Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Kara śmierci dla pedofilów! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
elo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7564 dni

Kara śmierci dla pedofilów! - 07/08/2006 22:39
Jeżeli jesteś za przywróceniem kary śmierci wobec morderców-pedofilów, zbierz podpisy, zanieś lub prześlij je na adres:

Biuro Zachodniopomorskiego Okręgu LPR
ul. Śląska 8/10
70-432 Szczecin

Poniżej linka na druk wniosku o rozpisanie referendum.

referendum

Czy można przykleić ten temat na jakieś 2 tygodnie?

Obrazek jpg wstawiony na forum
IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 08/08/2006 00:56
Tak niech ten temat zostanie przeklejony. Ja w 100 % to popieram i mysle ze niejedna osoba to poprze - ci co sa za karą śmierci będą mieli szanse wykazać się realnie swoją inicjatywą przynosząc podpisy do biura LPR i wspierając tym samym akcje.

FCS 1948
Kibic
Na forum od 7117 dni

*

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 08/08/2006 10:35
Strona ukazująca rzekome dobre strony pedofilii "Mały Książe" znów powróciła do sieci.

STOP PEDOFILOM!!!

"Dobra strona pedofilii i dziecięcej seksualności" - takimi słowami wita nas witryna internetowa poświecona pedofilii.

http://www.daretospeak.net/pages/maly-ksiaze/

Strona, która na wnioski internautów a także społeczeństwa niedawno została usunięta, znów powróciła.
Informacja ta zszokowała nie tylko internautów ale także społeczeństwo.
Ostatnimi czasy w prasie, telewizji wciąż mówi się o haniebnych wyczynach pedofili, dlaczego więc strona będąca jawnym motywem propagandowym ze strony pedofili ma prawo bytu i jest wszem i wobec dostepna w sieci www?

Czy nasze dzieci chcąc niechcąc mając dostęp do internetu musza byc skazane na zło wymierzone prosto w nich?

Czy nawet teraz zyjąc w kraju gdzie pedofilia jest zjawiskiem zakazanym a mimo wszystko częstym i do tego jawnym musimy obawiać sie o nasze dzieci już nie tylko na ulicy a także w wirtualnym świecie?
Czy bezkarność twórców tej strony bedącej przestepstwem w świetle prawa polskiego będzie miała wreszcie swój kres?
Kiedy władze zrobia definitywny porządek jeśli chodzi o sprawe promowania pedofilii?

Dla nas to oczywiste - Za pedofilię morderstwa i gwałty jest tylko jedna kara- Kara śmierci!!!

Tylko Pogoń !
Frz
Kibic
Na forum od 8828 dni

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 08/08/2006 10:53
Ja jestem oczywiście za karą śmierci dla tych gnoji ale takie petycje ani inne działania nic nie dadzą,nie zezwoli na to UE.A szkoda

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Bzyku
Kibic
Na forum od 7827 dni

*

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 08/08/2006 11:18
a dlaczego tylko pedofile?

a co z seryjnymi mordercami, bestialskimi zbrodniarzami i innymi indywiduami?

Zresztą nie oszukujmy się - to nic nie da - UE nie pozwoli.

IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 08/08/2006 11:44

Bzyku napisał:  
a dlaczego tylko pedofile?

a co z seryjnymi mordercami, bestialskimi zbrodniarzami i innymi indywiduami?

Zresztą nie oszukujmy się - to nic nie da - UE nie pozwoli.

To zrob formularz, i zbierz 100 tyś. podpisów za karą śmierci dla seryjnych morderców itd. Chętnie się podpisze pod tym. Takie gadanie że to nic nie da jest śmieszne. Na takich inicjatywach właśnie polega polityka małych kroków, niby wydaje się że nic nieosiągniemy, bo być może ze względu na UE nic się nie da zrobić, ale po pewnym czasie i tak dopniemy swojego, nawet jesli to ma być za 10 lat. Taką sama polityke stosują homoseksualiści w dążeniu do legalizacji zwiazków partnerskich, niby nic nieosiągneli w naszym konserwatywnym państwie, ale za jakiś czas zobaczycie że też wywalczą swoje, no chyba ze w tym, państwie będzie rządziło LPR to co innego. Zbierajcie podpisy i tyle - bez zbędnego gadania.

tarpan
Kibic
Na forum od 7914 dni

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 08/08/2006 12:36
A po co kara śmierci? A niech siedzą w pierdlu na dożywocie,na roboty ciężkie posyłać a wieczorem niech inni więźniowie robią z nich żony, jak ich w dupsko zapinać codzienie bedą to im się żyć samym odechce. Kara śmierci to zbyt łatwa droga do odkupienia swoich zboczeń.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8494 dni

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 08/08/2006 13:16

tarpan napisał:  
A po co kara śmierci? A niech siedzą w pierdlu na dożywocie,na roboty ciężkie posyłać a wieczorem niech inni więźniowie robią z nich żony, jak ich w dupsko zapinać codzienie bedą to im się żyć samym odechce. Kara śmierci to zbyt łatwa droga do odkupienia swoich zboczeń.

to juz nie te czasy... :)

Po życia kres!
Gregor
Kibic
Na forum od 7428 dni

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 08/08/2006 14:25
Ten pomysł lpr-u typowy pod publiczkę i wiadomo, że nie ma szans powodzenia a poza tym to pedofile i tak mają mocno przejebane w więzieniach więc długoletnie kary pozbawienia wolności to chyba najlepsze rozwiązanie.

Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
Jarasija
Kibic
Na forum od 8712 dni

*

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 08/08/2006 15:02

tarpan napisał:  

Ja tam polityką się nie zajmuję i prawde mówiąc jest mi całkowicie obca, ale co do pedofiłow to jestem ZA tym, żeby zsyłac ich do kostnicy, tarpan pytasz "po co kara śmierci" - a choćby po to, żeby państwo nie musiało za nasze pieniądze utrzymywać tych popaprańców i takie ewentualnie "ścięcie głowki" powstrzymalo by innych od robienia tych okropności, albo dalo by im do zrozumienia, bo jak narazie to ich karzą, później wypuszczaja a oni dalej robią to samo i coraz gorsze numery... tyle bo jeszcze ktoś pomyśli ze politykuje :P

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Shivan
Kibic
Na forum od 8481 dni

**

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 08/08/2006 16:41
Oczywiscie popieram.

Wykopmy pedofili i pedalow z naszego kraju.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
M_1948
Kibic
Na forum od 7096 dni

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 08/08/2006 17:24
Kolo Radisona jakies podpisy zbierali dzis na temat własnie pedofilów !

''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
NR
Kibic
Na forum od 7240 dni

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 08/08/2006 22:36
Ja tez oczwiscie jestem za, a co do ciaglych wypowiedzi ze unia nie pozwoli to z tego co mi wiadomo prawo uni nie zabrania kary smierci, oczywiscie jakies pedaly beda sie burzyly, ale przeciez nie mozemy sie ich bac, w koncu jak wytniemu paru zwyrodnialcow to nic nam nie moga specjalnie zrobic.

Życie i śmierć dla Narodu!
Kapitan Baton
*zablokowany
Na forum od 7041 dni

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 09/08/2006 12:19
I like to move it !!! Cisza!!!! Pedałki są w porzo !!! wiem cos o tym !!!

Bzyku
Kibic
Na forum od 7827 dni

*

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 09/08/2006 13:30

Shivan napisał:  
Oczywiscie popieram.

Wykopmy pedofili i pedalow z naszego kraju.

to nie prościej było by podstawić kilka autokarów do Holandii?

Marcin_
Kibic
Na forum od 8104 dni

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 09/08/2006 14:12
A ja jestem przeciw karze smierci. Niech trafiaja do wiezien, i tam niech gnija. Przeciez smierc jest najlepszym wyjsciem dla nich, a tak beda mieli wiadro z dupy, wpierdol itd. Zapewne wiekszosc osob sie nie zgodi, ale takie jest moje zdanie.

tarpan
Kibic
Na forum od 7914 dni

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 09/08/2006 14:48
Pamiętajcie ludzie, że nie wielkość wyroku decyduje o tym że przestępca lub zwyrodnialec jakiś, będzie się go bał, tylko nie uchroność poniesienia konsekwencji decyduje o tym że człowiek boi się popełnić jakieś przestępstwo. Moim zdaniem trzeba raczej popracować nad większą mobilnością sądów, prokuratur oraz policji w celu zwalczanie wszelkich zboczeń.
Mówię nie karze śmierć bo to za prosta droga do odkupienia winy.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
MzP
Kibic
Na forum od 7334 dni

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 09/08/2006 15:37

Marcin_ napisał:  
A ja jestem przeciw karze smierci. Niech trafiaja do wiezien, i tam niech gnija. Przeciez smierc jest najlepszym wyjsciem dla nich, a tak beda mieli wiadro z dupy, wpierdol itd. Zapewne wiekszosc osob sie nie zgodi, ale takie jest moje zdanie.

No nie zgodzę sie ja, ponieważ takie ... w wiezieniach pozostawieni są pod szczególna ochrona i zwykli więźniowie nie maja do nich praktycznie żadnego dostępu, wiec wiadra z dupy im nie zrobią i na wpierdol też sie nie załapią a Ty i ja musimy takich ... utrzymywać, a wolałbym aby te pieniądze szły np. na domy dziecka.

A poza tym nie wieże w ich resocjalizacje i po wyjściu z wiezienia te ... beda robić to samo co robili przed trafieniem tam i szkoda tylko tych dzieci.
Jak dla mnie lepiej zapobiegać czyli kara śmierci jak najbardziej.

Walka człowieka przeciw władzy jest walką pamięci przeciw zapomnieniu. Pogoń szczecińska albo żadna!!!
robso
Kibic
Na forum od 7065 dni

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 09/08/2006 15:41
Do piachu z pedofilami!

pchela
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Kara śmierci dla pedofilów! - 09/08/2006 15:44
Racja Robson do piachu.Maja świadomoś tego co robią wiec muszą za to odpowiednio zapłacic!!!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763437022 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005