Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
LeOnik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8893 dni

HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 04/10/2006 18:12
W zwiazku z tym ze zglaszamy zespol do rozgrywek ligowych na HALPie poszukujemy:
- obronce - mile widziane dobre warunki fizyczne oraz przeszlosc pilkarska ( NIEKONIECZNIE )
- bramkarza

Prosze dane przeslac na [email protected]:
Imie i nazwisko
Rok urodzenia
Wzrost/Waga
Ew. kluby w ktorym grales

Pozdrawiam

P.S. Wpisowe oczywiscie w granicach 60-70 PLN.

Veni, vidi, vici
U84%
RM
...MKS...
Kibic
Na forum od 7156 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 04/10/2006 18:30
nikt nie bedzie chciał grac z Tobą:P:D

Jarasija
Kibic
Na forum od 8712 dni

*

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 04/10/2006 18:35
Jeśli resztę drużyny stanowią Ci o których myśle to niedługo będziesz musiał szukać ich następców rotfl

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
...MKS...
Kibic
Na forum od 7156 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 04/10/2006 19:11
eeee damy rade to będzie drużyna na 1 lige:P

LeOnik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 04/10/2006 20:15
A juz dostalem interesujace 3 propozycje ;)

Veni, vidi, vici
U84%
RM
slawek8182
Kibic
Na forum od 6985 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 04/10/2006 21:32
Leonik------>No prosze czyz to nie Adam Dziki, człowiek fałszywy, który wystawia ludzi do wiatru i ty chcesz grac na halpie? Czlowieku liczę na to ze nie pograsz, bo jestes oszustem, ktory cos obiecuje i co? Wypina sie na ludzi, rzuca slowami na wiatr, kłamie, kłamie, kłamie. I to obrałem w najdelikatniejsze słowa jak mogłem. Liczę takze na to, ze nikt nie usunie tego postu, gdyz jest napisany zgodnie z Zasadami pisania wypowiedzi, jesli ktos ma zatsrzezenia na każde odpowiem.

Jarek słowko do Ciebie-->Mam nadzieje ze ludzie, którzy maja zamiar grać z Dzikim są inteligentni i nie dadza sobie robic wody z mózgu co mowi Leonik Adam Dziki ksywa "kłamca" mam dowody wypowiedzi, kazdy kto by chcial moge udostepnic, poznacie całego Adama Dzikiego.

Teraz słowko na koniec do Dzikiego: Dałeś ciała i przegiąłeś, ukrywasz sie? Do czasu, bo Cie obije jak Cie zobacze, bo zrobiles mnie w niezlego h***

sicinialdo
Kibic
Na forum od 6985 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 04/10/2006 21:34
buhahaha dostalem wlasnie linka od znajomego. Widze ze Dzikus bierze sie za tworzenie ekipy na halpa <hahaha> ciekawa sprawa w fc brzuchach go nie chcieli (Gospodarek najezdzal na niego rowno :D ) w elewatorze mu podziekowali za gre po polowie sezonu w csl z niego brehtali chcial grac w Pogodnie u Waldiego to go wybrehtalismy potem gral u Olszewskiego w bandytach cale pol sezonu do puki go nei wyjebali :D dla kp sztorm ktory jest 3 od konca w 3 lidze byl za slaby na koniec trafil do rezerw bandytow w ktorych strzelil jako napastnik az 1 bramke <wow> hmmm ciekawa sprawa nawet ich ramkarz ma wiecej <hahaha> wiesz co dziki halp tworzy 4 lige zastanow sie zeby tam sprobowac swoich sil :D

Safe
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 04/10/2006 21:35
Wg. Ciebie szuka ludzi, zeby wziasc kase i Cya? : P nie wydaje mi sie..
PS Co Ci zrobil takiego? ; p

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
slawek8182
Kibic
Na forum od 6985 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 04/10/2006 21:40

KloceK napisał:  
Wg. Ciebie szuka ludzi, zeby wziasc kase i Cya? : P nie wydaje mi sie..
PS Co Ci zrobil takiego? ; p

