| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 12/01/2008 17:07
To jest dobre pytanie.
Jeśli ta druga to jaka i ewentualnie z jakim dodatkiem. MOżna też pociągnąć termat dalej,np whysky czy brendy i jakie a także też winko lub piwko...Dużo moich znajomych raczy się wódkami smakowymi,ja początkowo miałem do nich długie zęby ale ostatnimi czasy rownież sie przekonałem. Osobiście polecam Nemiroff paprykową i Finlandie grejfrutową za to mam długie zęby do naszej żołądkowej gorzkiej...
|
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 12/01/2008 17:25
Zoladkowa jest ok tylko nie za duzo a dalej to Curant jest spoko,Jezeli piwko to tylko Bosman,ale czasami mam z kolezka takie mysli ze bysmy sie napili takiego dawnego Jabola, dobrze wchodzil a potem katastrofa,ile to razy sobie przysiegalem ze nigdy wiecej,to byly czasy
|
A ja i tak wierzyc nie przestane...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 12/01/2008 18:46
Jeśli czysta to Absolut, Finlandia i najlepsze polskie marki a jeśli drink to koniecznie wódka z red bullem daje faze i kopa zarazem najlepsza mieszanka.
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 12/01/2008 19:45
Żadnych wódek smakowych, ostatnimi czasy często próbowałem różnych (np jakieś limonkowe, brzoskwiniowe etc.) i żadna mi nie smakowała a już najgorsza z najgorszych to był absolut bodajże o smaku czarnej porzeczki czy jakichś owoców leśnych.
Czysta (Bols, Absolut), jak już z czymś to ew. ze Sprite'm.
|
Ostatnio edytowany przez: eF^, 12 stycznia 2008, 20:14 [1 raz(y)]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 13/01/2008 11:49
ja tam nie lubie zadnych wynalazkow smakowych. po maluchu na czysto, na zagryche kiszony, sledzik albo jakies "pićku smakowe" ewentualnie i jest fajnie z czystej to Absolwent, Wyborowa, ostatnio dorwalem sie do 20kilkuletniej Madamme Walevska - tez niezla byla z drinow na wodce to wsciekle tylko chociaz ostatnio pilem jakas mieszanke smakowej porzeczkowej ze zwykla i spritem chyba i calkiem sympatyczne bylo. piwko to bosman chociaz pare sztuk trafilem paskudnych i sie zrazilem troche, poza tym żywiec, brok jest dobry i tani, nie zdzierże natomiast warki i warki strong. fuj i tyle![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
a oprocz wodki to zubrowka od czasu do czasu a te balsamy, zoladkowe i inne pochodne sa paskudne
|
100% PD
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 13/01/2008 12:56
Jak jest kasa to finlandia (grejpfut ewentualnie limonka) a jak z kasa slabiej to zdecydowanie absolwent. finka z kieliszka a absolwent najlepszy pol na pol z kolka co do piwka to niezmiennie kroluje bosman a jak slabiej z kaska to bergaski z netto
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rodzaj wódki - czysta czy smakowa? - 13/01/2008 15:02
A jeśli chodzi o mnie to jestem zwolennikiem wyrobów spod marki Luksusowa. Czysta zmrożona to prawdziwy cud. A ze smakowych zarówno Luksusowa jeżynowa i miodowa wchodzą wybornie. Nie przepadam za to za Finladniami smakowymi. Ostatnio spożywałem grejfrutową i mocno się rozczarowałem walorami smakowymi. Z innych popularnych wodek ostatnio też nie podszedł mi czysty Absolut. Za to porzeczkowy miód malina! I oczywiście jeszcze Balsam Pomorski w każdej (no, prawie każdej) ilości.
p.s. Ale i tak wygrywa BOSMAN !!!
|
"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
|
|
|
|
|
|
|
|
|