'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Robert Dymkowski radnym Szczecina !! - 13/11/2006 20:47
Szanuję Roberta, jednak On., R.M i krzystek (psia jego mać) zatrzymają Ptaszysko w tym mieście i będzie dalej zjebanie jak jest. wszyscy sobie będą dupy podcierać i się fascynować jak Ci nowi brazylijczycz pięknie utrzymują się przy piłce na własnej połowie. Burdel na kółkach
pozdrawiam bylego katechete z lo1 ktory sie takze do RM dostal
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
widać wykształcenie i inteligencja nie sa konieczne, by dostać sie na "stołek"...
wykształcenie ,inteligencja...powiem tak-posłuchałem sobie dzis naszego o hosanna ex-prezydenta. nie moge do tej pory wyjsc z podziwu jak taki muł mógł zostac prezydentem i co gorsza rzadzic nim 4 lata. gafy jakie popełniał i do jakiego stanu doprowadził miasto wystawia mu świadectwo najgorszego prezydenta miasta Szczecina w historii. Gosc nie potrafi sie wysłowic i juz sie nie dziwie czemu tak szczerze i ochoczo unikał mediów i wogóle zaszywał sie w swojej altance. kto by nie został prezydentek choc z dwojga złego jestem za Krzystkiem gorzej juz chyba być nie może ...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Robert Dymkowski radnym Szczecina !! - 14/11/2006 00:12
K.?buahahahaha
przeciez on jest głupi
pedofilia, bicie malych chlopcow, a wszystko w imie Boga i dobrych metod wychowawczych nie no wszystkie podobne mi roczniki pekna ze smiechu, to sie w bani nie miesci. Ten pan powaznie, powinien udac sie do lekarza psychoterapeuty, a nie na salony sie pcha. Rodzice wszystkich dzieciakow z wywiadowek w szoku wracali co ten typek nawijal.
a co do tematu prezydenta Sz-na, to jak jeszcze gdzies zobacze ta morde krzystka cos mnie strzeli.. i zapewne tacy wygrywaja :/
Piechota jak Piechota, przynajmniej nazwisko juz znane, zaden 26 latek z niedowaga i okularach po studiach zeszlorocznych z podniesiona glowka w chmurach, ktory w dupie byl i gowno widzial. Niestety takie sa prawa kampanii przedwyborczej i gdyby nie to, ze ryj krzystka widac niemal wszedzie na Szczecinie, malo ktory z was chcialby glosowac na niego. Nie sugeruje by glosowac na Piechote ale niestety wydaje mi sie, ze w tym biznesie nazwisko jest potrzebne jak i znajomosci aby cos dla Szczecina wypracowac. Po jurczyku gorzej byc i tak nie moze.
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Odp: Robert Dymkowski radnym Szczecina !! - 14/11/2006 00:57
A czy ktoś z was oglądał dziś Majewskiego. Tam bardzo dobrze pokazali jaki jest Krzystek niby to miał być żart, ale obnażył on prawde Krzystek jest nieśmiałym i lekko przestraszonym kondytatem na prezydenta. I jakoś nie chce mi się wierzyć że jak nim zostanie szybko nabierze pewnosci siebie. Pozatym porównując doświadczenie polityczne Krzystka i Piechoty. Porównując to do poziomu edukacji to Krzystek jest w Liceum zato Piechota już dawno skończył studia wyższe...
Pozatym porównując doświadczenie polityczne Krzystka i Piechoty. Porównując to do poziomu edukacji to Krzystek jest w Liceum zato Piechota już dawno skończył studia wyższe...
może jest w tym troche prawdy.. ale porównując kandydatów Krzystek, Piechota, Lubińska.. to zostaje tylko Krzystek.. ja na komucha Piechote głosować nie mam zamiaru.. Lubińska.. nie ujmując jej nic nie mam zaufania do kobiet na stołkach.. i zostaje Krzystek którego jedynym mocnym plusem jest fakt iż jest z ramienia PO (dodam sympatykiem PO a nie członkiem..)
przy głosowaniu zapamiętałbym sobie jedną rzecz na twoim miejscu Piechota= PZPR..
Odp: Robert Dymkowski radnym Szczecina !! - 14/11/2006 12:40
Mick masz 18 lat, pierwsze wybory w których możesz głosować, powiedz co Ty możesz wiedzieć o PZPR? Czy sugerujesz sie wypowiedziami domowników/znajomych/rodziny? Bo troszke ostro formułujesz swoje opinie.
Ostatnio edytowany przez: Sadu, 14 listopada 2006, 12:53 [2 raz(y)]
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Pozatym porównując doświadczenie polityczne Krzystka i Piechoty. Porównując to do poziomu edukacji to Krzystek jest w Liceum zato Piechota już dawno skończył studia wyższe...
może jest w tym troche prawdy.. ale porównując kandydatów Krzystek, Piechota, Lubińska.. to zostaje tylko Krzystek.. ja na komucha Piechote głosować nie mam zamiaru.. Lubińska.. nie ujmując jej nic nie mam zaufania do kobiet na stołkach.. i zostaje Krzystek którego jedynym mocnym plusem jest fakt iż jest z ramienia PO (dodam sympatykiem PO a nie członkiem..)
przy głosowaniu zapamiętałbym sobie jedną rzecz na twoim miejscu Piechota= PZPR..
Mick nawet jeśli kiedyś był, co ztego. Widać krótko na świecie żyjesz, w życiu zmienia się poglądy nieraz sytuacja zmusza do ich zmian. Ale nie o tym chcialem... ja nie będe nikogo skreślał tylko dlatego że był w jakiejś parti albo nie był. Patrze na to co może zrobić dla Szczecina jakim jest człowiekiem bo to przedewszystkim jest istotne!
Odp: Robert Dymkowski radnym Szczecina !! - 14/11/2006 14:44
Sadu, Żyleta: napewno macie racje że za krótko żyje żeby pamiętać to.. ale nie idąc torem komuny pójdźmy innym.. co zrobił Piechota jako minister gospodarki w rządzie Millera? z moich źródeł (chodźby to mielibyć rodzice/znajomi/nauczyciele, a nie są) wynika iż nic specjalnego nie osiągnął.. a to już nie jest daleka przeszłość, nie sadze aby jego poglądy zmieniały sie tak często w tak krotkim czasie. Chyba że sugerujecie iż sie zmieniają co 4 lata. Poprawcie mnie jeżeli "znowu" napisałem coś nie zgodnego z obecną sytuacją, chętnie sie czegoś naucze pozdr
w tym biznesie nazwisko jest potrzebne jak i znajomosci aby cos dla Szczecina wypracowac
Coś Pan Piechota niewiele korzystał z tych znajomości, będąc ministrem gospodarki, oraz podczas pracy w tym ministerstwie... a gdzie jeśli nie tam mógł najlepiej się wykazać, pomagając naszemu regionowi??
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763426244 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.