Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rudi87Sz-n
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6894 dni

Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 16/07/2009 17:15
taki temat o jednym z popularniejszych kanałów radiowych w Naszym kraju i jego dyrektorze.
Jak dla mnie to przesada, że jakiś zakonnik wpierdala się do polityki. Obraża każdego kto mu nie pasuje, a teraz wprowadza nowego operatora komórkowego "W Rodzinie". No kurwa co on jeszce wymyśli?
Bo akcja z tym murzynem na Jasnej Górze to już wogóle "mistrzostwo świata"

Pogon_To_My!!
Kibic
Na forum od 6932 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 16/07/2009 18:25
To nie tylko Rydzyk taki jest, w takiej atmosferze wychowywane było starsze pokolenie, któremu wystarczy czy gość w sukience coś powie i oni wierzą w każde słowo. Jestem katolikiem ale wiele mi się w postępowaniu kościoła nie podoba choć to chyba nie miejsce by pisać na ten temat.

PS. Rydzyk chcę od państwa ziemi za darmo , nie pamiętam już na co mu to ale coś było na rzeczy. Oni chcą być wszędzie bo uważają że wszystkie inne media niż ich trzymają ludzi w ogłupieniu

II Liga II Liga MKS!!!
Zieny
Kibic
Na forum od 7882 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 16/07/2009 19:04
Rydzyk chciał kase na jakies badania geotermalne zeby otrzymywac stamtad energie do utrzymania swojego uniwesytetu i gdyby PIS rzadzil dalej to pewnie ny dostal, a to mialo byc z 10 mln na pewno

Łobez zawsze z Pogonią
avelyn
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 16/07/2009 19:49
a ja slyszalem, ze rydzyk jest bratem lucyfera

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Szymen
Kibic
Na forum od 6435 dni

**

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 16/07/2009 20:31

avelyn napisał:  
a ja slyszalem, ze rydzyk jest bratem lucyfera

i odpowiada za 11 wrzesnia..

U-96
Kibic
Na forum od 8520 dni

**

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 16/07/2009 20:54
oraz koklusz i gradobicie

Szlugi, wóda, gołe baby !
Olaf
Kibic
Na forum od 8414 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 16/07/2009 20:59
I za przymrozki w maju

Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
nara
Kibic
Na forum od 7617 dni

**

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 16/07/2009 21:13
I trąby powietrzne w Polsce.

eM
Kibic
Na forum od 7298 dni

**

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 16/07/2009 21:49
Tak , akcja z murzynem to skandal!
Istnieje równiez prawodobieństwo iż znany rasista Tadeusz R. odpowiada za smierć Majkela Dżeksona.
Szczęść Boże!

Sampaio
Kibic
Na forum od 8077 dni

*

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 16/07/2009 22:00
chodzą pogłoski, że zryte rydzykowe berety to polski odłam sekty Moona hihi

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7703 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 16/07/2009 22:54
Nie wnikam co to sekta Moona ale stwierdzam subiektywnie iż "Maryja GSM" lepiej by brzmiało niż "wRodzinie" hihi

Pit.
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 16/07/2009 23:08
już nie wnikając w całą tą rydzykowską mafie... to jeśli chodzi o tą jego sieć komórkową, to ze strony biznesowej wprowadzenie tego telefonu MAX-COM z dużymi klawiszami to wg mnie strzał w dziesiątkę. Sam pracuje w tej branży i wiem jak często starsi ludzie pytają o takie telefony, a których po prostu na rynku nie ma.

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
avelyn
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 17/07/2009 08:21
heh....jak w alternatywach

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 8016 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 17/07/2009 09:07
Trzeba przyznać, że T. Rydzyk ma łeb do interesów. Żadna z obecnych sieci komórkowych nie wyszła z ofertą dla osób 60+ (na szeroką skalę), to T.R. to wykorzystał.

Dobrze, czy źle?
Jedno jest wiadome. Wiele osób 60+ zacznie swoją przygodę z komórkami właśnie od tej sieci.
Będzie podobnie jak z n-k. Bo dlaczego całkiem liczne grono starszych osób zaczęło korzystać z Internetu? Właśnie, żeby posługiwać się n-k. Dopiero potem zainteresowali się innymi usługami.

Tu duży + dla tej sieci. Idea, Plus, Era, Play "olały" starszych klientów, T.R. to wykorzystał.

Chociaż nie wszędzie tak jest. Przykład z wysp (Irlandia) i Vodafone Simple. Telefony skierowane do starszych osób z prostym abonamentem lub usługą Pay As You Go. Proste, bez bajerów, z dużymi literkami, bez zbędnych przycisków.

