Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Ankieta dla kibiców << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Desyderat
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7134 dni

Ankieta dla kibiców - 08/05/2006 18:20
Witam nazywam się Piotr, jestem studentem Uniwersytetu Warszawskiego i pisze prace magisterska na temat kibicow pilkarskich. Pod adresem www.ankieta.w.pl znajduje się ankieta do mojej pracy magisterskiej. Jeśli ja wypełnisz bardzo mi pomozesz.

Z gory dziekuje i pozdrawiam

PS. Jeśli znasz jeszcze jakies inne fora kibicowskie to podaj na nich ten adres - dzieki

Davido
Kibic
Na forum od 8089 dni

Odp: Ankieta dla kibiców - 08/05/2006 18:25
Najpierw ja ogarnij to moze ja wypelnie, nie mozna sie rozczytac!!

POGOŃ TO MY
Michał51
*zablokowany
Na forum od 7238 dni

Odp: Ankieta dla kibiców - 08/05/2006 18:27
chętnie ci pomoge i wypełnie ankiete

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
tribu
Kibic
Na forum od 7873 dni

*

Odp: Ankieta dla kibiców - 08/05/2006 18:37
wypełnione;)

100% PD
P.1948.S
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Ankieta dla kibiców - 08/05/2006 18:55
Wypełniłem.

Zbyszek
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Ankieta dla kibiców - 08/05/2006 18:58
wypełnione

Zen
Kibic
Na forum od 7280 dni

Odp: Ankieta dla kibiców - 08/05/2006 19:16
wypełniłem

Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Ankieta dla kibiców - 08/05/2006 19:19
ankieta z lekka zawiewa tendencyjnoscia.... a moze ja przewrazliwiona jestem?

EDIT:
Czy tajemnica jest, jak konkretnie brzmi tytul pracy? jesli znajomosc tematu ma znieksztalcic odpowiedzi, prosze o podanie go po zakonczeniu wypelniania ankiet... Mysle, ze za ogolnie brzmi haslo "o kibicach" . Wypelniajacy powinni wiedziec, do czego ich odpowiedzi beda wykorzystane.
Z gory dziekuje.

Ostatnio edytowany przez: Shee, 8 maja 2006, 19:29 [1 raz(y)]

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Piona!
Kibic
Na forum od 7387 dni

Odp: Ankieta dla kibiców - 08/05/2006 19:33
Mi sie tez jakas dziwna wydaje, ale wypełniona :)

Helmut
Moderator*
Na forum od 8218 dni

Odp: Ankieta dla kibiców - 08/05/2006 20:02
ta ankieta jest po chuju,

" Zaznacz w kratkach odpowiedzi wed³ug podanej skali: gdzie 1 znaczy zdecydowanie nie, 2 - raczej nie, 3 - raczej tak, 4 - zdecydowanie tak"

np. Palenie marihuany nie powoduje wiêkszych konsekwencji zdrowotnych ni¿ palenie papierosów
i co mam znaczy np zaznaczenie "4 - zdecydowanie tak"? tzn ze zdecydowanie tak - powoduje, czy zdecydowanie tak - nie powoduje.... takich pytan jest połowa... ogarnij ta ankiete zanim dasz ja komus do wypelnienia bo inaczej to magister z dupy z ciebie bedzie ;)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: Ankieta dla kibiców - 08/05/2006 20:03
dobra wypełnione

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
szoterol
Kibic
Na forum od 7275 dni

Odp: Ankieta dla kibiców - 08/05/2006 21:31
wypelnilem to ale troche nie ogarniete jak to mowia .

twoja smieszna poprzeczka jest pod moją nogą :)
Piona!
Kibic
Na forum od 7387 dni

Odp: Ankieta dla kibiców - 08/05/2006 22:35

Helmut napisał:  

" Zaznacz w kratkach odpowiedzi wed³ug podanej skali: gdzie 1 znaczy zdecydowanie nie, 2 - raczej nie, 3 - raczej tak, 4 - zdecydowanie tak"

np. Palenie marihuany nie powoduje wiêkszych konsekwencji zdrowotnych ni¿ palenie papierosów
i co mam znaczy np zaznaczenie "4 - zdecydowanie tak"? tzn ze zdecydowanie tak - powoduje, czy zdecydowanie tak - nie powoduje.... takich pytan jest połowa... ogarnij ta ankiete zanim dasz ja komus do wypelnienia bo inaczej to magister z dupy z ciebie bedzie ;)

Wg. mnie, np "Palenie marihuany nie powoduje wiekszych konsekwencji zdrowotnych niz palenie papierosow". Zaznaczenie "4-zdecydowanie tak", jest jednoznaczne z tym, ze zgadzasz sie z w/w stwierdzeniem. Ja to tak przyjalem.

IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Ankieta dla kibiców - 09/05/2006 00:34

Klakier_ napisał:  

Helmut napisał:  

Wg. mnie, np "Palenie marihuany nie powoduje wiekszych konsekwencji zdrowotnych niz palenie papierosow". Zaznaczenie "4-zdecydowanie tak", jest jednoznaczne z tym, ze zgadzasz sie z w/w stwierdzeniem. Ja to tak przyjalem.

