Święta bez śniegu ...?! - 17/12/2006 13:41
Jak dla mnie to paranoja , czujecie tą swiąteczną atmosfere ? Co się dzieje z Tym światem , oglobalne ocieplenie daje o sobie znać , nie będzie sniegu na świeta , ale za to będzie potem leżal do kwietnia
A co Wy uważcie na ten teamt ?
Odp: Święta bez śniegu ...?! - 17/12/2006 13:47
ogolnie swieta robia sie coraz bardziej dodupowate i nie chodzi tu tylko o pogode. ludzie zapomnieli jaki jest prawdziwy sens tych swiat i dla wiekszosci wszystko sie ogranicza do nazarcia sie, prezentow i choinki. a sama pogoda - zimy jeszcze nie ma to skad chcesz snieg
Chyba wysoko w gorach bo ja jakos nie widze a 2 razy w tygodniu jade pod Graz przez gory i lipa,ogolnie wszyscy narzekaja ,chodzi w sumie o turystow narciarzy ktorych nie ma bo wiadomo brak sniegu,krotko mowiac juz licza straty i nic nie zapowiada ze bedzie llepiej w najblizszym czasie
HEH... tak sie mowi: "juz nigdy nie bedzie tak jak ja bylem/am mlody/a" xD to normalne ze tak nie bedzie bo to jest przeszlosc (wiem, jestem geniuszem... xD ), ale tych swiat sie nie czuje... chociazby rok temu to ten tydzien przed swietami ja juz w domu mialem wszystko gotowe... a teraz nic nie ma... ani choinki, ani porzadkow... pewnie nie zdaze... xD PZDR
ja odczuwam to jako normalne dni... jakie swieta mam nadzieje ,że przyjdzie ten mroz i spadnie troche tego sniegu , bo jak narazie to tylko desz ... Wcześniejsze świeta pod wzgledem meteoroligicznym były również podobne.
W Austrii śniegu po brzuch od października , a u nas?! Juz nie bedzie takich świąt jak kiedyś ... a szkoda
HEH... tak sie mowi: "juz nigdy nie bedzie tak jak ja bylem/am mlody/a" xD to normalne ze tak nie bedzie bo to jest przeszlosc (wiem, jestem geniuszem... xD ), ale tych swiat sie nie czuje... chociazby rok temu to ten tydzien przed swietami ja juz w domu mialem wszystko gotowe... a teraz nic nie ma... ani choinki, ani porzadkow... pewnie nie zdaze... xD PZDR
ja odczuwam to jako normalne dni... jakie swieta mam nadzieje ,że przyjdzie ten mroz i spadnie troche tego sniegu , bo jak narazie to tylko desz ... Wcześniejsze świeta pod wzgledem meteoroligicznym były również podobne.
Ponoć od jutro mają być mrozy i śnieg.. ale przecież telewizja kłamie
Odp: Święta bez śniegu ...?! - 17/12/2006 14:39
za tydzień święta a tu nie ma śniegu ... nie odczuwa się w ogóle tych zbliżających się świąt ... bez sniegu to tak dziwnie jakoś może przez ten tydzień napada ale wątpie ;]
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
W Austrii śniegu po brzuch od października , a u nas?! Juz nie bedzie takich świąt jak kiedyś ... a szkoda
Ponoć od jutro mają być mrozy i śnieg.. ale przecież telewizja kłamie
Mam nadzieje , że w tej kwesti nie skłamie
Kto by nie chciał takiego widoku za oknem
Odp: Święta bez śniegu ...?! - 17/12/2006 18:34
Zgadzam się z wami w ogóle się tych świąt nie odczuwa u mnie tak samo nawet jeszcze choinki nie ma w tamtym roku przed świętami śniegu troche było ale na same święta była chlapa ciekawe jak to będzie w tym roku.
Śniegu ni ma, mrozu ni ma, gdzie ta pierdolona zima??
Sanki kurwa zardzewiały, narty też się rozjebały.