Obrazek jpg wstawiony na forum

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 17/07/2009 11:28
rydzyk to taka szuja ,której my wszyscy możemy naskoczyć. gość wie o tym i dobrze sie bawi. gdzie ta menda była jak był komunizm? walczyła u boku Popiełuszki i jemu podobnym przeciw rezimowi? a gdzie tam,siedział sobie w Niemczech. teraz stworzył państwo w panstwie,i autorytety pokroju Dziwisza muszą sie biernie przyglądać co ten szaman w sutannie wyprawia.

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
TheBebzons
Kibic
Na forum od 6352 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 17/07/2009 12:47

Rudi87Sz-n napisał:  

taki temat o jednym z popularniejszych kanałów radiowych w Naszym kraju i jego dyrektorze.
Jak dla mnie to przesada, że jakiś zakonnik wpierdala się do polityki. Obraża każdego kto mu nie pasuje, a teraz wprowadza nowego operatora komórkowego "W Rodzinie". No kurwa co on jeszcze wymyśli?
Bo akcja z tym murzynem na Jasnej Górze to już w ogóle "mistrzostwo świata"

A nie jest przesadą dla Ciebie to co wyprawia np. Niesiołowski,Tusk,Kaczyński?
A dlaczego Wojewódzki tudzież Majewski wpierdala się do polityki?
A dlaczego ma nie wyrażać swojego zdania,żyjemy podobno w wolnym kraju,
ja np. czuje się obrażony jak jakiś pedał tudzież j.szenszyn ze jestem zacofany bo nie zapinam wiadomo gdzie kolegów z forum...
ogólnie temat to wylewanie kubła pomyj czyli to co lubimy najbardziej robic...

Pogon_To_My!! napisał:  
To nie tylko Rydzyk taki jest, w takiej atmosferze wychowywane było starsze pokolenie, któremu wystarczy czy gość w sukience coś powie i oni wierzą w każde słowo. Jestem katolikiem ale wiele mi się w postępowaniu kościoła nie podoba choć to chyba nie miejsce by pisać na ten temat.

PS. Rydzyk chcę od państwa ziemi za darmo , nie pamiętam już na co mu to ale coś było na rzeczy. Oni chcą być wszędzie bo uważają że wszystkie inne media niż ich trzymają ludzi w ogłupieniu

A nie pomyślałeś skąd wziął się jego fenomen,to on pokazał starszym ludziom ze są dla niego ważni i dlatego go popierają,gdzie większość rodzin wypiela się na swoich dziadków,ojców w Pogońi za "nowoczesnością,tolerancja" itp. bzdurami. Ja już bym się tak nie martwił ze tak idą i wieża w każde słowo,bo oni w przeciwieństwie do np. Ciebie już niejedno widzieli w życiu i rozumieją dużo więcej niż my.

Obrazek png wstawiony na forum
nara
Kibic
Na forum od 7617 dni

**

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 17/07/2009 13:40

Bebzon napisał:  

Rudi87Sz-n napisał:  

Jak dla mnie to przesada, że jakiś zakonnik wpierdala się do polityki. Obraża każdego kto mu nie pasuje, a teraz wprowadza nowego operatora komórkowego "W Rodzinie". No kurwa co on jeszcze wymyśli?
Bo akcja z tym murzynem na Jasnej Górze to już w ogóle "mistrzostwo świata"

A nie jest przesadą dla Ciebie to co wyprawia np. Niesiołowski,Tusk,Kaczyński?
A dlaczego Wojewódzki tudzież Majewski wpierdala się do polityki?
A dlaczego ma nie wyrażać swojego zdania,żyjemy podobno w wolnym kraju,
ja np. czuje się obrażony jak jakiś pedał tudzież j.szenszyn ze jestem zacofany bo nie zapinam wiadomo gdzie kolegów z forum...
ogólnie temat to wylewanie kubła pomyj czyli to co lubimy najbardziej robic...

Pogon_To_My!! napisał:  

A nie pomyślałeś skąd wziął się jego fenomen,to on pokazał starszym ludziom ze są dla niego ważni i dlatego go popierają,gdzie większość rodzin wypiela się na swoich dziadków,ojców w Pogońi za "nowoczesnością,tolerancja" itp. bzdurami. Ja już bym się tak nie martwił ze tak idą i wieża w każde słowo,bo oni w przeciwieństwie do np. Ciebie już niejedno widzieli w życiu i rozumieją dużo więcej niż my.

chyba z Piz........y hihi

Kibic
Na forum od 7888 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 17/07/2009 14:43

Cytat:  
A nie pomyślałeś skąd wziął się jego fenomen,to on pokazał starszym ludziom ze są dla niego ważni i dlatego go popierają,gdzie większość rodzin wypiela się na swoich dziadków,ojców w Pogońi za "nowoczesnością,tolerancja" itp. bzdurami.

