Chuck Noris??!! - 31/01/2006 21:16
Mam pytanie dlaczego kazdy tak go uwielbia;p na opisach GG??
np.:
1. chuck zgol ta brode
2. chuck noris wie gdzie jest nemo
3. chuck noris wie jak bedzie wygladala nowa Pogon
itp.
Odp: Chuck Noris??!! - 31/01/2006 21:25
Bóg chciał stworzyć świat w 10 dni Chuck dał mu tylko 6
Ja w tym nie widze nic śmiesznego ale część mojej klasy tak. Ciągle o nim gadają
Pozdro dla zdrowych
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Odp: Chuck Noris??!! - 31/01/2006 21:28
Z tego co wiem to nawet znalazl punkt G u Miriam!!!....przyznam sie szczerze ze mnie rowniez ta mania ogarnela...a co do tematu to o ile pamietam to byl poruszany w ogorkowym
Cris, masz farta że Chuck nieczyta tego forum A tak na serio to mnie też dotkneły te brechty z Chucka, ale zupełnie nierozumiem skąd taga faza w całej Polsce i czemu akurat na niego
Odp: Chuck Noris??!! - 31/01/2006 21:37
ogolnie mnie juz troche irytuje ten wszechobecny Chuck ale tekst "Pogody nie bedzie, Ania dostala z polobrotu" po prostu zrzucil mnie z krzesla
A z Chucka nabijają się też w USA i od nich przyszła ta moda do Polski a zapoczątkowała sięchyba od jakiegoś wywiadu którego udzialił tamtejszej TV(tak mi się coś obiło o uszy)
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Mam propozycje,zadnych postow o chucku norisie i bedzie spokoj,i nikogo nikt nie bedzie irytowal.
Niech inne fora sobie o tym pisza,mysle ze mozna zakonczyc ten temat
pozdro
Odp: Chuck Noris??!! - 31/01/2006 22:01
Przez jakis czas nie czaiłem o co chodzi z tym Czakiem i szczerze zarty mnie nie smieszyły bo były płytkie ale jak widac co płytkie zawsze jest łatwo przyswajalne
Odp: Chuck Noris??!! - 31/01/2006 22:13
ja tez na poczatku nie rozumialem o co chodzi z Chckiem
dobił mnie tekst z Anią i to :
Chuck Norris zakłada spodnie przez głowe
albo...
Chuck Norris zastal Polske drewnianą, a pozostawił murowaną
Odp: Chuck Noris??!! - 31/01/2006 22:41
- Kiedyś Chuck Norris wpadł do lawy , prawie się utopił...
- Chuck Norris jest na końcu każdego łańcucha pokarmowego
- chuck norissstracil swoja cnote wczesniej niz jego ojciec
- Chuck obejrzał kasetę The Ring ... głos ze słuchawki umarł po 7 dniach
- Znak miejsca dla inwalidów nie oznacza miejsca, gdzie mogą zaparkować inwalidzi. Oznacza miejsca, które należą do Chucka Norrisa i jeśli na nich staniesz zostaniesz inwalidą.
- Jednostka militarna Chuck Norris nie znalazła się w Civilization 4, bo jeden Chuck Norris był w stanie pokonać wszystkie narody w ciągu jednej tury.
- Nie ma teorii ewolucji, jest lista stworzeń, którym Chuck Norris pozwala żyć.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437348 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.