Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> stocznia << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
zibi69
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6338 dni

stocznia - 11/07/2008 20:32
zibi69

PostPią 11 Lip, 2008 19:23
Kibice nie wiem czy pamiętacie ale to zawsze stocznia i PŻM były zawsze z nami. I jak byliśmy w drugiej lidze i w każdej innej. Mam nadzieje, że pamiętacie o tym i wiecie o tym , że większość ludzi którzy przychodzili na Pogoń to właśnie stoczniowcy.
W związku z tym, pamiętajcie o tym, że tym Ludziom należy się również taka sama szansa jaką my daliśmy naszemu klubowi po odejściu Ptaka, ale moze się okazać, ze sami Stoczniowcy mogą sobie nie dać rady w tej nierównej walce z unią Europejską i politykami.
Nie jestem ani stoczniowcem, ani nigdy nie byłem, nikt z mojej rodziny nie pracował w stoczni i tak naprawdę to stocznię mam w d***e, na sercu mi leży dobro ludzi, którzy tam pracują, bo to oni zapełniali trybuny stadionu do pełna.
Teraz My powinniśmy pokazać im, ze nie są nam obojętni. Stocznia to Pogoń, Pogoń to my, nie możemy ich zostawić samych sobie.
Piszcie jak pomóc im i przecież również ich rodzinom.
Serce sie kraje, jak pomyślę, że znowu zostaną na lodzie jak parę lat temu.
Zbyszek Narolewski
Pogoń nowa

gregm
Kibic
Na forum od 7255 dni

Odp: stocznia - 11/07/2008 20:38
powtórka z rozrywki.. rząd tak naprawdę nie ma pomysłu na uzdrowienie polskiego przemysłu stoczniowego... kiepsko widzę Szczecin i jego gospodarkę po upadku Nowej :/

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
independent
Kibic
Na forum od 6820 dni

Odp: stocznia - 12/07/2008 16:48
Czy to prawda ze Stoczniowcy wyjda w srode na ulice? Ja tam z checi bym im pomogl tak jak pare lat temu :D

mastah86
Kibic
Na forum od 6471 dni

Odp: stocznia - 12/07/2008 17:01
ponoc wyjda i znow pojda po urzad marszalkowski na walach. ewentualny upadek stoczni, co mam nadzieje sie nie stanie, nie oznacza konca przemyslu stoczniowego w naszym miescie! wystarczy przypomniec sobie w jaki sposob powstala SSN...

Ból przemija, chwała pozostaje!

Szczecin - niezwykłe miasto, niezwykła historia
Marynarzyk
Kibic
Na forum od 6817 dni

Odp: stocznia - 12/07/2008 19:42
Szkoda mi tych ludzi co tam pracuja,ze znowu ich przyszlosc jest niepewna... Moznaby sie dolaczyc do marszu w srode i pokazac,ze jestesmy z nimi...

POGOŃ & LEGIA
IS
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: stocznia - 13/07/2008 02:33
Rozumiem ten marsz i też popieram stoczniowców. Tylko mam nadzieję że stoczniowcy będa na tyle konsekwetni że bardziej wytkną błędy poprzednich rządów za zaniedbania w prywatyzacji stoczni - jak na razie słyszę tylko o tym że jedna partia jest temu winna i tyczy się to obecnego obozu rządzącego (ja tam oczywiście żadnej partii nie popieram), dlatego też fajnie by było zobaczyć jak protestujący są świadomi przeciwko czemu prostestują, za jakie konkretne zaniedbania i z czyjej winy dokonane.

Upadek Stoczni negatywnie wpłynąłby na gospodarkę regionu, bo to pociąga za sobą upadłość innych podmiotów jak np huty oraz inni dostawcy, a tego na pewno nikt nie chce.

monter
Kibic
Na forum od 7754 dni

Odp: stocznia - 14/07/2008 17:25
W Hucie Szczecin już nie produkują chyba surówki...

MKS Pogoń Szczecin Polska
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763382248 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005