Sylwester 2007 - 06/12/2007 18:58
Gdzie spedzacie sylwestra? Ja wybieram sie do Wrocka na ILNY(I Love New Year) Wielka impreze z najlepszymi europejskimi i polskimi dzidzejami house i,tranceImpreza odbedzie sie w Hali Ludowej
Odp: Sylwester 2007 - 07/12/2007 22:30
Ja także wybieram sie do Wroclove Mam nadzieje że groobo będzie Tymbardziej że dwie beczki piwa 30l bierzemy ze sob± ;]
szykuje sie niezła impreza. Zajebisty line up tymbardziej ze slyszałem juz na zywo Kyau vs Alber, Marco V i Ronskiego Speed'a i wiem ze mogę sie psodziewac po tych panach "pierdolniecia" ciekaw jestem jak zagra Van Gelderen i Sean Tyas kurwa jechac czy nie
Ja także wybieram sie do Wroclove Mam nadzieje że groobo będzie Tymbardziej że dwie beczki piwa 30l bierzemy ze sob± ;]
proste.Ja z utesknieniem czekam na set Ronalda Van Gelderena no i Marco V.Gruuubo beeedzie!A z tymi beczkami to grubo bedziecie miec hehe Pozdro
szykuje sie niezła impreza. Zajebisty line up tymbardziej ze slyszałem juz na zywo Kyau vs Alber, Marco V i Ronskiego Speed'a i wiem ze mogę sie psodziewac po tych panach "pierdolniecia" ciekaw jestem jak zagra Van Gelderen i Sean Tyas kurwa jechac czy nie
nie jechać i zostawić kase na trance explosion, które będzie w lutym
dla mnie line up tam mistrzowski, lepszego nie mógłbym sobie wymarzyć
proste.Ja z utesknieniem czekam na set Ronalda Van Gelderena no i Marco V.Gruuubo beeedzie!A z tymi beczkami to grubo bedziecie miec hehe Pozdro
nie jechać i zostawić kase na trance explosion, które będzie w lutym
dla mnie line up tam mistrzowski, lepszego nie mógłbym sobie wymarzyć
Hehe ja nie mam tego problemu bo i na ILNY mam bilecik i na RMI Trance Xplosion i ładnie leż± schowane w szufladceNa RMI zagra boski DJ Eddie Halliwell(szkoda ze na obydwu imprezach nie bedzie Ferrego Corstena ale gdybym narzekal to bym grzeszyl ) Co na Sunrise tegorocznym zrobil to masakra az mi łzy lecialy,ale na RMI takze zagra Menno de Jong i mega duet Rank1 i wielu , wielu innych wymiataczy!, mega sieka bedzie!Ale na ILNY line-up jest takze zajebisty porownywalny z RMI!Pozdro
Odp: Sylwester 2007 - 16/12/2007 23:12
Bedzie ogien ze znajomymi rowniez wybralem- ILNY bedac na sensation mialem odczucie ze ludzie bawia sie lepiej niz kozacka pyrlandia ale i tak rok 2007 nalezal do nich wiekszosc lepszych imprez obyla sie w arenie teraz to juz sie zmienia pozostajje tylko czekac na RTX i ENTRANCE pozatym to szkoda ze Sz-n jest tak pomijany ostatni event -independance rok 2005 hehe
Odp: Sylwester 2007 - 20/12/2007 22:53
A będzie jaka¶ większa impreza organizowana przez miasto czy co¶, na Wałach, lub gdzie¶ podobnie do innych większych miast gdzie można się pobawić za darmoszke, przy jakim¶ koncercie..?
A będzie jaka¶ większa impreza organizowana przez miasto czy co¶, na Wałach, lub gdzie¶ podobnie do innych większych miast gdzie można się pobawić za darmoszke, przy jakim¶ koncercie..?
* Touch And Go
* Tomasz Makowiecki
* Jesienni Przyjaciele
* bicie rekordu w tańczeniu Poloneza
* pokaz fajerwerków
* zabawa dyskotekowa
;]
Je¶li historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niew±tpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własno¶ci prywatnej
Ludwig von Mises
* Touch And Go
* Tomasz Makowiecki
* Jesienni Przyjaciele
* bicie rekordu w tańczeniu Poloneza
* pokaz fajerwerków
* zabawa dyskotekowa
;]
Duze miasto a jakie gwiazdy przyjada ,kto to organizuje??
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763397043 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.