Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Le Parkour << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PS.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6636 dni

Le Parkour - 17/09/2007 20:52
Witam :D Chciałbym dowiedzieć się czy ktoś trenuje PK (Parkour). W tym temacie wszyscy traceurzy będą umawiać się na ustawki pomiędzy sobą, prezentować swoje filmy itp. :P
Zamieszczę kilka linków :

Czym jest parkour, a czym jest FreeRunning

Trailer mojego filmu

Dodam, że pełna wersja filmu ukaże się pod koniec bieżącego miesiąca (wrzesień) xP
Pozdrawiam :D

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
AMS
Kibic
Na forum od 7612 dni

Odp: Le Parkour - 17/09/2007 21:03
Ciekawe, ale osobiscie wole popatrzec:):)

A ja i tak wierzyc nie przestane...
PS.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: Le Parkour - 17/09/2007 21:08
No popatrzeć też można, a ja zachęcam wszystkich innych do treningów :D Nasz team zawsze może wam pomóc w rozpoczęciu waszej przygody z parkourem :D

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Le Parkour - 17/09/2007 21:20
" coming " przez jedno "o" ; >

Ale ogólnie plus za inicjatywę, może to jeszcze nie jest to samo co yamakasi ale może w przyszłości

;]

Ostatnio edytowany przez: eF^, 17 września 2007, 21:43 [1 raz(y)]

PS.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: Le Parkour - 17/09/2007 21:36

eF^ napisał:  

może to jeszcze nie jest to samo co yamakashi ale może w przyszłości ; >

Cóż, po pierwsze pisze się "Yamakasi" :D Po drugie w Parkourze nie chodzi o rywalizacje tak jak to jest w piłce nożnej ;] Po prostu umiesz co umiesz i ciągle idziesz do przodu.

Patrz komu ufasz!
szczepaneq
Kibic
Na forum od 6672 dni

Odp: Le Parkour - 17/09/2007 22:03
wole sporty w ktorych jest mniej spontanicznosci i roznic wysokosci :P Szacunek dla osob, ktore uprawiaja te sport :)

Shivan
Kibic
Na forum od 8480 dni

**

Odp: Le Parkour - 17/09/2007 23:41
musze powiedziec, ze zajebiscie to wyglada, na pewno lepszy sposob na spedzanie czasu niz picie wina w bramie :), a i sprawnosc sie przydaje na Pogonce, powodzenia.

a tu tez ciekawy filmik ze Szczecina, no i muzyczka niezla :)

link

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Heaton
Kibic
Na forum od 7774 dni

Odp: Le Parkour - 18/09/2007 00:27
Mam nadzieje, że wystarczy Wam zapału do pracy :). Może nie sport ale bardzo fajna sprawa, sam kiedyś zastanawiałem się czy nie zacząć trenować. A i nie czepiajmy się literówki :)

100% PD
V...
Kibic
Na forum od 8715 dni

*

Odp: Le Parkour - 18/09/2007 01:06

Shivan napisał:  
musze powiedziec, ze zajebiscie to wyglada, na pewno lepszy sposob na spedzanie czasu niz picie wina w bramie :), a i sprawnosc sie przydaje na Pogonce, powodzenia.

a tu tez ciekawy filmik ze Szczecina, no i muzyczka niezla :)

link

Na Kaliny krecone;)

MKS
PS.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: Le Parkour - 18/09/2007 08:09
Toż to filmik ze zlotu 2005 :P Ja zacząłem trening w wakacje 2006, więc tam mnie nie było xD A szkoda bo to był jeden z najlepszych zlotów jakie były w naszym mieście. Nie jestem pewien czy dobrze napisze, ale muzyka to Atreyu - Curs side of the bed.

Patrz komu ufasz!
PoGo
Kibic
Na forum od 7349 dni

**

Odp: Le Parkour - 03/10/2007 12:18
Kilku moich znajomych też się tym zajmuję, z tym że jest to bardziej akrobatyka (co wg mnie jest przyjemniejsze dla oka):

Yokai 2007 :-)

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
AntPS
Kibic
Na forum od 6717 dni

Odp: Le Parkour - 03/10/2007 13:13
Link
Ten filmik tez ciekawy!

tarpan
Kibic
Na forum od 7913 dni

Odp: Le Parkour - 03/10/2007 13:19
W sumie niezły sport widziałem juz nie raz jak chłopaki trenuja i byłem pod sporym wrazeniem ;) W Barlinku nawet jeden osobnik wspią sie na bramke i zrobił salto do tyłu w przerwie meczu :D Ja juz raczej za dużo lat mam na takie wyczyny i uprawiam całkiem inną dyscypline sportu, bynajmiej ważne że ludzie sie ruszają bo wysportowana ekipa zawsze na Pogoni się przyda ;)

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
D.
Kibic
Na forum od 6823 dni

Odp: Le Parkour - 04/01/2008 19:08
Ten jest niezły :D

http://youtube.com/watch?v=QUZc2umDu4c

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763397107 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005