Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
anathema
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7126 dni

Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 12/01/2008 17:07
To jest dobre pytanie.
Jeśli ta druga to jaka i ewentualnie z jakim dodatkiem. MOżna też pociągnąć termat dalej,np whysky czy brendy i jakie a także też winko lub piwko...Dużo moich znajomych raczy się wódkami smakowymi,ja początkowo miałem do nich długie zęby ale ostatnimi czasy rownież sie przekonałem. Osobiście polecam Nemiroff paprykową i Finlandie grejfrutową za to mam długie zęby do naszej żołądkowej gorzkiej...

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7913 dni

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 12/01/2008 17:21
Nemiroff paprykowy miód cud ! Ostatnio tez zasmakował Balsam Pomorski ;) i głównie pije teraz tylko taką wódkę ...

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
AMS
Kibic
Na forum od 7612 dni

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 12/01/2008 17:25
Zoladkowa jest ok tylko nie za duzo:) a dalej to Curant jest spoko,Jezeli piwko to tylko Bosman,ale czasami mam z kolezka takie mysli ze bysmy sie napili takiego dawnego Jabola, dobrze wchodzil a potem katastrofa,ile to razy sobie przysiegalem ze nigdy wiecej,to byly czasy :)

A ja i tak wierzyc nie przestane...
Steryd
Kibic
Na forum od 8760 dni

**

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 12/01/2008 17:49
Wodka tylko biala i koniecznie z kieliszka :) Zadnych kolorowych wynalazkow, drinkow :D

1948
Marynarzyk
Kibic
Na forum od 6817 dni

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 12/01/2008 18:29
Jezeli vodeczka to czysta Wyborowa lub Smirnoff obowiazkowo z kieliszka,natomiast jezelli chodzi o piwko to jestem wierny naszemu Bosmanowi:)

POGOŃ & LEGIA
Scarface
Kibic
Na forum od 7756 dni

*

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 12/01/2008 18:46
Jeśli czysta to Absolut, Finlandia i najlepsze polskie marki a jeśli drink to koniecznie wódka z red bullem daje faze i kopa zarazem najlepsza mieszanka.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8493 dni

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 12/01/2008 19:29
Tylko Czysta Panowie i Panie. Nie ma Co kombinowac i tak ten sam efekt :)

Absolut później Absolwent.

Po życia kres!
eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 12/01/2008 19:45
Żadnych wódek smakowych, ostatnimi czasy często próbowałem różnych (np jakieś limonkowe, brzoskwiniowe etc.) i żadna mi nie smakowała a już najgorsza z najgorszych to był absolut bodajże o smaku czarnej porzeczki czy jakichś owoców leśnych.

Czysta (Bols, Absolut), jak już z czymś to ew. ze Sprite'm.

Ostatnio edytowany przez: eF^, 12 stycznia 2008, 20:14 [1 raz(y)]

Marcin_
Kibic
Na forum od 8103 dni

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 12/01/2008 20:03
Gorzkiej Zoladkowej raz sprobowalem - nigdy wiecej! Strasznie mi nie smakowala.
Ostatnio z wodek pijam Bolsa. Stosunek cena/jakosc bardzo mi odpowiada. :)
Drinki? Nie mam nic przeciwko Wescieklym Psom czy Kamikadze :)

Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 12/01/2008 23:34
Z czystych to szczerze polecam Pałacową, wchodzi i potem nie wychodzi :)

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
MaC Pogodno
Kibic
Na forum od 6519 dni

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 13/01/2008 00:10
Palsam Pomorski z sokiem pożeczkowym..zaje**biste:D kaca po tym nie ma ale głowa boli :)) oczywiscie po duzej ilosci:))

