FM 08 - Uaktualnienie Zachodniopomorskich klubów - 18/04/2008 17:45
Oddaje Wam dzisiaj pierwszą wersję uaktualnienia do kultowej gry Football Manager 2008, specjalnie dla kibiców Pogoni Szczecin,dla których z pewnością problemem jest brak możliwości prowadzenia klubu w grze. Stworzony został na dodatku FM Poland 8.4, a więc posiada aktualne składy wszystkich drużyn, ale oprócz tego:
- wiernie odzwierciedlona Pogoń Szczecin na dzień dzisiejszy- kadra, sztab szkoleniowy itp
* Pogoń Szczecin w drugiej lidze zamiast Tura Turek.
- Pełna kadra Floty Świnoujście, wraz ze sztabem szkoleniowym itp.
* ustawione że po zakończeniu sezonu Flota awansuje do 2 ligi
- dodanie najlepszych zawodników do kadr klubów zachodniopomorskich: Kotwicy, Regi-Meridy oraz KP Police
=========================================
Jeśli mój pomysł podoba się Wam, to z chęcią na życzenie wykonam kolejną wersję uaktualnienia.
=========================================
Instrukcja: plik rozpakowujemy do folderu ;/Moje Dokument/Sports Interactive/Football Manager 2008/db i przy uruchamianiu nowej gry wybieramy "Zachodniopomorski Update"
Uwaga: Dodatek działa tylko najprawdopodobniej na najnowszym patchu 8.2 (który poprawia błedy w grze)
P.S. u mnie występuje problem, bo nie mogę zmieścić tego kodu na rapidshare do pobrania .. coś nie tak :/ - albo jak ktoś może niech wrzuci na inny server, np. filefront
Ostatnio edytowany przez: On jest cienki!, 18 kwietnia 2008, 19:30 [2 raz(y)]
No chyba problemów większych nie ma.. Wchodzisz w terminarz, zaznaczasz mecz i naciskasz "odwołaj". Nie możesz odwołać jedynie spotkania, które będzie rozegrane w dniu w którym juz jesteś aktualnie
jak tam wam idzie Pogonią w II lidze ? bo muszę powiedzieć, że u mnie jest ciężko i to bardzo
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763374481 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.