Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Takie ligi rozwinęły się już w kilkunastu innych miastach. W sumie gra tam ponad 25 000 osób.
W lipcu we Wrocławiu odbyły się drugie Amatorskie Mistrzostwa Polski: http://www.youtube.com/watch?v=6FsZ8hOZ89o
no to fajnie jakbys dal jakies konkretniejsze info, a zwalszcza zaczal od adresu http://playarena.pl/
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
nie wygląda to zbyt profesjonalnie...patrząc na same tabelki - jeden zespół ma 8 meczy inne po 2,3,4 itp. Jak to w ogóle funkcjonuje? jakieś śmieszne zapisy na mecze, sparingi? o co w tym chodzi?
Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 01/10/2009 16:01
To może inaczej, widzę że jest sporo osób zainteresowanych takim rekreacyjnym pokopaniem piłki. Proponuje zebrać ekipę i wynająć jakąś hale. Z własnych doświadczeń wiem że w obrębie swoich znajomych ciężko zebrać ludzi chętnych do pokopania tz. takich co się zobowiążą i będą chodzić regularnie. Dlatego myślę że fajnym pomysłem było by zebrać tutaj chętnych i coś zorganizować. Osobiście byłbym za halą na ul.Hożej.
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
To może inaczej, widzę że jest sporo osób zainteresowanych takim rekreacyjnym pokopaniem piłki. Proponuje zebrać ekipę i wynająć jakąś hale. Z własnych doświadczeń wiem że w obrębie swoich znajomych ciężko zebrać ludzi chętnych do pokopania tz. takich co się zobowiążą i będą chodzić regularnie. Dlatego myślę że fajnym pomysłem było by zebrać tutaj chętnych i coś zorganizować. Osobiście byłbym za halą na ul.Hożej.
Mi jak najbardziej odpowiada, tylko żeby był to dzień w środku tygodnia, ze 2-3 osoby jeszcze bym zgarnął. Potrzeba by zebrać z 12-15 osób, żeby można było wystarczająco pobiegać i żeby za drogo nie wyszło.
Mi jak najbardziej odpowiada, tylko żeby był to dzień w środku tygodnia, ze 2-3 osoby jeszcze bym zgarnął. Potrzeba by zebrać z 12-15 osób, żeby można było wystarczająco pobiegać i żeby za drogo nie wyszło.
można też zebrać ekipę i zapisać się do jakiejś ligi np. Pogoń04 coś tam organizuje bo na ich stronie pisze
Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 01/10/2009 16:37
Można jeszcze sie zgłaszac chyba do rozgrywak Red Box. Osobiście grałem w poprzednim sezonie w tych rozgrywkach. Fajna atmosfera, ale organizacja, sędziowie...... katastrofa. W tym sezonie grałem w jednym meczu tylko, i jakąś tam poprawe widac... Może tam zachaczyc? Koszt to 1600 zł. za rundę.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362936 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.