsunga U600 i jestem z niego bardzo zadowolony. posiada wszystko potrzebuje od telefonu. dzwoni, wysyla smsy, ma aparat, jakas tam kamerke, Radio i MP3. drazni mnie tylko ten dotykowy panel ale z czasem sie do niego przyzwyczailem. I szczerze Polecam!
Dotykowy ekran jest rowniez po rozsunieciu ? I jak z jego czuloscia, mozna ustawic?
4 klawisze na przednim panelu są dotykowe. Moja laska ma ten telefon i szczerze mówiąc mnie wkurza ta funkcja, bo ledwo sie go muśnie a juz cos sie włącza. nie wiem czy da sie to lepiej ustawić :/ juz wole swojego samsunga J 760. Ma wszystko co U600 + 2 aparaty 1.3 i 2.0 i ogólnie jest bardziej rozbudowany
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
4 klawisze na przednim panelu są dotykowe. Moja laska ma ten telefon i szczerze mówiąc mnie wkurza ta funkcja, bo ledwo sie go muśnie a juz cos sie włącza. nie wiem czy da sie to lepiej ustawić :/ juz wole swojego samsunga J 760. Ma wszystko co U600 + 2 aparaty 1.3 i 2.0 i ogólnie jest bardziej rozbudowany
dotykowe panele to porazka, dlatego sie pytam, a teraz wiekszosc firm takie robi..
Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 04/08/2008 09:31
do niedawna uzywalem SE W300i a teraz przezucilem sie na samsunga Z 720 i powiem szczerze ze jestesm bardzo zadowolony tylko jedyny minus jaki narazie dostrzeglem to krotko trzymajaca bateria chyba juz samsungi maja to do siebie
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
dotykowe panele to porazka, dlatego sie pytam, a teraz wiekszosc firm takie robi..
No i dlatego zdecydowalem się na G600 - brak dotykowych przycisków
Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 27/08/2008 14:49
elo elo!
ktoś z tu obecnych ma może NOKIE e51? strasznie mnie w tym telefonie irytuje to, ze galeria jest jakby oderwana od menadzera plików, ktoś mozne zna przyczyne, lub zalety takiego stanu rzeczy? pliki pochowane do folderów w galerii nadal pozostają w tych samych miejscach w menadzerze plików przez co straszny burdel sie robi w telefonie. nie wiem czy to było ich celowe zamierzenie, czy to jakis bubel powstał. tak czy siak wkurwia niemiłosiernie!
elo elo!
ktoś z tu obecnych ma może NOKIE e51? strasznie mnie w tym telefonie irytuje to, ze galeria jest jakby oderwana od menadzera plików, ktoś mozne zna przyczyne, lub zalety takiego stanu rzeczy? pliki pochowane do folderów w galerii nadal pozostają w tych samych miejscach w menadzerze plików przez co straszny burdel sie robi w telefonie. nie wiem czy to było ich celowe zamierzenie, czy to jakis bubel powstał. tak czy siak wkurwia niemiłosiernie!
w telefonie jest symbian, wiec latwo mozna sciagnac program do zarzadzania plikami.... fexplorer bodajze, na symbianos.pl jest tego troche
Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 27/08/2008 16:06
TeHaCe, mógłbyś napisać coś więcej o e51? Oczywiście od strony użytkowej, bo specyfikacje techniczną znam. Czy jesteś zadowolony? Planuję zmienić telefon i interesuje mnie właśnie ten model, więc wszelkie opinie będą cenne. pzdr.
Naturalnie jeśli ktoś inny może się podzielić uwagami na temat e51 to też będę wdzięczny
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362732 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.