Nie wiem co chce zrobic, ma poryty gar to jest pewne, grał w Elewatorze i co grał? Gówno grał, kopał sie w czoło, to ja go tam sciągnąłem, ja go broniłem by jeszcze mu dawać szanse, zagral jeden bardzo dobry mecz, a reszte dno, do dzis przez 2 lata sie podnieca tym meczem. Bzdeczył po każdym meczu ze jest najlepszy, zakładał dwa numery gg i pisał z jednego do ludzi z halpu, ze ze Elewator wygral 4:3 a on mial 1 gol i 3 asysty co było gówno prawda!! A potem pytal sie ze swojego gadu tychże ludzi jak tam adam Dziki grał...to jakis fanatyk, czlowiek który chyba stracil kontakt z rzeczywistoscia, pomieszalo sie mu w tym globusie.

arty
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 04/10/2006 21:51
Leonik = Dziki, wielki LOL, przecież to wspaniały ex napastnik rezerw bandytów co strzelił przypadkiem 1-bramkę, brechtany przez 80% zawodników grających tam ( szczególnie przez Pogoń.v.pl czyli kp sztorm) ...
Adam taka rada dla Ciebie odpuść sobie już halp bo to raz, że sa za wysokie progi dla Ciebie ( nawet 4 liga !) a dwa, że jesteś tam już spalony ...
cya :)

slawek8182
Kibic
Na forum od 6985 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 04/10/2006 21:56

arty napisał:  

Adam taka rada dla Ciebie odpuść sobie już halp bo to raz, że sa za wysokie progi dla Ciebie ( nawet 4 liga !) a dwa, że jesteś tam już spalony ...
cya :)

Spalony to jest wszędzie...ja tego dopilnuje!! NIE DLA KLAMCÓW I OSZUSTÓW !!!!!!!!!!

chtwo
Kibic
Na forum od 7291 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 04/10/2006 22:15

Jarek napisał:  
Jeśli resztę drużyny stanowią Ci o których myśle to niedługo będziesz musiał szukać ich następców rotfl

Bandyckie życie... ;) NostraJarusie wezmiemy cię na masażyste ;) szykuj sie ;)

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów
chtwo
Kibic
Na forum od 7291 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 04/10/2006 22:19

slawek8182 napisał:  
Leonik------>No prosze czyz to nie Adam Dziki, człowiek fałszywy, który wystawia ludzi do wiatru i ty chcesz grac na halpie? Czlowieku liczę na to ze nie pograsz, bo jestes oszustem, ktory cos obiecuje i co? Wypina sie na ludzi, rzuca slowami na wiatr, kłamie, kłamie, kłamie. I to obrałem w najdelikatniejsze słowa jak mogłem. Liczę takze na to, ze nikt nie usunie tego postu, gdyz jest napisany zgodnie z Zasadami pisania wypowiedzi, jesli ktos ma zatsrzezenia na każde odpowiem.

Jarek słowko do Ciebie-->Mam nadzieje ze ludzie, którzy maja zamiar grać z Dzikim są inteligentni i nie dadza sobie robic wody z mózgu co mowi Leonik Adam Dziki ksywa "kłamca" mam dowody wypowiedzi, kazdy kto by chcial moge udostepnic, poznacie całego Adama Dzikiego.

Teraz słowko na koniec do Dzikiego: Dałeś ciała i przegiąłeś, ukrywasz sie? Do czasu, bo Cie obije jak Cie zobacze, bo zrobiles mnie w niezlego h***

jesli chodzi o niego to zbyt dlugo go znamy(ja i kilku chlopakow z tego forum);) zeby dac sie robic w bambuko,poza tym zgodze sie-on ma swoj świat ale mimo to da sie z nim jakos jeszcze żyć chociaz niepowiem te jego zagrania potrafią nie jednego wyprowadzic z rownowagi...pozdrawiam

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów
LeOnik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 04/10/2006 22:28
heh, po pierwsze - bez komentarza to ze ktos chcial ode mnie pozyczyc 150zl to ja przepraszam ale niestety nie dostalem tyle kasy na tyle ile liczylem :) coz.. moze i dalem Cie wciagnac w bagno ale to nie moja wina.. i nawet w ogole nie obiecalem ;) wiem, wiem ze juz zaczynasz gadac.. ze tylko jeden dobry mecz ;) heh.. poprostu sie wnerwiles.. i poprostu zaczynasz wolac o pomste do nieba ;) a czy ja napisalem ze dobrze gralem w bandytach ? a wrecz preciwnie i jak dalo zauwazyc - dobrowolnie zrezygnowalem z dalszej gry z czego wynika moja nieobecnosc w dalszych meczach ;) i tyle... i powtarzam nie obiecalem ale takie zycie ze poprostu nie moglem i tyle..

