szkoda ze nie polskie bo niektorym moze byc ciezko bez znajomosci angielskiego albo ze swlonikiem
sam nie wiedzialem o co spoczatku chodzi wiec moze wyjasnie:
czytamy, patrzymy, słuchamy itp. itd. tlumaczymy co tam jest w tej zagadce i kojarzymy jakies slowo, ktore mogloby byc rozwiazaniem. wpisujemy je nastepnie w adres http://zestriddle.fanzine.pl/zest_riddle/tutajhaslo.htm. Jesli trafimy to pokaze sie kolejny numer jesli nie to probujemy dalej.
Zagadki lepsze niz psychozabawy czy zwykle gierki Takie detektywistyczne :> Moze uda mi sie rozwiazac wszystkie
Odp: Ze?t riddle - zagadki - 03/01/2007 15:28
a na której jesteś ja na 16 utknąłem co ciekawe te zagadki rozwiązuje już od ponad roku:d w zeszłę święta stanąłem na 12 ale udało się
ps. na prawdę podziwiam tych, którzy je stworzyli...
Odp: Ze?t riddle - zagadki - 05/01/2007 15:21
dziwne troszke... Ja nie miałem zadnej zagadki nr 3... PO 1 miałem 2 potem 0 ale nie rozwiązałem bo zagadka nr 2 miała 2 rozwiązania i poszedłem za 2 wariantem który mnie poprowadził do zagadki 4 potem 5 i 5b które po długich wysiłkach udało mi się zwalczyć
dziwne troszke... Ja nie miałem zadnej zagadki nr 3... PO 1 miałem 2 potem 0 ale nie rozwiązałem bo zagadka nr 2 miała 2 rozwiązania i poszedłem za 2 wariantem który mnie poprowadził do zagadki 4 potem 5 i 5b dziwne troszkę
HHmm... powiem tak, że zagadka numer ma ma 1 właściwe rozwiązanie ale Ty pewnie przekombinowałeś i miałeśzagadkę nr4 tak też się czasami zdarza ale jednak odbiera Ci to Twoją satysfakcje
Ps. Możesz napisać rozwiązanie do zagadki 0 na gg(2347036)
Bo z tego co mi wiadomo to są też ujemne numery i przeróżnego rodzaju bonusy tak więc tak jak mówiłem, 72 to jest podstawa + nawet nie wiem ile jest tych bonusowych i ujemnych, jednak podejrzewam, ze około 150-200 na Nas czeka
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763425611 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.