Co to za piłkarz? - 11/01/2006 18:58
Popularna gra forumowa, w której forumowicze zgadują kto jest na zdjęciu. Oczywiscie osoba zadająca daje zdjęcie piłkarza.
Jesli zagadka nie zostanie odgadnięta przez umówmy się 48 godzin to mozna zadawac następną.
Ten kto odgadnie danego piłkarza w nagrode daje swojego , i tak w kółko.
To ja daje pierwszy:
Ostatnio edytowany przez: pchela, 11 stycznia 2006, 19:35 [3 raz(y)]
Odp: Co to za piłkarz? - 12/01/2006 23:56
widze ze pizmak nowy forumowicz a wsrod pilkarzy jest "niezle" ogarniety szacunek
@sry za offa
aha interesuje ie Polska Liga,troche Premiership,Hiszpanska I,II ...
Piżmak to według mnie , (a żyje już 16 lat na tym świecie) ,jest największym,jakiego spotkałem znawca futbolu i piłki nożnej.Jest to spore wzmocnienie dla kibiców Pogoni i tego forum.Aha i jeszce świetnie gra w noge.Pozdro Piżmak.Szacun.
A co do Szeteli , to szkoda , że gra dla Usa , bo umie gadać po polsku i moglby grac w naszej reperezentacji.I ma Babke mieszkającą w Polsce , chyba.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763374563 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.