Pod napieciem - TVN - 05/03/2006 22:09
chuj wam w dupe dzieciobójcy !!!!
to co teraz zobaczylem w TVN w programie Pod Napieciem to jest przesada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odp: Pod napieciem - TVN - 05/03/2006 22:11
kurwa mac!
wypowiada sie jakis w dupe jebany cwel maz
i mowi ze byl dzieciak 4 letni glodny, to go kopal, ciosy w brzuch, przypalanie papierosami raczek,
wzial z lodowki cos do jedzenia to kopnal go w twarz.... az mu 4 zeby wypadly
Nom masakra co zrobili temu 4 letniemu chłopcu!! a te zdjecia operacyjne co pokazywali to tez masakta jaka on miał rękę pocieto szkoda słów... kara śmierci ja moge na nim wyrok wykonać!!
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Dokladnie sie z Toba tu zgadzam ale niech sie pierw nad nim tak poznecaja tak jak on nad tym dzieckiem by przynajmiej zobaczyl ajk to jest jak ktos sie nad kims zneca
tak jak Jun napisal Chuj wam W Dupe Dziecobójcy !!!!!
bic to mozna okreslic pare klapsow... kazdy keidys dostal raz mocnej raz lezej od rodzicow
ale wkladanie raczek dziedziaka do piecyka ? kopanie po zebach, przypalanie rak, ciecie rak, kopanie po brzuchu, i bicie po brzuchu z piesci
wymiotowal krwia w ostanich chwilach zycia.... a ten jelopa mowi ze myslal ze mu batonik zaszkodzil !
sprawiedliwosc go spotka w wiezieniu.... dzieciobojcy, itp maja przewalone mowiac grzecznie
Tak jak nie lubie PiS, to kiedyś wspominali o karze śmierci...i w tym przypadku gościu powinien ją dostać jak najszybciej.
ja tez za Pis nie przepadam ale tu sie nalezy jak najbardzije!! zero jakiej kolwiek litoscie dla tego typa.. kurde 4 letnie bezbronne dziecko bic??
bic to mozna okreslic pare klapsow... kazdy keidys dostal raz mocnej raz lezej od rodzicow
ale wkladanie raczek dziedziaka do piecyka ? kopanie po zebach, przypalanie rak, ciecie rak, kopanie po brzuchu, i bicie po brzuchu z piesci
wymiotowal krwia w ostanich chwilach zycia.... a ten jelopa mowi ze myslal ze mu batonik zaszkodzil !
sprawiedliwosc go spotka w wiezieniu.... dzieciobojcy, itp maja przewalone mowiac grzecznie
powinni sie nad nim tak poznęcać jak na tym dzieciaku powykrecac mu palce, popodpalac rece, niech zyga krwią... i sie nad nim znecac do ostaniego tchu!!
Tak jak nie lubie PiS, to kiedyś wspominali o karze śmierci...i w tym przypadku gościu powinien ją dostać jak najszybciej.
ja tez za Pis nie przepadam ale tu sie nalezy jak najbardzije!! zero jakiej kolwiek litoscie dla tego typa.. kurde 4 letnie bezbronne dziecko bic??
powinni sie nad nim tak poznęcać jak na tym dzieciaku powykrecac mu palce, popodpalac rece, niech zyga krwią... i sie nad nim znecac do ostaniego tchu!!
eee zrobia mu cos lepszego mam nadzieje ze wiecie co mam na mysli
eee zrobia mu cos lepszego mam nadzieje ze wiecie co mam na mysli
Odp: Pod napieciem - TVN - 05/03/2006 22:27
KURWA BEZ CAPS LOCKA!!!!!!!!!!!!! MAM SYNKA 10 LETNIEGO KTÓREGO KOCHAM NAD ŻYCIE! KTO DAJE PRAWO TAKIM KURWA DENEGERATOM WYCHOWYWAĆ I ZNĘCAĆ SIĘ NAD BIEDNYMI I BEZBRONNYMI DZIEĆMI. KARA ŚMIERCI DLA TAKICH OSÓB!
ps. niech mu z dupy zrobią wiadro cwelowi jednemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odp: Pod napieciem - TVN - 05/03/2006 22:29
jak nieche sprawowadz władzy nad dzieckiem to po *uj go robił?! albo jak juz jest to niech go odda do domu dziecka, a nie się nad nim zneca
Odp: Pod napieciem - TVN - 05/03/2006 22:35
Kurwa szlag mnie trafia jak widze takie coś.... PO CHUJ ONI TO ROBIĄ sprawiam im to przyjemność...znęcać się nad małą istotą ludzką która miała przed sobą całe życie...Kurwa kara śmierci powinna wrócić chuj wam w dupe dzieciobójcy
Odp: Pod napieciem - TVN - 06/03/2006 07:33
zrobic tak jak w jakims islamskim kraju - zakopac go w ziemie tak by tylko glowa wystawala i tlum niech w ten leb rzuca kamieniami. Ewentualnie powiesic lub rozstrzelac
zrobic tak jak w jakims islamskim kraju - zakopac go w ziemie tak by tylko glowa wystawala i tlum niech w ten leb rzuca kamieniami. Ewentualnie powiesic lub rozstrzelac
Rozstrzelać? Taka śmierć byłaby zbyt honorowa dla takiej bestii.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448191 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.