Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Mistrzostwa Świata 2010 w RPA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Bzyku
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7826 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 20:59
Eee tam TVP Sport. Na kanale #3 w cyfrowym UPC jest TVP HD - wszystkie mecze tam lecą :)

Castaway
Kibic
Na forum od 6795 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 21:02
jebać folksdeutcha klosego! prowadza już 2-0 a graja bez ballacka a to spore osłabienie. Mnie na razie te mistrzostwa rozczarowują. nie widziałem wszystkich spotkań, ale do tej pory jako tako dało rade spotkanie Anglików z USA. Ogólnie mało bramek jakos tak smętnie, oby sie to wszystko rozkręciło gdy do gry rusza ci co naprawde beda sie liczyć w tej imprezie

Ostatnio edytowany przez: Castaway, 13 czerwca 2010, 21:10 [1 raz(y)]

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
g
Kibic
Na forum od 7314 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 21:03

ManeS napisał:  
muszę przyznać, że póki co Niemcy jako pierwsi prezentują grę na miarę mistrzostw. A strzelają Polacy ;)

tacy z nich Polacy jak ze mnie Matka Boska ... ale fakt, szwaby dobrze się prezentują .

- Tylko Pogoń -
anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 21:04
No nie moge z tych Szkopów-oni mnie rozbrajają bardziej niż te wuwuzele. Miszung jednego z drugim nie przejdzie, wiec irytacja wzięła góre i wyłączyłem tv.

Pozytywny aspekt tych mistrzostw jest bardzo dobre sędziowanie. To tak na marginesie.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
RC
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 21:06

ManeS napisał:  
muszę przyznać, że póki co Niemcy jako pierwsi prezentują grę na miarę mistrzostw. A strzelają Polacy ;)

Polacy? Szacunek Podolskiemu się należy, ale pierdolony klozet to większy niemiec niż 90% szkopów.

Bukowe
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 21:21

F. napisał:  
nie widziałem wszystkich spotkań, ale do tej pory jako tako dało rade spotkanie Anglików z USA. Ogólnie mało bramek jakos tak smętnie, oby sie to wszystko rozkręciło gdy do gry rusza ci co naprawde beda sie liczyć w tej imprezie

ja mam jak do tej pory wszystkie obejrzane i moim zdaniem od anglia-usa zdecydowanie lepszy korea-grecja. tzn sama korea, bez grecji:) ale faktycznie jest tak jak piszesz, smetnie jakos, na wygwizdowie graja, malo kibicow, duzo wuwuzeli zamiast tego, jak do tej pory rozczarowanie. co do niemcow to niestety jak na razie najlepiej wypadaja. cale szczescie ze przed nami jeszcze ta lepsza polowa z Holandia, Brazylia, Portugalia, Hiszpania i innymi. oby zagrali na miare swoich mozliwosci to bedzie dobrze.
i tak jak ktorys post powyzej: sedziowanie na wysokim poziomie, malo bledow, co ciekawe sedziowie jak do tej pory bardzo egzotyczni. moze to i dobrze

100% PD
Yanek
Kibic
Na forum od 7420 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 21:44
ta czerwona to z kapelusza! chyba ze widziałem inną powtórkę od tego co widział sędzia....parodia

Zawa
Kibic
Na forum od 6421 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 21:56
Już 4:0 i pewnie będzie więcej.

Sampaio
Kibic
Na forum od 8077 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 22:03

Yanek napisał:  
ta czerwona to z kapelusza! chyba ze widziałem inną powtórkę od tego co widział sędzia....parodia

Jak koleś wskakuje kolanami innemu zawodnikowi od tyłu w nogi to czego żeś się spodziewał? Bo ja tylko jednego - poważnej kontuzji (całe szczęście Cahill nie trafił). Chyba mało grasz i przez to nie wiesz jak poważne mogą być konsekwencje takiego psikusa.

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Yanek
Kibic
Na forum od 7420 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 22:18

Sampaio napisał:  

Yanek napisał:  

Jak koleś wskakuje kolanami innemu zawodnikowi od tyłu w nogi to czego żeś się spodziewał? Bo ja tylko jednego - poważnej kontuzji (całe szczęście Cahill nie trafił). Chyba mało grasz i przez to nie wiesz jak poważne mogą być konsekwencje takiego psikusa.

Wszedł od tylu kolanami bo wydaje mi sie ze nie chciał robić wślizgu nogami (chyba w ostatniej fazie je schował i stad te kolana, nie wiem dokładnie 1 powtórka była) a nie było to jakieś ostre wejście od tylu. Wg mnie zasługiwało na żółtą, bo nie było tu przy okazji widać jakiejś premedytacji w tym zagraniu.

g
Kibic
Na forum od 7314 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 22:23

Yanek napisał:  

Sampaio napisał:  

Yanek napisał:  

Wszedł od tylu kolanami bo wydaje mi sie ze nie chciał robić wślizgu nogami (chyba w ostatniej fazie je schował i stad te kolana, nie wiem dokładnie 1 powtórka była) a nie było to jakieś ostre wejście od tylu. Wg mnie zasługiwało na żółtą, bo nie było tu przy okazji widać jakiejś premedytacji w tym zagraniu.

był to ewidentny faul na kartke, nie koniecznie czerwo, ale mial prawo pokazac. niestety, niemcy jak na razie pokazali najlepszy futbol

- Tylko Pogoń -
ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 22:38
Obrazek jpg wstawiony na forum

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Bzyku
Kibic
Na forum od 7826 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 22:53
A propos Niemców i całej tej armii zaciężnej.

