Szymon Majewski Show - 30/03/2006 14:44
Jak dla mnie bezprzecznie najlepszy program rozrywkowy w tv na podanej stronce mozna zassysac wszystko odcinki ``Rozmow w tloku``
Odp: Szymon Majewski Show - 30/03/2006 17:21
Najlepszy Lepper ale Lechu Wałęsa tez jest dobry caly czas powtarza "panie... sluchaj pan...panie" i tak caly czas ;] oprocz tych rozmow w tloku to nie bawi mnie ten "show"
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Szymon Majewski Show - 30/03/2006 19:03
Jak dla mnie majewski robi z siebie idiote i zato go nie lubie.Ale ten odcinek z doda,leperem i jeszcze jakas manera oglądałem w tv i mi sie podobało hahahahha
Jak dla mnie majewski robi z siebie idiote i zato go nie lubie.Ale ten odcinek z doda,leperem i jeszcze jakas manera oglądałem w tv i mi sie podobało hahahahha
tak ja woel zdecydowanie Wojewodzkiego bo jego programu mozna sie posmiac i czasem dowiedziec sie czegos madrego a w majewski ma tylko te rozmowy w tłoku fjane i nci poza tym
tak ja woel zdecydowanie Wojewodzkiego bo jego programu mozna sie posmiac i czasem dowiedziec sie czegos madrego a w majewski ma tylko te rozmowy w tłoku fjane i nci poza tym
Dokładnie ja tez wole Wojewódzkiego, ponieważ zaprasza róznych gości i rozmawia o różnych tematach a przy tym robi sobie jaja ;] i to jest dobre...
Odp: Szymon Majewski Show - 31/03/2006 08:08
Wojewodzki to idiota. Standardowym posunieciem w jego programie to nazwanie kogos gejem, albo tematy zwiazane z sexem. Na dodatek udaje jakiegos jebanego omnibusa, czesto przerywa gosciowi w rozmowie...
Wole Mjaewskiego, moze program niespecjalny, ale np. Konca nie widac, czy Roozmowy w Tłoku to rzeczy naprawde ekstremalne
I moja ulubiona postacia jest Lepper ze swoim " Noooo!! Brawooo!!!".
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Wojewodzki to idiota. Standardowym posunieciem w jego programie to nazwanie kogos gejem, albo tematy zwiazane z sexem. Na dodatek udaje jakiegos jebanego omnibusa, czesto przerywa gosciowi w rozmowie...
Wole Mjaewskiego, moze program niespecjalny, ale np. Konca nie widac, czy Roozmowy w Tłoku to rzeczy naprawde ekstremalne
Ja zdecydowanie wolę Wojewódzkiego...bardziej odpowiada mi jego humor niż Majewskiego.Ale w Antyradiu Wojewódzki wypada jeszcze lepiej niż w Polsacie.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Zgadzam sie w 100%,Wojewodzki juz jest nudny w kazdym odcinku proboje wyzwac goscia od geja i wchodzi na temat zwiazany z sexem i glupio to komentuje jakby byl to dla niego jakis temat tabu a w domu ma Muche Zreszta robi z siebie nie wiadomo kogo zadajac czasami trudne pytania i wogolenie wysluchujac odpowiedzi tylko zeby sie posmiac i glupio skomentowac...kiedys go lubilem ale odkad pojawil sie Majewski jest dla mnie NR.1 i nie chodzi tu tylko o ``Rozmowy w Tloku`` caly program jest fajny,jak na poczatku pokazuja ciekawostki z pollitycznej Polski z lekka nutką satyry i ogolnego nabijania sie z politykow krytykowania kazdego newsa ktory sie pojawi czy genialnego megaintelektualnego teleturnieju ``Konca nie Widac``Podba mi sie w nim to ze na kzdym kroku krytykuje naszych politykow i robi to naprawde dobrze no i na koncu sam deser ``Rozmowy w tloku`` i Lepper z tym jego smiechem i klaskaniem czy Marcinkiewicz i ``przepraszam``....co tydzien ogladam kazdy odcinek i brechty sa zawsze oby wiecej takich luzakow w tv.
Odp: Szymon Majewski Show - 31/03/2006 12:45
Wojewodzki zaprasza gosci tylko po to, by rozwietlic swoja wlasna gwiazde. Tak naprawde we wszystko sie wtranzala ze swoja glupota oraz chamskim i ponizajacym poczuciem humoru.Nie pozwala sie innym wypowiedziec - by nie daj Boze widzowie nie zainteresowali sie kims innym, niz nim. Wojewodzki to pajac i tyle. Nic madrego nie wnosi w TV, procz koncowych napisow ( chociaz kto wie, czy nie ma tam czegos durnego).
Majewski ma inteligentne poczucie humoru i jak zartuje sobie jakos z gosci, to subtelnie i nie uwlaczajaco ich godnosci. Dlatego on zdecydowanie wygrywa z K.W.
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Odp: Szymon Majewski Show - 31/03/2006 15:22
Proste ze Majewski jest lepszy od Wojewodzkiego... duzo inteligentniejsze poczucie humoru i bardziej wyszukane zarty. Do tego ambitniejszy program i bardziej kreatywny w pomyslach.
Proste ze Majewski jest lepszy od Wojewodzkiego... duzo inteligentniejsze poczucie humoru i bardziej wyszukane zarty. Do tego ambitniejszy program i bardziej kreatywny w pomyslach.
a zapowiedzi reklam - mistrzostwo swiata reszta juz napisala co sadzi o Majewskim i Wojewodzim .. ja sie przylaczam do tych ZA Majewskim PRZECIW Wojewodzkiemu ..
Moze i robi ale jest naturalny i rzeczywsicei smieszny a nie jak sztywniak Drozda.Najlepszy jest Kaczynski i MArcinkiewicz hehehhe SZymon rulez!!!!!!!!!!!
Odp: Szymon Majewski Show - 31/03/2006 19:48
Rozmowy w tłoku są niezłe ale bardziej wole te filmiki co lecą na początku np: reklama R.Maryja albo filmik o polskim sejmie z podkładem Afroman - Because... (kurde wie ktoś skąd to ściągnąć - chodzi mi o to drugie ?)
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Szymon Majewski Show - 04/04/2006 13:52
No i o to w tym chodzi wlasnie...robią z siebie idiotów...Ich żarty są żenujące i własnie z tego trzba sie śmiac poczatek programu czyli skórt wydzarzen i Rozmowy w Tłoku to Polecam...<Ok>
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437343 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.