Nie ma co sie bać trzeba twardo stać..
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 13/01/2008 11:49
ja tam nie lubie zadnych wynalazkow smakowych. po maluchu na czysto, na zagryche kiszony, sledzik albo jakies "pićku smakowe" ewentualnie i jest fajnie;) z czystej to Absolwent, Wyborowa, ostatnio dorwalem sie do 20kilkuletniej Madamme Walevska - tez niezla byla:) z drinow na wodce to wsciekle tylko chociaz ostatnio pilem jakas mieszanke smakowej porzeczkowej ze zwykla i spritem chyba i calkiem sympatyczne bylo. piwko to bosman chociaz pare sztuk trafilem paskudnych i sie zrazilem troche, poza tym żywiec, brok jest dobry i tani, nie zdzierże natomiast warki i warki strong. fuj i tyle:]
a oprocz wodki to zubrowka od czasu do czasu a te balsamy, zoladkowe i inne pochodne sa paskudne

100% PD
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6992 dni

**

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 13/01/2008 11:55
W wakacje nad morzem piłem Absolut`a jabłkowego , był lekko schłodzony i wchodził jak woda , niestety teraz nie mogę go znaleźć ... A z czystych wódek to Wyborowa i Finlandia królują , o ile wypłata jest ;)

GRZ
Kibic
Na forum od 8206 dni

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 13/01/2008 12:56
Jak jest kasa to finlandia (grejpfut ewentualnie limonka) a jak z kasa slabiej to zdecydowanie absolwent. finka z kieliszka a absolwent najlepszy pol na pol z kolka;) co do piwka to niezmiennie kroluje bosman a jak slabiej z kaska to bergaski z netto ;)

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Rudi87Sz-n
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 13/01/2008 13:01
Panowie, Panowie cudze chwlicie a Swego nie znacie :) Starka (Polmos Szczecin) ze Sprit'em. Dla mnie 1 miejsce

Żeniu
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 13/01/2008 13:20

Szymon* napisał:  
W wakacje nad morzem piłem Absolut`a jabłkowego , był lekko schłodzony i wchodził jak woda , niestety teraz nie mogę go znaleźć ... A z czystych wódek to Wyborowa i Finlandia królują , o ile wypłata jest ;)

Absolut`a jabłkowego tydzien temu widzialem (Na monopolu) w Carrefourze koło Turzynu. Jesli chodzi o wodki ze smakowych tylko jedna mi podchodzi - Sobieski żurawinowy. Z czystych to tylko Absolwent i Bols a piwko to wiadomo Bosman Red :)

"1948 & 1916"
tomek77
Kibic
Na forum od 6584 dni

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 13/01/2008 15:02
A jeśli chodzi o mnie to jestem zwolennikiem wyrobów spod marki Luksusowa. Czysta zmrożona to prawdziwy cud. A ze smakowych zarówno Luksusowa jeżynowa i miodowa wchodzą wybornie. Nie przepadam za to za Finladniami smakowymi. Ostatnio spożywałem grejfrutową i mocno się rozczarowałem walorami smakowymi. Z innych popularnych wodek ostatnio też nie podszedł mi czysty Absolut. Za to porzeczkowy miód malina! I oczywiście jeszcze Balsam Pomorski w każdej (no, prawie każdej) ilości.

p.s. Ale i tak wygrywa BOSMAN !!!

"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
U-96
Kibic
Na forum od 8520 dni

**

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 13/01/2008 15:22
Tylko czysta, zadnych kolorowych wynalazkow, slomek, cytrynek itp !! Moja ulubiona wodeczka to Luksusowa - niedroga i naprawde dobra. Jesli chodzi o piwo to Bosman Full, Tyskie.

Szlugi, wóda, gołe baby !
U-96
Kibic
Na forum od 8520 dni

**

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 13/01/2008 15:26
Tylko czysta, zadnych kolorowych wynalazkow, slomek, cytrynek itp !! Moja ulubiona wodeczka to Luksusowa - niedroga i naprawde dobra. Jesli chodzi o piwo to Bosman Full, Tyskie.

Szlugi, wóda, gołe baby !
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7703 dni

Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 13/01/2008 15:36
Wódkę (Absolut) to ja raz w życiu piłem...i nie posmakowała mi :] Nie urodziłem się do picia czystej (chociaż mówią mi że i na mnie czas przyjdzie :D). Co do browara to już chętniej. Osobiście smakuje mi Bosman Czerwony i Heineken.

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763401591 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005