Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Mistrzostwa Swiata w Berlinie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kuba.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7088 dni

Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 16/08/2009 22:01
Dzisiejszy finał 100m facetów był najszybszym w histrori ;] podobal wam sie?
Usain Bolt 9:58s Tyson gay 9:71s Asafa Powell 9:84s

Polska zdobyła dzisiaj druga medal na tych mistrzostwach: w wieloboju! myslicie ze zdobedziemy jeszcze jakis medal na tych mistrzostwach?

Castaway
Kibic
Na forum od 6795 dni

*

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 17/08/2009 20:48
no i mamy kolejne 3 medale :D no i przede wszystkim pierwsze złoto :D dobry konkurs tyczki, lepiej chyba nie moznabyło sobie tego wyobrazić..no może tylko tyle żeby dziewczyny zamieniły sie ze soba miejscami.. ;) ale medale sa dla Polski i to sie tylko liczy :D Isinbajewa chyba za bardzo chciała przykozaczyć. Zaczęła wysoko i nic nie zaliczyła. A nasze dziewczyny powoli konsekwentnie i mamy pudło :) Cieszy też srebro Ziółkowskiego, trafił z forma najlepiej jak mógł. SB i powrót na szczyt. Aż sie łezka w oku kręci :D wie ktoś kiedy będzie dekoracja Polek?

Co do 100m to Bolt jest niesamowity, aż sam nie wiem do końca czy wszystko co robi jest takie fair. Odskakuje rywalom na każdym kroku. Wyścig strasznie szybki drugi Gay o setne sekundy gorszy od poprzedniego rekordu świata Bolta. No i niezmordowany Powell zdobył kolejny medal. :]

edit. dekoracja Polek jutro ok 18.40

Ostatnio edytowany przez: Castaway, 17 sierpnia 2009, 21:20 [3 raz(y)]

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Bolo
Kibic
Na forum od 6701 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 17/08/2009 22:22
dekoracja jutro 18.45

kingaps
Kibic
Na forum od 8559 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 18/08/2009 10:13

Animal. napisał:  
no i mamy kolejne 3 medale :D no i przede wszystkim pierwsze złoto :D dobry konkurs tyczki, lepiej chyba nie moznabyło sobie tego wyobrazić..no może tylko tyle żeby dziewczyny zamieniły sie ze soba miejscami.. ;) ale medale sa dla Polski i to sie tylko liczy :D Isinbajewa chyba za bardzo chciała przykozaczyć. Zaczęła wysoko i nic nie zaliczyła. A nasze dziewczyny powoli konsekwentnie i mamy pudło :)

Gazeta napisał:  
Sen stał się rzeczywistością. Polki biegły dookoła stadionu owinięte w biało-czerwone flagi, zapłakane ze szczęścia. Dokładnie wtedy, gdy na podium ze srebrnym medalem stawał Szymon Ziółkowski. Monika Pyrek krzyczała przez megafony 70-tysięcznego stadionu olimpijskiego. Dziękuję wszystkim kibicom, którzy tu przyjechali dla nas, szczególnie kibicom ze Szczecina. Polki były wczoraj bohaterkami stadionu!

Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.

PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !

Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
Janek80
Kibic
Na forum od 6656 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 18/08/2009 10:28
W klasyfikacji medalowej przez pewien czas Polska była na drugim miejscu za Rosją. Po sprincie 100m kobiet wyprzedziła nas też Jamajka. Myślę, że stać naszych na jeszcze jedno złoto i kilka innych medali i miejsce w najlepszej 10 klasyfikacji medalowej mistrzostw.

TheBebzons
Kibic
Na forum od 6352 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 18/08/2009 10:36

Janek44 napisał:  
W klasyfikacji medalowej przez pewien czas Polska była na drugim miejscu za Rosją. Po sprincie 100m kobiet wyprzedziła nas też Jamajka. Myślę, że stać naszych na jeszcze jedno złoto i kilka innych medali i miejsce w najlepszej 10 klasyfikacji medalowej mistrzostw.

