Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Pro Evolution Soccer 6 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Stachura
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7128 dni

Pro Evolution Soccer 6 - 28/10/2006 12:06
Siemanko mam taką małą prośbe czy nie miałby ktoś może cracka do tej gierki lub jakiegoś programu którym można by uruchomić tą gierkę ???

tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 28/10/2006 13:26

Kali napisał:  
Siemanko mam taką małą prośbe czy nie miałby ktoś może cracka do tej gierki lub jakiegoś programu którym można by uruchomić tą gierkę ???

poczytaj sobie na necie jakich programow sie uzywa. w wiekszosci przypadkow trzeba wrzucic w alcohol i pozniej sd4hide albo sfnightmare'm. nie wiem jakie w pro maja zabezpieczenie. a crack wyszedl juz od grupy reloaded na torrentach - wystarczy poszukac chwile

100% PD
MN
Kibic
Na forum od 7716 dni

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 28/10/2006 13:34
http://rapidshare.com/files/927816/Pro.Evolution.Soccer.6.cr_ck.reloaded.rar

Stachura
Kibic
Na forum od 7128 dni

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 28/10/2006 13:49
Dzięki za odp. znalazłem cracka na gamecopyworld giera zajebista tylko coś mi sięwydaje że mam wersję na ps2 ale jednak działa na PC.

Daro81
Kibic
Na forum od 8107 dni

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 28/10/2006 14:32

Kali napisał:  
Dzięki za odp. znalazłem cracka na gamecopyworld giera zajebista tylko coś mi sięwydaje że mam wersję na ps2 ale jednak działa na PC.

Po czym tak wnioskujesz?

Dobre :)

Jay-J
Kibic
Na forum od 8346 dni

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 28/10/2006 14:40
To sciaganie ciagnie sie jak krew z nosa, ustawilem 3 torrenty i po nocy: jeden w ogole nie ruszyl, drugi 0,2% a trzeci 20% :/ A juz chcialem w ten weekend se pograc, a musieli ta premiere przesunac :/

Obrazek gif wstawiony na forum
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 28/10/2006 15:08
z tego co czytalem na necie to te wersje PESa ktore sa na necie sa niedorobione - polska wersja bez polskich znakow i zjebany komentarz. polska wersja pelnosprawna ma byc 9 listopada chyba, ja sobie do tego czasu poczekam chociaz na polskim komencie nie specjalnie mi zalezy - teraz jakbym to sciagnal to bym totalnie na studia zlal juz:P

100% PD
Jay-J
Kibic
Na forum od 8346 dni

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 28/10/2006 22:30
Polskich znakow nie ma tylko w niektorych miejscach. Do tego komentarz jest cienki (Kolton trzyma poziom, ale Borek to horror, zupelnie jak nie on - cicho mowi i bez sensu). Mama nadzieje, ze rzeczywiscie cos poprawia poza literowkami, choc watpie... mieli na to duzo czasu.

Piona!
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 28/10/2006 23:17

Jay-J napisał:  
Do tego komentarz jest cienki (Kolton trzyma poziom, ale Borek to horror, zupelnie jak nie on - cicho mowi i bez sensu).

Dałbys rade zrzucic probke tego komentarza jakos? Mam zamiar kupic w dniu premiery oryginała, ale nie wiem czy jest sens dawac 130zł za beznadziejny komentarz.

Daro81
Kibic
Na forum od 8107 dni

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 28/10/2006 23:23

Klakier_ napisał:  

Jay-J napisał:  
Do tego komentarz jest cienki (Kolton trzyma poziom, ale Borek to horror, zupelnie jak nie on - cicho mowi i bez sensu).

Dałbys rade zrzucic probke tego komentarza jakos? Mam zamiar kupic w dniu premiery oryginała, ale nie wiem czy jest sens dawac 130zł za beznadziejny komentarz.

Wejdz na issonline.pl, na forum jest temat PES6 i tam gdzies ktos wrzucal jakies probki, musisz poszukac. A komentarz slabiutki, Borek gada tak ze mozna przysnac..
Kupic specjalnie zeby byl polski komentarz to sie nie oplaca, kupic zeby pograc online to tak.

Jay-J
Kibic
Na forum od 8346 dni

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 29/10/2006 07:54

polako_81 napisał:  
Coraz bardziej jebia ta gre.. myslalem ze po katastrofalnej 5 wyjdzie cos lepszego ale teraz to juz jest to samo co fifa.

Pes 4 jak narazie dominuje i napewno przez najblizszy rok bedzie najlepsza gra.

