Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Dzn
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7430 dni

Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 19/08/2008 23:04
Witam, wpadłem na pomysł by przed meczem z Miedzią Legnica na Bramie Portowej spotkali się forumowicze w celu poznania się oraz przemarszu na mecz w jednej zwartej grupie.

Kto z forumowiczów pisałby się na to?

Więcej szczegółów wkrótce.

Moderatorów proszę o przyklejenie jak również o pojawienie się.

Musiek
Kibic
Na forum od 6693 dni

Odp: Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 19/08/2008 23:38
Ja myśle ze to nawet fajny pomysl :D

E.
Kibic
Na forum od 6671 dni

Odp: Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 19/08/2008 23:39
Też mi się podoba :D

Krzaku
Kibic
Na forum od 6590 dni

Odp: Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 20/08/2008 00:34
Przy większej liczbie, fajnie będziemy się prezentować ;)

PS !
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7488 dni

*

Odp: Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 20/08/2008 07:17
Kiedys byl juz taki temat i sporo osob zaczelo chodzic no i chodza do tej pory i sa tez chlopaki z Swinoujscia,Goleniowa czy Gryfina,malolaci sie wykruszyli i jest ok.

klik

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Musiek
Kibic
Na forum od 6693 dni

Odp: Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 20/08/2008 09:16
Moglibyśmy podebrać z tamtego tetmatu ze np.Wszyscy zawsze godzine przed meczem pod mak kwakiem na bramce :D;]

Dzn
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 20/08/2008 09:42

Sziler. napisał:  
Moglibyśmy podebrać z tamtego tetmatu ze np.Wszyscy zawsze godzine przed meczem pod mak kwakiem na bramce :D;]

to o której będziesz na meczu?

avelyn
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 20/08/2008 17:00

Sziler. napisał:  

to ile piw zdąrzysz wypic?:P

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
kuleK
Kibic
Na forum od 7058 dni

Odp: Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 22/08/2008 12:03
Ja jestem chętny :)

Obrazek gif wstawiony na forum
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7409 dni

Odp: Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 22/08/2008 14:01
a moze forumowicze ruszyli by dupy na wyjazd w celu poznania sie a nie robia zbiorki w swoim miescie 5 metrow od stadionu??

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
E.
Kibic
Na forum od 6671 dni

Odp: Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 22/08/2008 14:08
No właśnie, Wszyscy do Tychów!!

Dzn
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 22/08/2008 14:15

Ekipant napisał:  
a moze forumowicze ruszyli by dupy na wyjazd w celu poznania sie a nie robia zbiorki w swoim miescie 5 metrow od stadionu??

z chęcią ale mam taką prace że mam 2h na naprawę sprzętu od awarii a w pracy urlopy

Piona!
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 22/08/2008 15:01

johny.o napisał:  

Ekipant napisał:  

z chęcią ale mam taką prace że mam 2h na naprawę sprzętu od awarii a w pracy urlopy

Nie od wczoraj byl wiadomy termin rozegrania meczu z Tychami, wiec troche czasu na zalatwienie urlopow bylo.

PS.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 22/08/2008 15:07
Wszyscy do Tychów!
Jednak ten pomysł także mi się podoba ;)

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Dzn
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 22/08/2008 15:17

Klr napisał:  

johny.o napisał:  

Ekipant napisał:  

Nie od wczoraj byl wiadomy termin rozegrania meczu z Tychami, wiec troche czasu na zalatwienie urlopow bylo.

niestety nie w mojej pracy:( zlecenie mamy od jakiś 2 tygodni:(

hPS
*zablokowany
Na forum od 7595 dni

Odp: Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 22/08/2008 15:59
priorytetem są wyjazdy, ktore niestety nigdy nie były nasza mocna stroną wiec powinnismy to w miare zmieniac i pokazywać sie w wiekszych liczbach. Pierdolenie ze nie moge bo praca to chuj nie argument. Jak ktos chce zawsze znajdzie sposob i nikt nie powie ze nie. Niech kazdy jeździ w miare swoich mozliwosci, a bedzie duzo lepiej. A pomysł zbierania sie nienajgorszy, zawsze to jakis efekt w miescie w ktorym nic sie nie dzieje. Moze ludzie podłapia klimat..

Wszyscy do Tych!!

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
PS.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 22/08/2008 16:30

furiat. napisał:  
priorytetem są wyjazdy, ktore niestety nigdy nie były nasza mocna stroną wiec powinnismy to w miare zmieniac i pokazywać sie w wiekszych liczbach. Pierdolenie ze nie moge bo praca to chuj nie argument. Jak ktos chce zawsze znajdzie sposob i nikt nie powie ze nie. Niech kazdy jeździ w miare swoich mozliwosci, a bedzie duzo lepiej. A pomysł zbierania sie nienajgorszy, zawsze to jakis efekt w miescie w ktorym nic sie nie dzieje. Moze ludzie podłapia klimat..

Wszyscy do Tych!!

Mądrze!

Czas dla Pogoni zawsze się znajdzie, raz na 2 tygodnie (bo taka będzie średnia wyjazdów) można znaleźć 1 WOLNY dzień.

Coś pięknego, maszerujący kibice ulicami miasta. Choć w zasadzie podejrzewam, że tylko osoby, które chodzą na młyn będą się spotykały przed meczem. Ludzie podłapią klimat, zawszę ktoś się przyłączy. Już nie koniecznie musi mieć szalik, ale żeby był, dopingował. Robiąc takie akcję, na pewno zwabimy trochę kibiców na mecze ;)

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
PS.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 29/08/2008 14:57
I co z tym 'wspólnym pójściem na mecz'? Odbędzie się jakieś spotkanie, czy raczej nie?

Patrz komu ufasz!
Dzn
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: Spotkanie forumowiczów z wspólnym wypadem na mecz - 29/08/2008 21:55

WiernyPogoni napisał:  
I co z tym 'wspólnym pójściem na mecz'? Odbędzie się jakieś spotkanie, czy raczej nie?

ja odpadam ledwo co chodzę odnowiła się kontuzja kolana, nawet nie mam co się na meczu wybrać na 12 bo nie ustoję dłużej niż 15 min

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763382152 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005