Rusofil ;)

Swoja droga to nawet dobrze nam idzie,szkoda tylko ze w porównaniu to np. sfornej mamy tak szczupłą kadrę,większość z sukcesów to uznane i dobrze znane nazwiska pozostaje jeszcze ten młody 800-metrowiec jak się nie mylę. Ale i tak jest dobrze :D No i podwójne podium i detronizacja carycy tyczki :P

Obrazek png wstawiony na forum
eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 18/08/2009 19:27
Jebać szwabskie ścierwa..

Pyrek najpierw podczas dekoracji wyczytali jako brązową medalistkę, potem dostała medal kogoś innego a na koniec poinformowali ją że medal który dostała to nie oryginał a oryginał jej prześlą - śmiać się czy płakać?

db1948
Kibic
Na forum od 7491 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 18/08/2009 20:08

eF^ napisał:  
Jebać szwabskie ścierwa..

Pyrek najpierw podczas dekoracji wyczytali jako brązową medalistkę, potem dostała medal kogoś innego a na koniec poinformowali ją że medal który dostała to nie oryginał a oryginał jej prześlą - śmiać się czy płakać?

Dzięki za wyjaśnienie...bo już miałem się pytać co było powodem ponownego "wyczytania" Moniki oraz dlaczego zamieniła się po sesji fotograficznej medalami z Amerykanką...

AMS
Kibic
Na forum od 7612 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 18/08/2009 20:08
Jak patrze na te mistrzostwa to mysle ze za 10 lat w konkurecjach biegowych biali beda jedynie sedziowie i dzieci ktore pomagaja nosic sprzet:):)

A ja i tak wierzyc nie przestane...
tomek77
Kibic
Na forum od 6584 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 18/08/2009 22:25
Odnośnie dekoracji tyczkarek:

Cytat:  
Zepsuli mi jedną z najpiękniejszych chwil w życiu - skomentowała ceremonię wręczenia medali najlepszym tyczkarkom mistrzostw świata w Berlinie Monika Pyrek. W poniedziałek ex aequo z Amerykanką Chelsea Johnson wywalczyła srebro, przegrywając jedynie z Anną Rogowską.

- Zaczęło się od tego, że wyczytano mnie jako brązową medalistkę. A ja wcale nie czuję się gorsza od Johnson tylko dlatego, że moje nazwisko zaczyna się na dalszą literę alfabetu niż jej - powiedziała Monika Pyrek.

To jednak nie koniec błędów organizatorów. - Potem źle powieszono nam na szyi medale. Ja dostałam ten przeznaczony dla Chelsea, a ona mój - wyjaśniła.

- Wreszcie na koniec poproszono mnie, bym na wskazany adres odesłała medal, bo nie zdążyli na nim wygrawerować sylwetki tyczkarki. To jakiś skandal i bardzo mi przykro - zakończyła rozgoryczona Polka, która na podium stała ze łzami w oczach.

Za www.sports.pl

Jak widać niemiaszki nadal mają nas za nic i zlewają na maksa. Widać to podczas transmisji na eurosporcie. Pokazują wszystkie starty szwabów, a olewają ważne starty. Dwa przykłady: rzut młotem i pokazywanie rzutów Ziółkowskiego z odtworzenia i tyczka pań, gdzie pokazywano wszystkie skoki niemry, a nie pokazano ostatniego Isinbajewej.

p.s. Oglądanie niemców zostało wynagrodzone kiedy pokazali zapłakaną po konkursie niemkę :)

"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Castaway
Kibic
Na forum od 6795 dni

*

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 19/08/2009 21:20
a Małachowski przed ostatnia seria w dysku nadal pierwszy :D nawet jeśli ktoś go teraz przerzuci to dał z siebie wszystko. 2 razy bił rekord Polski chociaz przy drugim juz prawie zamias NR widziałem WR :D :P w sumie w eliminacjach był chyba dopiero 8 do tego kontuzja i liczyłem w finale że powalczy o brąz a tutaj za chwile może uszczęsliwić wszystkich Polaków :D

kurwa jebany ssman ;/ a juz myślałem że uciszy cały stadion..a szaranowicz to prawie orgazmu dostal przy rzucie Małachowskiego.. :| szkoda Piotrka ale i tak dla mnie był najlepszy :]

