Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Lekkaatletyka << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
anathema
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7126 dni

Lekkaatletyka - 01/09/2007 07:28
Lekkąatletyką Polska stoi...generalnie rzec biorąc jest jej potęgą.Tyle dyscyplin a tu mamy w mistrzostwach aż dwa medale i to do tego brązowe,a wogóle dotychczas coś koło 20. Powiem tak-dla mnie to skandal.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Lekkaatletyka - 01/09/2007 10:03
a bo u nas od bardzo dawna wiekszosc pieniedzy przeznaczonych na sport laduje sie w beznadziejnych pilkarzy.

100% PD
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: Lekkaatletyka - 01/09/2007 10:19
ja bym ogólnie rozwinął ten temat. o polskiej piłce nie ma nawet co sie wypowiadać,bo o kalectwie poprostu nieładnie sie rozpisywać. W Polsce kuleje ogólnie cały sport a "wybryki" siatkarzy czy pilkarzy ręcznych są wyjątkiem potwierdzającym regółe. Pamietam czay jaki był boom na koszykówke masa kasy ładowana w Polskie kluby i co? Reprezentacja to dno totalne i bąbelki sukcesach mozna pomarzyć. Najgorsze to że nie ma koniunktury nawet tacy siatkarze zamiast robić postepy cofają sie zachłystując sie tym czego dokonali. Ja to nazywam sodówą.

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
jns
Kibic
Na forum od 7667 dni

Odp: Lekkaatletyka - 01/09/2007 10:20

anathema napisał:  
Lekkąatletyką Polska stoi...generalnie rzec biorąc jest jej potęgą.Tyle dyscyplin a tu mamy w mistrzostwach aż dwa medale i to do tego brązowe,a wogóle dotychczas coś koło 20. Powiem tak-dla mnie to skandal.

Ale spójrz na tabelę medalową MŚ: http://sport.onet.pl/0,1261458,impreza.html

Francja, Hiszpania, Włochy, Ukraina, Portugalia, Chiny (na 13. miejscu!). Większość albo ma po jednym medalu - tyle, że z cenniejszego kruszcu - albo po dwa czyli tyle ile my, przegrywamy bo mamy dwa brązowe lecz ilość sukcesów tamtych ekip jest porównywalna.

Tak czy siak, uważam iż polska lekkoatletyka znajduje się w poooważnym dołku.

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763409228 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005