Veni, vidi, vici
U84%
RM
slawek8182
Kibic
Na forum od 6985 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 04/10/2006 23:00

LeOnik napisał:  
heh, po pierwsze - bez komentarza to ze ktos chcial ode mnie pozyczyc 150zl to ja przepraszam ale niestety nie dostalem tyle kasy na tyle ile liczylem :) coz.. moze i dalem Cie wciagnac w bagno ale to nie moja wina.. i nawet w ogole nie obiecalem ;) wiem, wiem ze juz zaczynasz gadac.. ze tylko jeden dobry mecz ;) heh.. poprostu sie wnerwiles.. i poprostu zaczynasz wolac o pomste do nieba ;) a czy ja napisalem ze dobrze gralem w bandytach ? a wrecz preciwnie i jak dalo zauwazyc - dobrowolnie zrezygnowalem z dalszej gry z czego wynika moja nieobecnosc w dalszych meczach ;) i tyle... i powtarzam nie obiecalem ale takie zycie ze poprostu nie moglem i tyle..

Dziki ty sie prosisz dostac w pysk za 4 pierwsze zdania, bo są skierowane w moją stronę...co ty tu ględzisz, pijany jestes? Człowieku ogarnij sie, nie dostales? Co to za kity, co to za pozyczki? Co ty stary puszki zbierasz? I czemuz to zablokowales mnie na gg, prawda boli co? A to dopiero początek !! Ale ty masz zrytą psychę, jakos nie widze bym wolal o pomste do nieba...tylko sie pytam: GDZIE JEST SZMAL?????????? I przestan mi pisac ze tyle nie dostales, albo ze wydales na dentyste, 450zl hmm? To co ty tam wstawiles...złote zęby? Gdzie jest szmal??????? Złom zamknięty????????? Kazdy sie zastanowi czmeu akurat tutaj, powie a idźcie to pisać tam bądź tam, jednakze "pacan" Dziki, nie odpisuje an gg, na telefony jest głuchy, wiec niby gdzie mam go scigać? Chyba ze u dentysty!!!!!!!!!

LeOnik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 04/10/2006 23:05

slawek8182 napisał:  

LeOnik napisał:  

Dziki ty sie prosisz dostac w pysk za 4 pierwsze zdania, bo są skierowane w moją stronę...co ty tu ględzisz, pijany jestes? Człowieku ogarnij sie, nie dostales? Co to za kity, co to za pozyczki? Co ty stary puszki zbierasz? I czemuz to zablokowales mnie na gg, prawda boli co? A to dopiero początek !! Ale ty masz zrytą psychę, jakos nie widze bym wolal o pomste do nieba...tylko sie pytam: GDZIE JEST SZMAL?????????? I przestan mi pisac ze tyle nie dostales, albo ze wydales na dentyste, 450zl hmm? To co ty tam wstawiles...złote zęby? Gdzie jest szmal??????? Złom zamknięty????????? Kazdy sie zastanowi czmeu akurat tutaj, powie a idźcie to pisać tam bądź tam, jednakze "pacan" Dziki, nie odpisuje an gg, na telefony jest głuchy, wiec niby gdzie mam go scigać? Chyba ze u dentysty!!!!!!!!!

gdzie jest SZMAL??????? czy ja TOBIE WISZE !?!?!? HOOHOOHOHO ! CZY JA TOBIE OBIECYWALEM ? HOHOHOHO :) Widac jak jestes zdesperowany :( Mimo ze liczyles na mnie.. to i tak mi przykro.. niestety.. jol a zablokowalem Cie na GG bo zaczales byc marudny :)

Veni, vidi, vici
U84%
RM
slawek8182
Kibic
Na forum od 6985 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 04/10/2006 23:13

LeOnik napisał:  

gdzie jest SZMAL??????? czy ja TOBIE WISZE !?!?!? HOOHOOHOHO ! CZY JA TOBIE OBIECYWALEM ? HOHOHOHO :) Widac jak jestes zdesperowany :( Mimo ze liczyles na mnie.. to i tak mi przykro.. niestety.. jol a zablokowalem Cie na GG bo zaczales byc marudny :)