Ostatnio edytowany przez: Castaway, 19 sierpnia 2009, 21:33 [1 raz(y)]

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Sampaio
Kibic
Na forum od 8077 dni

*

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 19/08/2009 21:35

Animal. napisał:  
a Małachowski przed ostatnia seria w dysku nadal pierwszy :D nawet jeśli ktoś go teraz przerzuci to dał z siebie wszystko. 2 razy bił rekord Polski chociaz przy drugim juz prawie zamias NR widziałem WR :D :P w sumie w eliminacjach był chyba dopiero 8 do tego kontuzja i liczyłem w finale że powalczy o brąz a tutaj za chwile może uszczęsliwić wszystkich Polaków :D

Nigdy nie pisze się takich farmazonów przed końcem meczu, turnieju, walki czy czegokolwiek tam bo to zwyczajnie przynosi pecha... Szkoda, bo to kolejny konkurs w którym Piotrek jest tym drugim na podium. Te ostatni rzut Niemca to jak zwycięski gol w 121 minucie dogrywki - rozpierdala psychikę dotychczasowego lidera w kawałki

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Pit.
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 19/08/2009 21:36
szkoda Małachowskiego strasznie, pewnie myślał że już nie będzie musiał rzucać... Ale i tak wielkie gratulacje! szczególnie patrząc na to, że jest po (w trakcie) kontuzji.

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Castaway
Kibic
Na forum od 6795 dni

*

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 19/08/2009 21:37

Sampaio napisał:  

Animal. napisał:  

Nigdy nie pisze się takich farmazonów przed końcem meczu, turnieju, walki czy czegokolwiek tam bo to zwyczajnie przynosi pecha...

moja babka jest tez tak zabobonna :] a tak to można zwalić wine na mnie, daj spokój lepiej z takimi tekstami.

Sampaio
Kibic
Na forum od 8077 dni

*

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 19/08/2009 21:40

Animal. napisał:  

Sampaio napisał:  

Animal. napisał:  

Nigdy nie pisze się takich farmazonów przed końcem meczu, turnieju, walki czy czegokolwiek tam bo to zwyczajnie przynosi pecha... Szkoda, bo to kolejny konkurs w którym Piotrek jest tym drugim na podium. Te ostatni rzut Niemca to jak zwycięski gol w 121 minucie dogrywki - rozpierdala psychikę dotychczasowego lidera w kawałki

moja babka jest tez tak zabobonna :]

Serio? To wielkie pozdro dla szanownej babuni :D A tak odnośnie tematu - połowa naszych komentatorów sportowych mnie wkurwia bo rozdają nam medale i punkty zanim cokolwiek się skończy

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
nara
Kibic
Na forum od 7617 dni

**

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 20/08/2009 01:15
Adolf to się pewnie w grobie teraz przewraca, jak po jego stadionie czarnuchy śmigają :D

anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 21/08/2009 23:21
porobiono czystki w strukturach LA i prosze-co widzimy? 7 medali a to nie wszystko. czas na porządki w innych dyscyplinach

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Bzyku
Kibic
Na forum od 7826 dni

*

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 00:14
Obrazek jpg wstawiony na forum

To podobno jest kobieta lol

Sampaio
Kibic
Na forum od 8077 dni

*

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 00:43

Bzyku napisał:  
Obrazek jpg wstawiony na forum

To podobno jest kobieta lol

Tak, podobno w dzieciństwie brała tyle hormonów, że jej włosy na jajkach zaczęły rosnąć hihi

Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Mistrzostwa Swiata w Berlinie - 22/08/2009 00:43
klik
zdecydowanie, jedno z najbardziej egzotycznych wydarzeń tych Mistrzostw. ;)
A jak na tuszę, to nawet nawet czas zrobiła

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763368577 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005