Ciekawe czy jakby ci starsi ludzie byli bez swych emerytur to tak samo by im pokazywał swoje "miłosierdzie".. :]
Dla mnie to taki ksiądz (czy tam ojciec, jeden pies..) jak z koziej dupy trąba, zwykły gość który ma łeb do interesów i tyle. I dlatego dużo bardziej wole wspomnianych Niesiołowskiego i Senyszyn (choć już bez Tusku i Kaczora..).

Z drugiej strony, nie moje pieniądze, jak ludzie są naiwni to ich problem. Ja bym mu złamanego grosza nie dał. Gorzej, że często Rydzyk wykorzystuje ich do własnych celów..

I jeszcze jedno.. słuchacze RM nazywają się katolikami ? To czemu za każde słowo przeciwko ich guru (nawet wyrażone w bardzo kulturalny sposób) można oberwać, zostać oplutym albo porządnie wyzwanym (ciekawe gdzie ci ludzie się tego nauczyli..). Obłuda..

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
eM
Kibic
Na forum od 7298 dni

**

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 17/07/2009 15:40
Gratuluje idoli. Muchołap fałszywiec Niesioł , który sprzedał swoich kolegów i koleżanki z organizacji , w tym własną narzeczoną , jeszcze niedawno liżący dupe Kaczorowi i marzący aby dostąc sie do PiS , teraz zwykły przydupas Tuska , "katolik" , wspołzałozyciel ZCHN głosujący przeciwko wspieraniu wartości chrześcijańskich w mediach publicznych.
Do tego kwicząca Jadzka, stała uczestniczka parad zboczonych pedryli , gdzie wymachuje pejczem i wygłasza swoje dyrdymały.

Jak ludzie chcą płacić Rydzykowi , to niech to robią.Każdy ma wolna wole. Najbardziej jednak płaczą ci którzy nie dali mu ani złotówki a w kosciele byli ostatni raz podczas własnej komunii swiętej albo wcale. Dla większości tych emerytów Radio Maryja czy TV TRWAM jest wszystkim. Często to samotne , schorowane osoby wiec nie można im odbierać wiary.
To jednak nie zmienia faktu ze Tadzik ma nieczyste sumienie. Do dziś np. nie udało sie wyjaśnić co stało sie z pieniędzmi które słuchacze zbierali na gdańskich stoczniowców.

Czy ks. Dziwisz jest takim autorytetem? Szkoda że za jego sprawą nie udało sie doprowadzić do lustracji w kosciele bo wiele spraw mogłoby się wyjaśnić. Poza tym przeciez on tez ma tantiemy z wszelkich produkcji na temat Jana Pawła II.
Wszystkie książki , film "Swiadectwo" ,jakoś nie chce mi sie wierzyć że nie zbija na tym kasy.
Kościół to jedna wielka instytucja , a że łatwo tam zarobić pieniądze to nie ma co sie dziwić ze zawsze znajdzie sie ktoś kto to wykorzysta.

Rudy widze ze jesteś bardzo wrażliwy . Mam nadzieje ze jak Wojewódzki jeszcze raz włózy Polską flage w psie odchody czy ponownie zaproponuje aby do opakowań z prezerwatywami wkładać pozytywki, tak by w trakcie otwierania odgrywały Mazurka Dąbrowskiego również założysz specjalny temat aby omówić ta bulwersująca sytuacje.

Ostatnio edytowany przez: eM, 17 lipca 2009, 15:52 [3 raz(y)]

Radziu
Kibic
Na forum od 7018 dni

Odp: Radio Ma(ryja) i Papa Rydzyk - 17/07/2009 16:26

eM napisał:  
głosujący przeciwko wspieraniu wartości chrześcijańskich w mediach publicznych.

Media publiczne to media wszystkich Polaków, a nie chrześcijańskich Polaków.

Wkurza mnie ta nagonka na Rydzyka, nikt nie każe oglądać TV TRWAM, ani słuchać Radia Maryja, a odnośnie spraw takich jak eutanazja, aborcja, geje można mieć różne poglądy. Jak komuś nie pasuje RM to niech tego nie słucha.

PS Żarcik odnośnie tego murzyna nie był zbytnio na miejscu, ale Rydzyk to nie jedyny rasista wśród księży. On się po prostu bardziej wybił i moim zdaniem jest głosem ludzi, którzy go słuchają.

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763368618 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005