FIFA co rok jest ta sama gra, a PES sie co rok zmienia tak, ze trzeba sie tej gry uczyc na nowo. Na poczatku tez narzekalem na 5, ciezko sie bylo przystosowac, byla wolna... ale ostatnio jak probowalem grac w 4 to juz sie nie dalo. Teraz trzeba sie przystosowac do 6, a na pierwszy rzut oka widac ze gra ma swoj urok... pilka jest bardziej nowoczesna, duzy pressing, juz tak latwo sie nie klei do nogi. Jest trudniejsza, ale jest inna...

pchela
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 30/10/2006 19:35

polako_81 napisał:  
ale 4 nic nie przebije i zawsze bede w nia grac.. codziennie wieczorami gram z kolegami po kilka godzin i jakos nikt niechce grac w 5 ani 6. a moji koledzy sa bardzo zaawansowanymi fanatykami tej gry tak jak ja :)

Dokładnie mam podobne zdanie:D . Lecz nie grałem jesze w 6 wiec nie wiem co się po tej wersji spodziewać.

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
kus
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 30/10/2006 20:48
polako_81 mowisz ze 6 podjezdza pod fife to nie wiem jak w takim razie okreslic 4. Prosta gra, najprostsza czesc w jaka gralem. Kupilem nawet oryginala na konsole czego do dzis zaluje ;/. Mi sie tam calkiem podoba szosteczka, napewno jest lepsza niz pes5 o 4 nie wspomne. Nie wiem czy grales w starsze wersje na psx'a jak iss pro evo 2 badz winning eleven 2002 (w tego mozna grac przez neta za pomoca emu, ktos zainteresowany to prosze na gg ktore jest w profilu:)). Tam to dopiero byl gameplay i duze znaczenie ma taktyka. A jak ktos gra w fife to niech sie nie udziela w tym temacie bo gowno wie o symulatorach pilki noznej... ;]

PS. Gralem przedwczoraj w Polska wersje ktora mozna znalezc na torrentach. Beznadziejny komentarz, smiem twierdzic, ze jeszcze gorszy niz Szpaka i Szarana w pipie.

pchela
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 02/11/2006 12:25
Od wczoraj mam Pesa 6 i powiem , że jestem nawet mile zaskoczony!na pewno ta wersja jest lepsza i to zdecydowanie od 5 i możliwe , że i od czwórki.Miło i przyjemnie się gra , doszło pare zmian i to na plus.Fajna jest wersja po polsku.Fakt , że może ten komentarz Borka i Kołtonia nie jest zbyt porywczy :D , ale ujdzie!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
kus
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 02/11/2006 16:12
Wiesz polako_81 jakiekolwiek inne turnieje niz Twoje z kolegami beda rozgrywane na pes6 ;] Premiera zostala po raz kolejny przesunieta na conajmniej 10 listopada. Co chca naprawic to napewno polskie znaki ale i kraza plotki ze ma byc lepszy komentarz niz w tej wersji ktora mozna znalezc juz teraz na internecie. Na ile okaze sie to prawda zobaczymy ;]

pisalem w poprzednim poscie o Winning Eleven 2002, nie chcialby ktos zmierzyc sie online w ta stara ale jara gierke ;]?

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7703 dni

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 02/11/2006 16:17
Moglby ktos jeszcze raz wkleic cracka bo ten co dal Messi mi nie dziala

msc.
Kibic
Na forum od 7226 dni

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 05/11/2006 21:53
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/proevolutionsoccer6.shtml

dziś go ściagałem więc jest all ok :)

No a Pes6 jak dla mnie nawet niezły, narazie 5 wydaje mi się lepsza ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia.
Napewno jest inny niz poprzednik. Komentarz do dupy ... pomijając fakt że borek gada jakby komentował wyscigi zółwiów to wogóle często jest tak że mówią zupełnie odwrotnie do tego co się dzieje na boisku np. podaje ponad glowami obroncow (kiedy pilka podana jest po ziemi)

Ostatnio edytowany przez: msc., 5 listopada 2006, 21:59 [2 raz(y)]

Scarface
Kibic
Na forum od 7756 dni

*

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 11/01/2007 18:01
Miesiąc czekania w peorderze potem premiera odkładana 10 razy bodajże o miesiąc potem 2 tygodnie drogą pocztową do Szczecina potem ponad 2 miesiące na wyspy i doczekałem sie polskiego komentarza, który załamał mnie kompletnie teksty mało trafione do gry, brzmi to jak syntezator mowy bez płynności tempa i wogóle jest do kitu a swoją drogą to ciekawy jestem jak brzmi komentarz po brazylijsku, argeńtyńsku czy chińsku to dopiero musi być jaaazada.

Ostatnio edytowany przez: Scarface, 12 stycznia 2007, 00:03 [1 raz(y)]

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
GRZ
Kibic
Na forum od 8206 dni

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 03/02/2007 21:01
Instalowal ktos moze superpatcha do pes'a 6? Bo mam problem mianowicie caly czas gram na stadionie Napoli i zolta pilka nike.. Wie ktos co zrobilem zle? (w kits serwerze nacisnalem setup i instal)

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Pro Evolution Soccer 6 - 03/02/2007 21:14
do pesa 6 nie instalowalem patcha ale pamietam ze w pes5 jak sie instalowalo to w tym programiku patchowym byly rubryki w ktorych sie ustawialo domyslny stadion i pilke. jezeli to podobny patch to ustaw na random i powinno byc ok;)

100% PD
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763404946 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005