I dobrze to przyjeles - troche trzeba poprostu pomyslec.

NLx
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Ankieta dla kibiców - 09/05/2006 18:51
I co ty gosciu kolorowy chcesz ta ankiete zyskac? Co to w ogole za zestawienie: kibic, dragi, alkohol, awantury, religia... I powstanie kolejna super ciekawa praca jak to nacpani i pijani kibice wszczynaja awantury i jaka im to kurwa sprawia przyjemnosc. W pizdziec z takimi magistrami!

za plecami psów myśliwskich cała masa
U-96
Kibic
Na forum od 8521 dni

**

Odp: Ankieta dla kibiców - 09/05/2006 19:20
dodatkowo ci podli kibole nie czytaja ksiazek,gazet, nie chodza do kina czy teatru, nie widza zadnych perspektyw dla siebie, sami rasisci, faszysci i wogole azjatycka dzicz, syf, kila i mogila

Szlugi, wóda, gołe baby !
Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Ankieta dla kibiców - 09/05/2006 19:25

U-96 napisał:  
dodatkowo ci podli kibole nie czytaja ksiazek,gazet, nie chodza do kina czy teatru, nie widza zadnych perspektyw dla siebie, sami rasisci, faszysci i wogole azjatycka dzicz, syf, kila i mogila

...dlatego tez poki pan szanowny przyszly mgr nie napisze, jaki jest cel jego pracy (o co we wczesniejszym poscie prosilam), nie radze ankiety wypelniac. Tendecyjnosc ohydna... Moje skromne zdanie ...

qbajag
Kibic
Na forum od 8337 dni

**

Odp: Ankieta dla kibiców - 09/05/2006 20:43

U-96 napisał:  

A może praca ma dotyczyć obalania stereotypów...jedyne co człowiek od Was chce to odpowiedź na parę pytań.
To nie jest artykuł w gazecie gdzie trzeba się komuś przypodobać...czy forma zadawanych pytań według was odrazu narzuca końcowe wyniki ankiety?!
Wyniki zależą od waszych odpowiedzi...

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Ankieta dla kibiców - 09/05/2006 20:53

qbajag napisał:  

U-96 napisał:  

A może praca ma dotyczyć obalania stereotypów...jedyne co człowiek od Was chce to odpowiedź na parę pytań.
To nie jest artykuł w gazecie gdzie trzeba się komuś przypodobać...czy forma zadawanych pytań według was odrazu narzuca końcowe wyniki ankiety?!
Wyniki zależą od waszych odpowiedzi...

dlatego tez mozna nieco uchylic rabka tajemnicy, o co dokladnie chodzi ... A to nie boli, prawda?

Desyderat
Kibic
Na forum od 7134 dni

Odp: Ankieta dla kibiców - 10/05/2006 00:27
witam i przepraszam, ze dopiero teraz zagladam tu ponownie

moze powinienem napisac to na poczatku, ale lepiej pozno niz wcale... - sam jestem kibicem i nie za bardzo mi sie podoba wizerunek kibica w naszych mediach i w ogole stereotyp szalikowca-chuligana i stad pytania o to wszystko w mojej ankiecie - spodziewalem sie, ze wywola ona kontrowersje i pojawia sie zarzuty o stronniczosc, ale jak przelamac stereotypy nie pytajac o nie??

ciesze sie, ze nie wszyscy dostrzegaja u mnie zle intencje - prawda jest taka, jak napisal juz ktos wczesniej, ze wynik ankiety (bedzie dostepny wiec kazdy bedzie mogl wyciagnac wlasne wnioski) zaleza nie od pytan ale od odpowiedzi

poza tym nie jestem z mediow zeby szukac na sile sensacji - a magister ze mnie bedzie albo nie bedzie to sie okaze - okaze sie tez czy z dupy czy nie ;)

co do pytan, co do ktorych trzeba sie bylo ustosunkowac (zdecydowanie nie, raczej nie, raczej tak, zdecydowanie tak) to w zasadzie zostalo to juz tutaj wyjsnione - "Palenie marihuany nie powoduje wiekszych konsekwencji zdrowotnych niz palenie papierosow". Zaznaczenie "4-zdecydowanie tak", jest jednoznaczne z tym, ze zgadzasz sie z w/w stwierdzeniem" - o to dokladnie chodzi - wiem, ze moga wystepowac w tym bloku pytan podwojne zaprzeczenia, ale nie dalo sie tego uniknac...

co do zarzutu, ze ankieta jest "niegarnieta" to nie wiem czy chodzi o sprawy, ktore staralem sie juz wyjasnic nieco wyzej czy o niski poziom lub w ogole o brak u mnie kumatosci?!

pozdrawiam i dziekuje, ze pomimo watpliwosci 66 osob (nie wiem czy powinienem to zdradzac) z Pogoni wypelnilo ankiete

oczywiscie sluze ewentualnymi wyjasnieniami w razie kolejnych watpliwosci - ale dopiero w czwartek bo jutr wyjazd do Zabrza po MP ;) :)

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763442293 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005