Papież w Polsce! - 25/05/2006 15:46
No jak dla mnie to narazie jest super.Ładnie i co najważniejsze mądrrze wypowiada sie na temat Koscioła i Polski.Brawo , oby tak dalej.
To ze byl w wermachcie nie zalezalo od niego bo do wermachtu brano kazdego mlodego czlowieka. do podsumowania podejde dopiero po koncu pielgrzymki. ale juz dzis widze ze wiele wspomina o Janie Pawle II i chyba cały pontyfikat Benedykta bedzie ciągle kojarzony z Karolem Wojtyłłą.
ja rozumiem że każdego brali, ale fakt faktem wcześniej o tym nie wiedziałem.... ja zaluje tylko że Jan Paweł II podczas swoich pielgrzymek do Polski 2 raz nie odwiedził Szczecina
Odp: Papież w Polsce! - 26/05/2006 22:43
Drugi dzien tez bardzo udany. Bardzo milo, ze stara sie mowic w naszym jezyku i kontynuuje zwyczaje zaczete przez Jana Pawla II (spotkanie na Franciszkanskiej 3)...
700 tysiecy ludzi. nie dawali dojsc do slowa Ojcu Świetemu... to byl naprawde niesamowity wieczor... ciekawe co jeszcze bedzie sie dzialo na Franciszkańskiej...
Odp: Papież w Polsce! - 27/05/2006 21:54
Miejmy nadzieje, ze spodoba Mu sie w naszym kraju na tyle ze jeszcze tu wroci... bo jak dla mnie ta pielgrzymka przebiega niesamowicie dobrze.
Odp: Papież w Polsce! - 28/05/2006 01:20
Boli nie sama wizyta a cala otoczka...Nowa wladza, okazuje sie ze ci, ktorzy codziennie w dupie maja spoleczenstwo, pierdza w stole za grube pieniadze, walki robia na kazdym kroku teraz chca byc swietsi od samego Papieza. Za JP II nikt nie odwolywal zajec w szkole, nikt nie zakazywal reklamy piwa czy podpasek...
Takie akcje utwierdzaja mnei tylko w przekonaniu... Polska, kraj wielkiej pokazowy...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763442615 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.