HOHOHOHOHO...czy ty masz krzywy zgryz? Bo nie czaje tego HOHOHOHOHO...czlowieku ja jestem zdesperowany? Gdybym byl zdesperowany, to mialbys wizytę u weterynarza. No i nadal nie widze kasy...warto dodac ze kiedy sie umowilismy na telefon sobotni, to Adma Dziki wielki Kolega, kiedy ja czekałem w domu co robił? Bawil sie na baletach...normalnie zajebiscie, widac jakim jestesm czlowiekiem, a to ze bylem marudny to juz Ci pokazalem na gg jak bardzo sie pogubiles, myslisz dni, godziny...szkoda ze mnie zablokowales bo nie skonczylem jeszcze do Ciebie pisac, ale to dobrze ze tutaj piszę, przynajmniej inni sie dowiedzą ze wystawiasz ludzi, chowasz sie, kłamiesz jak cholera, jak dla mnie jestes skonczony, ciekawi mnie czy gdyby nie to ze dzis jestem an tym forum czy byś do mnie sie odezwal na gg, badz opisal na sms? Odpowiedz brzmi NIE, gdyz byles na gg, czytales smsy i co? Miales to gdzies!! Tak własnie traktujesz ludzi!!

LeOnik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 04/10/2006 23:17

slawek8182 napisał:  

LeOnik napisał:  

HOHOHOHOHO...czy ty masz krzywy zgryz? Bo nie czaje tego HOHOHOHOHO...czlowieku ja jestem zdesperowany? Gdybym byl zdesperowany, to mialbys wizytę u weterynarza. No i nadal nie widze kasy...warto dodac ze kiedy sie umowilismy na telefon sobotni, to Adma Dziki wielki Kolega, kiedy ja czekałem w domu co robił? Bawil sie na baletach...normalnie zajebiscie, widac jakim jestesm czlowiekiem, a to ze bylem marudny to juz Ci pokazalem na gg jak bardzo sie pogubiles, myslisz dni, godziny...szkoda ze mnie zablokowales bo nie skonczylem jeszcze do Ciebie pisac, ale to dobrze ze tutaj piszę, przynajmniej inni sie dowiedzą ze wystawiasz ludzi, chowasz sie, kłamiesz jak cholera, jak dla mnie jestes skonczony, ciekawi mnie czy gdyby nie to ze dzis jestem an tym forum czy byś do mnie sie odezwal na gg, badz opisal na sms? Odpowiedz brzmi NIE, gdyz byles na gg, czytales smsy i co? Miales to gdzies!! Tak własnie traktujesz ludzi!!

to nie jest CZAT :) po drugie moi blizsi znajomi wiedza o tym jaki ja jestem i to jest najwazniejsze.. coz.. nie chce dokanczac sprawy.. bo nie ma sensu.. i dalej rob taka "siare" - mi to naprawde nie przeszkadza.. serio.. a traktowalem tak.. bo bylem bezsilny NIEOBOWIAZKOWO i taka moja natura ze trudno bylo komus odmowic a chcialem NIBY jak najlepiej.. coz.. taki JUZ JESTEM.. i na to akurat nic nie poradze i to jest MOJA WADA i tyle.. przynajmniej mam swoich bliskich ktorzy mnie znaja pare lat.. i mnie zaakceptowali.. i tyle.. a admin i tak usunie ten temat.. bo to jest zupelnie OFFTOPIC.

Pozdrawiam.

Veni, vidi, vici
U84%
RM
Devs
Kibic
Na forum od 6984 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 05/10/2006 00:46
tylko przypadkiem nie uwierzcie mu ze sam zrezygnowal z wystepow w rezerwach Bandytow :) jeszcze w tym tygodniu na stronie halpa w skladach znajdzie sie informacja "odeszli: Dziki" po za tym gra w halpie w rezerwach bandytow kosztowala kazdy sie zrzucil tylko jedna osoba juz od 3 miesiecy mi kasy za gre nie przynosi zgadnijcie o kim mowa :D

Jarasija
Kibic
Na forum od 8712 dni

*

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 05/10/2006 07:42
Nie mam za bardzo czasu czytac tego powyższego, ale nie zadzierajcie z panem De. bo jak sie nachleje to jest grozny, a po szybkim "rzucie okiem" na powyzsze jego wpisy widac ze juz nie jedno pol litra ma za sobą hihi Generalnie slawek8182 moglby sie opanowac i nie walic osobistymi danymi na ogolnym forum, nawet jeśli De. poleciał w kulki.

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763426241 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005