Skład ich reprezentacji U-16 z jednego z niedawnych meczów:

Odisseas Vlachodimos - Noah Korczowski , Leart Pacarada , Nico Perrey , Robin Yalcin - Levent Aycicek , Emre Can , Michael Knötzinger - Okan Aydin , Mirco Born , Mattia Maggio

lol

Cypek
Kibic
Na forum od 7995 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 23:07

Bzyku napisał:  

Odisseas Vlachodimos - Noah Korczowski , Leart Pacarada , Nico Perrey , Robin Yalcin - Levent Aycicek , Emre Can , Michael Knötzinger - Okan Aydin , Mirco Born , Mattia Maggio

lol

Niemcy, rok 2030. Drogówka zatrzymuje samochód.
- prawo jazdy i dowód rejestracyjny proszę.- Ahmed! Zobacz jakie dziwne nazwisko: Möller!

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7592 dni

**

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 23:49
Nie wiem jak Wy ale ja oglądam mecze bez fonii..uspokaja brak trąbek

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
Jaro07
Kibic
Na forum od 5945 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 23:54
eurosport.pl

Cytat:  
Będzie rewolucja. Koniec wuwuzeli?!
Szef komitetu organizacyjnego mistrzostw świata w RPA Danny Jordaan przyznał, że wuwuzele niebawem mogą zniknąć z mundialowych stadionów. Piłkarze, kibice, dziennikarze oraz stacje telewizyjne domagają się usunięcia hałaśliwych trąbek.

Śpiewy na stadionach? Głośny doping pomagający piłkarzom? Na pewno nie podczas meczów mundialu w RPA. Wuwuzele sieją spustoszenie. Wszyscy, poza kibicami gospodarzy, mają ich serdecznie dość i marzą o tym, by raz na zawsze zniknęły ze stadionów. Niewykluczone, że niebawem ich życzenie zostanie spełnione.

- Jeśli będziemy mieli podstawy, by to zrobić, to tak, (wuwuzele) zostaną zabronione - powiedział szef komitetu organizacyjnego mistrzostw świata w RPA Danny Jordaan.

- Jakie to będą podstawy? Nie tylko fakt, że są hałaśliwe i uciążliwe. Już wcześniej zapowiadaliśmy, że jeśli jedna z tych trąbek wyląduje na murawie, to podejmiemy odpowiednie działania - dodał.

Piłkarze i trenerzy nie mogą się komunikować, bo wuwuzele zagłuszają wszystko. Dziennikarze nie mogą opisać atmosfery na stadionie, bo nie słychać kibiców, tylko trąbki wydające dźwięk przypominający miliony pszczół. Stacje telewizyjne, które za grube miliony kupiły prawa do pokazywania mistrzostw, narzekają na problemy z nagłośnieniem.

- Z powodu trąbek nie słyszymy się na murawie - powiedział kapitan reprezentacji Francji Patrice Evra. - Nie możemy nawet spać, bo ludzie zaczynają trąbić od 6.00 rano - dodał.

- Próbowaliśmy coś zrobić. Wydaliśmy zakaz używania wuwuzeli podczas grania hymnów oraz zapowiedzi na stadionach. Jest ciężko, ale robimy, co w naszej mocy - tłumaczy Jordaan.

- Sam również preferowałbym śpiewanie. Dzięki temu atmosfera na stadionach zawsze jest wspaniała. Będę próbował ich do tego przekonać - zakończył.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Leiu
Kibic
Na forum od 5993 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 14/06/2010 00:44

Jaro07 napisał:  
eurosport.pl

Cytat:  

- Jakie to będą podstawy? Nie tylko fakt, że są hałaśliwe i uciążliwe. Już wcześniej zapowiadaliśmy, że jeśli jedna z tych trąbek wyląduje na murawie, to podejmiemy odpowiednie działania - dodał.

Ja bym specjalnie taką trąbke rzucił na murawe, moze wtedy był by zakaz dmuchania w te trąbki!

ArP
Kibic
Na forum od 8219 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 14/06/2010 03:55
Poczekaj jak RPA przegra jakiś mecz, wtedy tysiące trąbek polecą na murawę :]

Pogoń Szczecin MKS!
Bzyku
Kibic
Na forum od 7826 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 14/06/2010 06:24
Aż dziw, że jeszcze nic nie poleciało i nie było żadnych incydentów.

Przecież tam sobie normalnie można wnosić i pić na trybunach browary w szklanych butelkach. Kibice mogą sobie chodzić po całym stadionie jak im się podoba. Jakiś dzikus zamiast po drzewach skakał po jupiterach i ichnia policja nie wiedziała co z nim zrobić.
Na potęgę okradają w hotelach, słabo wyglądają te mistrzostwa pod względem bezpieczeństwa.

tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 14/06/2010 08:05

Bzyku napisał:  
lol

wczoraj sie wlasnie smialem z podstawowej reprezentacji, ale widze ze mlodziki jeszcze lepsze. tworcy "jedynej i slusznej idei" teraz sie w grobie przewracaja jak z gory patrza ze w ich pieknym kraju w reprezentacji graja kebaby, murzyni,Polacy i inni;)
panie i panowie - dzisiaj zaczynamy lepsza czesc spotkan

100% PD
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763362035 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005