Tylko deszczyk pada z nieba, więc się dzisiaj nachlać trzeba
Chyba wysoko w gorach bo ja jakos nie widze a 2 razy w tygodniu jade pod Graz przez gory i lipa,ogolnie wszyscy narzekaja ,chodzi w sumie o turystow narciarzy ktorych nie ma bo wiadomo brak sniegu,krotko mowiac juz licza straty i nic nie zapowiada ze bedzie llepiej w najblizszym czasie
Tux (HinterTux) jakieś 30-40 km przed Innsbruckiem jadąć od Monachium Śniegu masa a nie jest to miejscowość położona bardzo wysoko
Tux (HinterTux) jakieś 30-40 km przed Innsbruckiem jadąć od Monachium Śniegu masa a nie jest to miejscowość położona bardzo wysoko
Ok zgodze sie , bo wiadomo ze jak na te pore napewno gdzies jest ,ale moge cie zapewnic ze w obrebie 200km od Wiednia sniegu nie ma.Podobno ma byc od jutra zaczyna mrozic A wracajac do tematu to mysle ze bedac dzieckiem swieta sa wielkim wydarzeniem bo wiadomo prezenty itd, a bedac doroslym wielkim wydawaniem pieniedzy a co za tym idzie stres i na tym polega ta roznica
Odp: Święta bez śniegu ...?! - 17/12/2006 19:44
A tam. Mi tam ten śnieg do szczęścia nie potrzebny. Dobrze, że jest ciepło. Wiadomo, że święta zawsze były lepsze "kiedyś" i nic już tego nie zmieni. Najważniejsze to jak się je spędzi i w gronie rodzinnym trzeba stworzyć świąteczną atmosferę
P.S: Tyle czekanie a 3 dni i po świętach Dobrze, że są co roku
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Święta bez śniegu ...?! - 17/12/2006 19:45
Jak narazie wkurza mnie jedna rzecz w telewizji!!! Bo zaczne od tego , że to są Święta Bożego Narodzenia , a nie święta Świętego Mikołaja.Każda reklama na temat świąt jest o Mikołaju i o prezentach a o prawdziwym sensie tych Świąt , czyli Narodzinach Jezusa jest baaaaaaaardzo mało.Jedyne to co usłyszem o narodzinach Jezusa to było dzisiaj w Kościele.Cała ta komercja mnie coraz bardziej wkur... Ale co zrobic.A co do pogody to no fakt troszke lipa ,że nie ma śniegu , bo tak jakoś inaczej jest ://.Ale może jeszce przed świętami spadnie więc bądzmy dobrej myśli.Pozdrawiam
Jak narazie wkurza mnie jedna rzecz w telewizji!!! Bo zaczne od tego , że to są Święta Bożego Narodzenia , a nie święta Świętego Mikołaja.Każda reklama na temat świąt jest o Mikołaju i o prezentach a o prawdziwym sensie tych Świąt , czyli Narodzinach Jezusa jest baaaaaaaardzo mało.Jedyne to co usłyszem o narodzinach Jezusa to było dzisiaj w Kościele.Cała ta komercja mnie coraz bardziej wkur... Ale co zrobic.A co do pogody to no fakt troszke lipa ,że nie ma śniegu , bo tak jakoś inaczej jest ://.Ale może jeszce przed świętami spadnie więc bądzmy dobrej myśli.Pozdrawiam
No trudno, żeby w reklamach było o Jezusie.. a kościół to w końcu prawidłowe miejsce...
Nie wszyscy są wierzący a obchodzą święta.. a komercja zawsze była i będzie..
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
no kazanie dzisiaj w Kosciele bylo naprawde dobre co do tych Swiąt. i przekonało mnie to, że nie trzeba nikomu kupi prezentu za 1000zł bo to sa swieta, wystarczy maly drobiazg, dobry uczynek, zachowywac sie milo dla tej osoby i czasem to bedzie lepszy prezent. I Świeta sa piekne, choc w wielu domach nie ma juz wspólnego spiewania kolęd, zapraszania rodziny, spaceru czy dzielenia się opłatkiem. Teraz każdy się cieszy tylko dlatego, że ma wolne, a nie że będzie Boże Narodzenie. Zróbmy coś dobrego w te Święta i przezyjmy je z radoscia , aby byly niezapomniane !
No trudno, żeby w reklamach było o Jezusie.. a kościół to w końcu prawidłowe miejsce...
Ej a o czym ma być przede wszystkim? Powinno to byc troszke zrównoważone a nie tylko mikołaj i mikołaj! A i jak niewierzący może obchodzic święta?To co on wtedy obchodzi
Ej a o czym ma być przede wszystkim? Powinno to byc troszke zrównoważone a nie tylko mikołaj i mikołaj! A i jak niewierzący może obchodzic święta?To co on wtedy obchodzi
zgadzam się nie tylko prezenty i upominki się liczna , co z pojedniem się ? co z poprawą samopoczucia związanego ze spędzeniem świąt z rodziną ?!
Niewierzący zdaje mi sie ,że obchodzą święta , ale nie idą w tych dniach do koscioła .
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763421532 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.